Nu mai accesa orice pagină web care îți promite soluţia fericirii cu un singur click. Nu te mai înscrie în organizațiile care îți promit că vei face bani pe internet, din nimic, ai căror fondatori se îmbogățesc pe spatele credulilor. Nu mai căuta ajutorul în exterior, în schimb gândește tu pentru tine ca să crești. Încetează să mai aştepţi ca alţii să îţi ofere soluţii la problemele tale. Nu mai cheltui în zadar în acest scop, în schimb descoperă-ți calitățile, unicitatea.

Tu eşti capabil să ieşi din situaţia actuală prin puterile tale. Încetează să te mai îngrijorezi însă analizează-ţi poziţia, găseşte calea ta şi fă eforturi în a te menține pe o poziție de mers. Apoi, ceea ce este cel mai important, nu renunţa înainte să încerci. Soluţia fericirii eşti adevăratul tu, descoperă eroul din interiorul tău.

Sunt mulţi acei oameni care vor fi treziţi din visul spiritualităţii, cu care altă dată se mândreau, și care vor realiza că nu au construit nimic benefic cu uneltele care li s-au dat, doar au profitat de cunoaştere, ca să îşi clădească imagini misterioase, nume, adepţi. Și au idolatrizat lideri, au urmat grupuri, au crezut în vindecări false.

Dacă nu iei atitudine pentru tine, alții vor decide pentru tine. Dacă ești tot timpul preocupat cu ce fac alții, în loc să te concentrezi pe ce ai tu de făcut, nu se va lega nimic niciodată. Însă dacă fiecare s-ar concentra pe ce are de făcut și ar lucra cu pasiune, atunci s-ar vedea diferența în casa lui, în orașul lui, în țara lui și apoi pe întregul glob.