Citeşte online seria Vorbind cu Dumnezeu

Cu ajutorul vostru dragi cititori şi buni prieteni, cărţile mele au ajuns la aproape trei mii de suflete în mai puţin de un an de la lansarea primului volum. Iar pentru aceasta vreau să vă mulţumesc și să vă felicit. Prin urmare, am pus la dispoziţia tuturor celor care au acces la internet seria Vorbind cu Dumnezeu care poate fi citită în mod gratuit.

Citeşte online sau citeşte peste tot. Aştept părerile tale pe adresa alberto.bacoi@gmail.com

Cartea care scrie oameni by Alberto Bacoi on Scribd

Cartea MIKEL by Alberto Bacoi on Scribd

Olam Haba by Alberto Bacoi on Scribd

A DOUA VENIRE by Alberto Bacoi on Scribd

Truth and Healing by Alberto Bacoi on Scribd

5 gânduri pentru “Citeşte online seria Vorbind cu Dumnezeu

 1. Florian Majoreanu

  Alberto, am avut o revelatie cand am dat de site-ul tau. Ma refer la faptul ca esti singurul autor de carti spirituale motivationale (cel putin singurul pe care l-am gasit eu), care isi ofera lucrarile nu numai contracost, dar si gratis in varianta online.
  Nu intentionez sa judec alti autori, dar simt nevoia sa remarc ca, cel putin din punctul meu de vedere, esti un autentic Lucrator intru Lumina. Sunt constient ca orice persoana, indiferent de altruismul intentionat, in contextul acestei oranduiri nedrepte, are nevoie ca prin munca sa sa-si asigure un mijloc material de trai. Din ceea ce am reusit sa inteleg, nici tu nu traiesti pe „picior mare”.
  Insa ceea ce multi nu inteleg, este ca, desi nu trebuie sa ne auto neglijam la nivel personal, principalul scop al fiecarui Sine Superior este de a servi intraga Creatie. De aici, din beneficiul comun, Universul ne recompenseaza pe masura.
  Multi sunt si cei care nu cred ca deseori, pentru anumiti semeni, contravaloarea unei carti poate insemna lipsa painii pe masa zile la rand…Este cumva si cazul meu acum, dar stiu ca in curand lucrurile se vor schimba in bine si atunci imi promit mie insami sa-ti achizitionez cartile in varianta tiparita. Acum, nu stiu cum iti pot multumi, si totusi…MULTUMESC !

 2. Sorin Apostol

  Salut, Alberto! Sunt impresionat si fascinat de mesajele din cele 3 carti. Cu ceva timp in urma am citit si Conversatii cu Dumnezeu, care au avut darul sa ma trezeasca la realitate, dar cartile tale m-au dat pe spate. Chiar ma intrebam daca Dumnezeu are de gand sa vorbeasca si in *romaneste” si uite ca am dat de cartile tale. Oricine s-ar stradui sa nege sau sa puna sub semnul indoielii adevarul din spatele acestor mesaje, nu poate gasi argumente. Nu mi-am putut imagina ca dorinta de a face dreptate este opusul iertarii, dar chiar asta inseamna. Atunci cand vreau dreptate, practic vreau ca cel care a gresit sa fie pedepsit si in niciun caz iertat. Cum de nu mi-am dat seama pana acum? Dar nu stiu ce ne facem cu politicienii astia ai nostri, pe care ii injuram de dimineata pana seara si care zac prin puscarii sau se inghesuie sa intre. Si nu numai ei. Avem cam multe de iertat si trebuie sa avem si puterea de a o face. Fii binecuvantat, Alberto! Iti multumesc pentru carti.

 3. Raspuns: Dezamăgit de oameni ori nemulţumit de tine? | Simonne Chirilă

 4. Dadrlat Eugenia - Maria

  Sunt si eu incantata ca am dat peste magia din „cuvintele” tale…ca te-am gasit cu totul „intamplator” ! ca acum stiu de existenta ta!!! Multumesc, ma bucur daca mai putem comunica !!! Imi place si mie mult sa scriu…pentru mine, pentru cei dragi, pentru cei care citesc… Felicitari pentru ceea ce faci si modul cum faci… Sa ai un an bun, cu realizari dorite …

Lasă un răspuns