Cele mai bune comentarii de la cititori

Cele mai bune comentarii adunate de-a lungul timpului de la cititori au fost păstrate pe această pagină. Cărţile însă și articolele, au fost citite de peste un milion de oameni în mai puţin de trei ani de la lansare. Sunt recunoscător dar pentru sprijinul ori încrederea ta. Fără ele nu ajungeam acum aici şi aşa. Aștept cu drag mesajele tale în continuare.

Nu ştiu cum am întâlnit cărţile Vorbind cu Dumnezeu. Consider că a fost unul dintre acele momente când ai o întrebare şi îi găseşti răspuns citind, uimirea pe care am avut-o a fost când am constatat cât eşti de tânăr. M-am întrebat apoi cum de ştii atâtea lucruri. Am zis, fie Dumnezeu chiar vorbeşte cu tine, fie ai avut parte de multă suferinţă.
Carmen Dumitrescu

Sunt fascinat de mesajul celor trei cărţi. Am citit şi Conversaţii cu Dumnezeu, ele au avut darul să mă trezească dar cărţile tale m-au dat pe spate. Nu mi-am putut imagina că dorinţa de a face dreptate este opusul iertării, dar chiar așa este.
Sorin Apostol

Dumnezeule! Cine eşti tu? M-am cutremurat citind pe Blogul tău. Eşti atât de puternic. Ai făcut un salt atât de mare. Sunt impresionată de ceea ce scrii și cum scrii. Am găsit cărţile şi sunt la pagina 75 din primul volum.
Maria Butnaru

Am cumpărat cartea MIKEL, am început să o citesc şi să subliniez paragrafele care mă plasau într-o anumită stare pe care nu o pot descrie. Pe la pagina treizeci am renunţat să mai subliniez, fiindcă răsfoind înapoi toate paginile erau subliniate.
Marcel Suciu

Cum pot fi introduse aceste învăţături într-un manual şcolar? Ele ar trebui predate în şcoli și licee sau la facultate, trebuie să facem ceva în această privință.
Tatiana Todor

Am dat din greşeală de cartea Olam Haba şi sunt la pagina 26. De fiecare dată când citesc mă simt minunat. Introducerea m-a făcut să intru în pielea personajului. Te felicit! Citesc şi acum, şi nu cred că mă opresc până nu termin, aşa ceva nu se ratează. Asta e Biblia mea.
Hristache Ionel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.