Retrospectiva anului 2014

Cei care mi-au citit cel puţin o carte au spus că am dreptate. Cei care au refuzat să citească mi-au spus că mă înşel. Aceia care au crezut în cuvintele pe care le-au citit aici, mi-au trimis mesaje de mulţumire, încântaţi de schimbarea pozitivă care s-a produs în vieţile lor. Dar celor care nu au crezut și care au trecut cu vederea peste eforturile mele, viaţa le-a pregătit exact ce au trăit şi până acum.

Dacă până astăzi societatea a luptat ca să păstreze înţelepciunea individuală la nivel inferior înţelepciunea a ocolit societatea şi pe cei care o conduc. Imaginea, banii și posesiile nu sunt de mâncare, ele sunt doar de afișare.

Privesc entuziasmat tineri care au înflorit ca florile de primăvară crescute pe pământul pustiit, îmbibat cu legi și cu otrăvuri sufleteşti. Văd palate cu valori mincinoase cum se prăbuşesc din pricina adevărului care a ieşit la iveală ori adolescenţi care sting televizoarele încetând să îşi mai hrănească mintea cu poveşti, timp în care nesătuii de faimă şi control devin exemple negative pentru generaţiile viitoare.

Dacă în luna martie am ales să îmi creez un Blog prin care să ajung mai uşor la inima ta, iar vreme de câteva luni a fost citit de mai puţin de cincisprezece oameni pe zi, astăzi se bucură de câteva mii de cititori în mai puţin de două sau trei zile.

Am ales un domeniu aproape imposibil de promovat și l-am dezvoltat, dăruindu-mă în totalitate lui, care astăzi s-a transformat în cel mai discutat subiect. Iar toţi aceia care mi-au spus că nu am nicio şansă, promovând aşa ceva, îşi doresc să fi făcut aceasta în locul meu. Mă bucur că mă urmaţi, uşa este deschisă. Nu aş putea să nu iubesc oameni și să nu mă folosesc de lucruri. În felul acesta retrospectiva anului 2014 îmi transformă viaţa într-una de succes.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments