Retrospectiva anului 2015

Am publicat cele trei volume care alcătuiesc seria Vorbind cu Dumnezeu și ți le-am pus la dispoziţie online, în mod gratuit. Articolele care au circulat pe internet au ajuns la peste trei sute de mii de suflete, am creat dar evenimente online și am finalizat diverse proiecte. Am obţinut sponsorizare pentru unul dintre ele şi am bucurat câţiva copii, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Am terminat de scris a patra carte iar la începutul anului m-am hotărât să o public. Am oferit consiliere online şi în mod direct celor care m-au contactat, care mi-au pus întrebări în perioada de timp în care au studiat cărţile şi după ea. Mi-am făcut nenumăraţi prieteni.

Am cunoscut oameni frumoşi pe care i-am încurajat să rămână astfel şi am investit în promovare ca mesajele mele să ajungă la tine. Faptul că eşti acum aici şi că citeşti acest mesaj se datorează orelor de muncă fizică şi psihică.

Am fost jignit, ameninţat, lăudat și copiat. Cititorii care la început au râs sau care m-au ignorat, astăzi mă citesc pe ascuns şi caută să găsească soluţii la problemele pe care nu le-au prevăzut până astăzi.

Oamenii care mă urăsc există şi vor exista în continuare. Avantajul este că 70% dintre ei mă iubesc, 25% mă ignoră iar 5% fac parte din categoria cu proşti, dacă statisticile se dovedeau a fi invers m-aş fi oprit înainte să încep. Nu aş putea să nu iubesc oamenii vreodată. Retrospectiva anului 2015 îmi transformă călătoria într-una de succes.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments