Retrospectiva anului 2017

Prima zi a anului m-a întâmpinat cu un sentiment de ușurare. Am simțit că nu mai am nevoie de nimic, iar, tot ceea ce am hotărât să fac am dus la bun sfârșit, chiar dacă am fost dezamăgit și m-au trecut fiorii. M-am oprit să privesc apusul pășind pe lacul înghețat din Parcul Herăstrău. Culori frumoase, liniște. Mă simt privilegiat că sunt acum aici și fac ceea ce am ales să fac, mi-am spus. Atunci parcă s-a deschis cerul.

Douăzeci și șapte de mii de accesări pe Blog într-o singură zi, mii de aprecieri, zeci de prietenii și oameni calzi care mi s-au alăturat în acest proiect. Am primit donații, cele mai scumpe cadouri, însă în realitate oamenii iubitori sunt cele mai prețioase daruri. Viața, cât este de frumoasă.

Am plecat să muncesc pe o perioadă de două luni într-o localitate numită Agios Georgios, aflată pe Insula Corfu, în Grecia, unde am trăit clipe ireale și am cunoscut oameni simpli și frumoși. Am scris zece articole în perioada aceea, v-am delectat cu peisaje de vis postând fotografii pe Instagram.

Am vizitat orașul Veliko Târnovo, Bulgaria. Câțiva cititori minunați mi-au asigurat deplasarea și cazarea pentru a se bucura de prezența mea în Stuttgart, Germania, preț de câteva zile. Așa frumusețe cum strălucea în ochii lor nu am mai privit demult. În luna noiembrie, de ziua mea, m-am plimbat cu bicicleta surorii mele prin orașul Toulouse, din Franța și am cunoscut felul cum trăiește și pe cei dragi ei. Dacă citești acest mesaj, thumbs up for you Rebeca.

Am retipărit cartea MIKEL, am vândut jumătate din stoc iar cu restul urmează să umplu rafturile câtorva librării din România. Am susținut și un eveniment la Hotel Ibis, în Constanța, unde m-au întâmpinat peste douăzeci de oameni interesați de frumusețea interioară, dezvoltarea umană ori reușita individuală. Am fost prezent la prima ninsoare în stațiunea Predeal și în orașul Brașov.

Habar nu am avut că voi mai scrie o carte, departe de planurile mele acest gând. Totuși viața știe să te surprindă în mod plăcut. Spre final de an mi-am rezervat un city break în Roma, Italia, cu scopul de a mai adăuga câteva rânduri în jurnalul pe care l-am numit Călătoriile mele. Am scris un articol aproape săptămânal, am postat în fiecare zi. Am lucrat trei luni pe un șantier ca postările sponsorizate să ajungă la tine. Mulțumesc, am avut nevoie să fac asta.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments