Retrospectiva anului 2018

Am început anul pătruns de o stare de împlinire interioară pe care o simt tot mai intens. Am fost calm ori iubitor în orice situație. Tot în anul 2018 am învățat să nu îmi fac planuri. Căci viața știe să te surprindă în mod plăcut dacă o lași să curgă, trebuie doar să ai încredere în tine.

Am vizitat Israelul, orașele Tel Aviv și Ierusalim, care m-au surprins cu atmosfera lor exotică dar și modernă. Mi-am petrecut primăvara în Germania, în orașul Stuttgart, în care am lucrat, am colindat zonele înverzite și m-am recreat. Vara m-am răcorit în apele Mării Ioniene, pe plajele exotice ale Insulei Corfu, în Grecia.

Toamna am vizitat Madridul, capitala inconfundabilă a Spaniei și câteva așezări la fel de minunate, din împrejurimi. Am savurat o cafea aromată într-o dimineață însorită de octombrie, stând la masă pe o terasă, sub copaci, în Parcul El Retiro, situat în centrul orașului, privind bărcile și lebedele cum se lăsau purtate de apă.

Tot așa mă lăsam eu pradă trăirii, mișcându-mă în ritm cu copacii, căzând împreună cu frunzele, însă, înălțându-mă odată cu razele soarelui la răsărit. Ce amintiri minunate și câte mai sunt de trăit. Viața abia a început!

Am primit o mulțime de mesaje de laudă pentru ultima carte, Cartea care scrie oameni, cea de-a cincea, pe care nu aș îndrăzni nici măcar să le reproduc. Au fost cititori care au comparat-o cu cele mai de seamă lucrări ale autorilor contemporani, recunoscuți la nivel global, cu care nu aș putea să mă compar.

Alții, citind online și comandând ulterior cartea, au plătit prețul ei de douăzeci de ori. Exact, ai auzit foarte bine, de douăzeci de ori. Am vândut mai multe cărți decât mă așteptam vreodată și am citit, mult, pentru mine.

Au fost traduse în limba engleză primele o sută de pagini din cartea MIKEL, care în scurtă vreme își va croi drum și peste ocean, în Statele Unite ale Americii și în Australia, țara unde locuiesc sufletele care au susținut acest proiect!

Am revizuit Blogul. Am scris un articol pe săptămână în orice condiții, am postat constant și am păstrat legătura cu oamenii cinstiți, altruiști și sinceri, căutători de frumos, și am avut privilegiul să întâlnesc în realitate suflete curate de care m-am îndrăgostit. Dacă citești aceste rânduri, scriu despre tine.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments