Nu mai accesa orice pagină web care îți promite fericirea printr-o apăsare de buton.

Descoperă fericirea pe internet

Nu mai accesa orice pagină web care îți promite fericirea printr-o apăsare de buton. Nu te mai înscrie în organizațiile care te ademenesc cu bani câștigați ușor, ai căror fondatori se îmbogățesc pe spatele credulilor. Nu mai căuta ajutorul în exterior, în schimb gândește pentru tine ca să crești. Descoperă-ți calitățile și pune-te în valoare.

Tu eşti capabil să ieşi din situaţia actuală de viață prin puterile tale. Măsoară-ți șansele și găseşte cea mai potrivită cale, apoi stăruiește ca să te menții motivat și pătruns de dorință. Descoperă fericirea reală extrasă din rezultatele obținute.

Nu gândi niciodată despre tine că nu te pricepi la nimic și că ești un om fără valoare, indiferent câte greșeli ai făcut pe drum. Ecoul îți trimite înapoi fiecare supărare, orice gând rostit la nervi despre tine și despre lume. Corpul tău încasează toate pedepsele pe care i le aplici, iar în final se îmbolnăvește și se distruge.

Căci de fiecare dată când te judeci din cauza faptului că nu ai reușit să obții mai mult de la viață, te torturezi. Când crezi că nu meriți tot ce e mai bun din cauza faptelor tale din trecut pe care le regreți, te torturezi. Când lași de la tine în speranța că certurile dintre voi vor dispărea și te stresezi, în loc să trăiești detașat și liniștit, în solitudine, te torturezi.

Oamenii controlaţi de frică îţi vor îngreuna traiul dacă le permiţi. Disperarea din ochii lor se observă dintr-o singură privire. Ei merg pe premisa că cel rănit răneşte și că viața este un război în desfășurare, dar tu eşti anomalia care le răstoarnă convingerea. Descoperă fericirea ta, nu te mai lupta cu toată lumea.

Din nefericire sunt mulţi la număr cei care vor fi treziţi din visul spiritualităţii și vor realiza că nu au construit nimic benefic cu uneltele care li s-au dat. Ei doar au profitat de cunoaştere ca să îşi construiască imagini, nume, adepţi. Și au idolatrizat lideri, au urmat grupuri, au crezut în false vindecări.

În viață, dacă nu iei atitudine pentru tine alții vor decide în locul tău. Dacă ești tot timpul preocupat cu ce fac ceilalți în loc să te concentrezi pe ce ai tu de făcut, nu se va lega nimic. Fericirea fiecăruia este unică, ceea ce are altul nu ți se potrivește.

Dacă fiecare s-ar concentra pe ce are de făcut și ar lucra cu pasiune, atunci s-ar vedea diferența în casa lui, în orașul lui, în țara lui și mai târziu pe întregul glob. Așa că fă cu dragoste tot ce îţi doreşti să faci sau nu mai face deloc. Încetând să aştepţi câştigul nu mai poţi pierde.

Pe mine Conștiența m-a îndemnat să caut ajutorul în suflet nu în oameni, cu toate că am fost format sub înțelegerea că ajutorul vine din exterior și că de unul singur nu mă pot ridica cu niciun chip. De aceea prima jumătate din viață nu am privit profund în interiorul meu, credeam că nu există nimic acolo.

Astăzi mă gândesc la planeta aceasta minunată, la locurile pe care le-am vizitat, la emoţiile pe care le-am simţit şi la oamenii buni pe care i-am întâlnit, și ştiu că sunt pregătit să mor fericit, dar călătoria mea nu s-a sfârşit. Atunci când îmi amintesc de câte ori am luat-o de la zero până am reuşit îmi mulţumesc mie.

Nu te ruşina cu ceea ce iubeşti, nu permite lumii să îţi spună cum să trăieşti. Să nu crezi că banii îţi pot rezolva orice problemă. Facturile se plătesc, dar sentimentele nu pot fi cumpărate. Lasă-te inspirat de inima ta ca nimeni să nu te poată judeca. Niciun om nu este îndeajuns de curat încât să aibă dreptul să îi judece pe ceilalţi. De fapt, unul care se trezeşte doar iubeşte.

Dragostea a făcut posibile toate lucrurile. Astăzi eşti cine eşti şi ai ceea ce ai mulțumită ei. Toate acestea pentru tine, din cauză că ai fost iubit prea mult. Maturitatea înseamnă să poţi râde de viaţa ta atunci când realizezi cât de ridicolă este, în timp ce acționezi cu scopul de a schimba ceea ce nu îţi place la ea.

Descoperă fericirea din interior

Descoperă fericirea din interiorul tău, calmul, pacea, maturitatea. Omul care este primul atunci când vine vorba de ceartă va fi primul şi la suferinţă. Păstrarea calmului în orice situaţie reflectă echilibrul care te protejează mai întâi de toate pe tine. Nu te lăsa intimidat de oamenii nervoşi care varsă otrava din ei cu fiecare ocazie.

Gelozia, minciunile şi răutăţile, până la urmă toate trec. Alege respectul şi omenia ca să nu treci şi tu odată cu ele. În ziua în care vei accepta faptul că fiecare face atât cât înţelege şi poate nu vei mai fi invidios pe oameni, nici nu îi vei mai judeca. Atunci vei trăi într-o linişte deplină şi îi vei admira pe cei care se împlică.

Descoperind fericirea care ți se potrivește hotărăști ce te împlinește. În opinia mea, mai mult decât imaginea, influența și toată bogăția, stă bucuria pe care ai simțit-o pe durata vieții trăite în trup. Această bucurie poate fi stimulată prin achiziționare dar și prin dăruire.

Dacă oamenii au dovedit că nu te respectă oricât de bine te-ai purta, află că ei văd în tine acea persoană drăguță care le face pe plac orice ar fi. În ochii lor nu ești îndeajuns de puternic încât să îi poți refuza. Evident, oamenii nu îl vor respecta niciodată pe unul naiv sau slab.

Secretul nu este să te lepezi de principiile care te-au făcut om sau să demonstrezi cuiva ceva, dar uneori prietenii au nevoie să fie lăsați să se ridice singuri. Aceasta este tot o formă de ajutor. Chiar dacă la început te vor judeca și urî, mai târziu te vor admira.

Dacă ai nimerit întâmplător aici află că am scris o serie de cărți care te-ar putea inspira. Nu postez link-ul ca să nu contrazic tot ce am susținut în articol, dar dacă ești cu adevărat dornic de schimbare le vei găsi. Sunt mulți cei care îți promit fericirea vânzând un produs, dar bunăstarea o poți descoperi prin puterile tale. Eu doar îți arăt calea și îți amintesc că poți.

Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments