Ferice de cei cu care viaţa a fost nedreaptă în trecut, astăzi ei au devenit cei mai puternici, sunt stabili emoţional şi au o gândire de om matur. Căci darurile care nu se văd sunt mai de preţ decât tot ceea ce se vede.

Cât costă darurile care nu se văd?

Ferice de cei cu care viaţa a fost nedreaptă în trecut, astăzi ei au devenit cei mai puternici, sunt stabili emoţional şi au o gândire de om matur. Căci darurile care nu se văd sunt mai de preţ decât tot ceea ce se vede.

Țin să îţi reamintesc faptul că atunci când plăteşti un psiholog, când te duci la terapie sau îți administrezi un tratament, ignori faptul că tu eşti soluţia şi că adevărata putere există în tine. De accea tuturor metodelor de moment li se diminuează efectul şi problema rămâne. Învaţă să priveşti dincolo de aparenţe.

Puterea există în tine și doar tu o poți accesa. Când cauți ajutorul în exterior și ești gata să plătești în schimbul fericirii, procedezi ca un adolescent care nu vrea să muncească dar vrea să câștige, ca un politician care cere respectul fără să se străduiască să îl dobândească, ca un tată care își lasă copilul în grija străinilor dar are pretenția să fie numit de către copil tată.

Dacă ai încercat să îți găsești scopul în viață și nu ai reușit, fii un om bun în schimb, el este scopul esențial al fiecărui om. Priceperea se dezvoltă în orice domeniu de care te simți atras și în care investești, iar rezultatele vin. Fii un om bun, el este scopul.

Consideri că oamenii care ți-au provocat durere în trecut au lucrat în mod inconștient la desăvârșirea ta sau unii urmăresc doar să disprețuiască? Personal le mulţumesc tuturor celor care au lucrat conştienţi sau mai puţin conştienţi la desăvârşirea mea, astăzi darurile care nu se văd iau formă prin decizia mea de a îmi schimba percepția.

Eu sunt un om dedicat, onest şi din cale afară de important. Din gura mea ies cuvinte liniştitoare care îi mângâie pe mulţi şi le redă speranţa. Îmi place să trăiesc frumos şi trezesc starea de bine în jur. Tot ce am nevoie pe plan intim şi financiar este trimis către mine periodic prin toate modurile. Ştiu că nu sunt niciodată singur indiferent de aparenţe şi am încredere în viaţă.

În mod absurd sau nu iubirea fuge de cel căruia îi lipsește iubirea, iar cel care oferă iubire este iubit înapoi prin diferite moduri, procesul trebuie doar observat și iubirea practicată. Oamenii pe care îi întâlneşti reflectă starea ta interioară. Când te linişteşti pe interior şi lumea din jur devine mai blândă, aşa cum spune Dumnezeu: Eu sunt ceea ce tu eşti, căci ceea ce crezi despre tine că eşti trăiești de fiecare dată ca experienţă.

Este normal ca uneori să te simţi descurajat şi să cazi, din acest motiv te afli acum aici, ca să experimentezi, dar nu este normal să rămâi jos. Dacă pe parcurs ţi-ai format convingerea că ai ghinion ori că eșecul îţi este destinul, află că tu ţi-l creezi, ți s-a dat această şansă. Gândurile tale bune și credința sunt darurile care nu se văd.

Nu te descuraja din cauză că nu ai puterea să obții rezultatele dorite chiar acum, gândind că nu ai credința necesară. Luptă pentru ceea ce iubești și orice îți vei propune vei obține. Plantează-ţi seminţele dorinţelor din sacul tău mental în solul fertil al încrederii. Apoi trăieşte cu seninătate şi lasă viaţa să curgă. Toate rezultatele pe care ţi le-ai imaginat vor izvorî de acolo.

Orice îi vei face tu unei persoane în mod intenţionat sau din neatenţie, altă persoană îţi va face ţie mai devreme sau mai târziu. Viaţa nu uită să echilibreze toate lucrurile indiferent de aspect, iar omul conştient îi mulţumeşte şi se iubeşte.

Atunci când crezi că dacă viaţa ta ar fi altfel, dacă persoana de lângă tine ar fi alta sau dacă ai elimina defectele pe care le ai, care în realitate sunt laturi ale unicităţii tale pe care nu o preţuieşti, vei fi fericit, proiectezi fericirea în viitor. Nu amâna starea de bine, iartă-te acum ca să fii un om fericit şi liber.

Ca să aplici ideea că totul depinde de tine ai nevoie să identifici lucrurile care te opresc și să nu te mai lași oprit de ele. Valorifică-ți darurile care nu se văd ca să îți depășești limitele. Tu ești cel mai mare obstacol din calea stării tale de bine.

Darurile care nu se văd se simt

Dacă pleci în vacanță dar nu ești cu persoana cu care ai visat tu să călătorești, dacă vremea nu este așa cum îți dorești, hotelul sau mâncarea de asemenea și din acest motiv renunți la a te bucura, tu te oprești. Dacă cei din jur nu îți dau dreptate, iar în loc să te folosești de împotrivirile lor ca să crești lupți ca să ți-o dovedești, tu te oprești. Ține cont de aceste aspecte ca să te depășești.

Atunci când oferi ajutor şi nu ceri nimic înapoi oamenii nu te respectă, în ochii lor eşti slab şi cred că te pot influenţa. Doar când le închizi portiţa şi îţi simt lipsa realizează că sprijinul tău a fost oferit din putere şi nu din slăbiciune.

În zilele în care cred despre mine că sunt un om slab îmi amintesc că sunt una cu Conştienţa a cărei lumină străluceşte prin mine şi devin puternic. De fiecare dată când cad şi mă ridic ca să înaintez pe drumul meu rămân uimit zicând:

– Ce reală părea că este lovitura, aproape am uitat că nu pot fi doborât. Eu sunt forma prin care se manifestă Conştienţa care nu poate fi oprită prin nicio metodă şi prosper. Darurile care nu se văd pătrund în mine și îmi transformă mintea și trupul până la nivel de celulă.

Privesc scopul meu ca om din perspectiva destinaţiei, în aşa fel încât nu mai am nevoie de credinţă. Credinţa este manualul oamenilor încă neîncrezători. Toţi oamenii minunaţi care au apărut în viaţa mea au fost chemaţi de mine. Nimeni şi nimic nu vine la întâmplare, chiar dacă uneori viaţa mă surprinde în mod plăcut.

Am devenit una cu recunoştinţa, căci viaţa este de fapt recunoaşterea în exterior a luminii care izvorăşte din interior. Articolul de astăzi este mesajul pe care ar fi bine să îl rosteşti în fiecare dimineaţă, ca lumea să nu reuşească să te facă să uiţi cine eşti.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rodica Nastasa
5 februarie 2020 12:40

Un mesaj care mi-a ajuns la suflet exact când aveam nevoie de el. Mulțumesc!

Iulian Popa
26 februarie 2020 14:42

Mulțumesc din suflet! Memorabil!

Georjeta
27 februarie 2020 5:54

Mulțumesc, m-ai ajutat enorm tocmai când mă căutam pe mine. Cu recunoștință!

Comandă cărți
Acest site web folosește cookie-uri ca tu să obții cea mai bună experiență de navigare.