Înainte de toate studiază spiritualitatea

Înainte de toate studiază spiritualitatea

Înainte de toate studiază spiritualitatea

Înainte de a tânji după dragoste, bani, active, faimă ori imagine, studiază spiritualitatea ca să te hrănești sănătos, să îți descoperi menirea și să ai un scop precis. Există o ordine înainte de toate, nu poți trăi deodată totul. Banii sunt o unealtă eficientă, însă nicidecum un scop. Scopul și indubitabil responsabilitatea unui om cu influență și o audiență extinsă este să transmită un mesaj important și convingător urmăritorilor lui, nu să se mulțumească doar cu poziția.

În primăvara anului 2012, când am început să scriu sub formă de dialog direct cu Ființa din interiorul meu, cea care se află și în interiorul tău și care este Dumnezeu, am căutat informație de natură spirituală dăruită de autori români și nu am găsit. Nimeni nu se afla la nivelul pe care doream eu să îl ating.

Existau câțiva așa ziși psihologi care trudeau mai mult pentru imaginea lor și pentru îmbogățire rapidă, ori vreo doi oameni bine intenționați însă care nu aveau curajul să iasă în față. Așa că am ieșit eu, nepregătit, pășind cu stângul, ca oricine va hotărî să studieze spiritualitatea să aibă un material sănătos, prezentat așa cum se cuvine, de către un om simplu asemeni lor, care vorbește pe limba lor.

Studiază spiritualitatea, cunoscând că toate personalitățile care au pornit de jos și au cucerit culmile succesului, cel financiar, al influenței ori oamenii care au fost mântuiți, au fost spirituali înainte de toate; ca să depășească limitele sociale impuse de către guvern și religie și de întreaga umanitate care trăiește sub vălul lumesc.

Părinți, prieteni, profesori, doctori, psihologi, oameni de afaceri, politicieni ori preoți, trăiesc în închisoarea mentală! Spiritualitatea a eliberat umanitatea și tot ce le-a mai rămas oamenilor de făcut este să își dea seama de eliberarea care a avut loc, să se documenteze și să se șlefuiască.

Diferența dintre spiritualitate și religie este faptul că spiritualitatea luptă pentru apărarea omului, în timp ce religia caută să îl țină la statutul de rob. Imperiul egotic este de domeniul trecutului, cine nu se poate adapta moare! Dacă nu intri mai întâi în tine, rămâi pe din afară. Caută să promovezi examenul vieții, dragostea este ceea ce rămâne.

Studiază spiritualitatea ca să nu îți iroseși energia și timpul îngrijorându-te. Noul om nu se plânge, ci trudește ca să îşi atingă ţelul și se dedică. El a depăşit etapa criticilor, a condamnării altora sau a vinovăţirii de sine. Există atât de multe de construit în lume iar tu spui că viața nu are sens sau că nu știi ce ar trebui să faci? Studiază spiritualitatea, ca să obții claritatea.

Din ce în ce mai mulți oameni se află în proces de dezvoltare spirituală și caută răspunsuri. Atât de mulți nu au fost niciodată în întreaga istorie a lumii adunată la un loc. Și totuși mulți sunt chemați dar puțini aleși, aceștia din urmă sunt cei care aleg.

Mulți aud și văd, dar nu simt chemarea și astfel trec mai departe, nimeni nu le poate influența deciziile. Dacă te afli pe Pagină ești printre norocoși, îți voi expune cele trei etape ale desăvârșirii umane ca să știi ce se întâmplă cu tine și la ce nivel ești.

Prima etapă constă în trezirea spiritului adormit, nașterea Ființei care îți îmbogățește imaginația. Ea te face sensibil și puternic, ambele în același timp. Această etapă este definitorie pentru om, îi dezvăluie scopul și măsoară distanța pe care el o va atinge pe parcursul existenței.

Etapa a doua constă în întoarcerea la realitatea formelor și șlefuirea minții, în vederea atingerii scopului descoperit. Este etapa dezamăgirilor și a încercărilor efectuate în mod repetat.

A treia etapă și ultima constă în detașarea de a face și obținerea stării de a fi.

Studiază spiritualitatea ca să crești

Cel care studiază spiritualitatea nu se compară cu ceilalți, el nu intră în jocul competiţiei. În realitate este imposibil ca unul să fie înaintea celuilalt deoarece nu suntem toţi la fel, doar pare că suntem la fel, în cazul în care permitem carierei sau meseriei să ne definească ființa.

Oamenii lumii nu iubesc ceea ce muncesc, nici nu trăiesc pentru scopul și pasiunea lor. Ei trăiesc pentru rezultatele pe care nimeni nu le poate garanta. În timp ce aşteaptă rezultatele alţii contribuie la clădirea Paradisului. Până mai curând lumea a mers din mai rău în mai rău, deoarece în ciuda evoluției tehnologice înțelegerea în ceea ce privește viața și scopul formelor nu a mai fost revizuită de pe vremea lui Noe.

Când totul parcă îţi merge prost şi experimentezi din ce în ce mai multă suferinţă, nu te judeca nici urî, cunoaşte că încă mai funcţionezi în mod normal, aşa cum ai fost format, nu în mod natural, cum ai fost creat! Normalitatea este definită de un ansanblu de criterii umane, în schimb naturalețea a fost hotărâtă de Dumnezeu.

Dacă vrei să ajungi departe în viață lasă garda egoului jos și nu fi preocupat doar de iubirea de partener, de confort sau trenduri. Nu te ancora prea mult în trecut și nu trăi în viitor, cu gândul, vino în prezent. Pacea divină nu poate fi descrisă în cuvinte, însă am înțeles că nu are sens să o menționez dacă nu voi încerca. De aceea, am scris cinci cărți pe care ți le dăruiesc în mod gratuit ca și tu să o poți experimenta.

Nu mă urma, eu nu pot să îți dau gândirea mea. Nu îmi da puterea ta, nu îți pot vindeca inima, însă îți pot aminti că există o forță în interiorul tău care poate face toate aceste lucruri minunate pe care le fac eu și mai mult. Așa că nu întârzia, studiază spiritualitatea, nu sta și privi cum trăiesc alții.

La început de an am instalat un buton pentru donații în vederea strângerii de fonduri pentru retipărirea cărților. Nu am menționat inițiativa mea până astăzi, gândind că cine îl va observa îl va și folosi, dar nu a fost așa. De aceea am simțit să fac publică mulțumirea mea. Sunt recunoscător persoanei care a donat pentru volumul întâi.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.