Frumusețile vieții și lucrurile simple

Frumusețile vieții și lucrurile simple

Frumusețile vieții și lucrurile simple

Frumusețile vieții, minunile naturii, misterele Universului, învățăturile oamenilor, experiența ta și apoi desăvârșirea și iubirea, fericirea, însă nu în ultimul rând dezamăgirea, care a preluat controlul ființei care ești și te trage dupa ea, parcă ți-ar fi motivația, nu otrava altora sau neînțelegerea ta. Inacceptarea ucide!

Atunci când suferi, chiar dacă dorința ta este să scapi de suferință, ceva te împinge să alegi și mai multă suferință și să o împărtășești cu ceilalți. De aceea au fost inventate cântecele de jale, poveștile de dramă și filmele acelea triste în care te regăsești. Preocupat fiind cu ele încetezi să observi frumusețile vieții și îți întorci privirea de la soare.

Atunci când primești un diagnostic negativ îți schimbi atitudinea, iar, astfel, îți cobori vibrația în loc să ți-o înalți, ca să accelerezi vindecarea și să îți continui cu recunoștință viața. În zilele când ești deshidratat nu simți nevoia să bei apă, chiar dacă ai sticla lângă pat, crezând că slăbiciunea ți-a fost provocată de alți factori.

Cei mai mulți oameni nu simt nevoia să se elibereze de negativ și să se bucure de frumusețile vieții din cauză că nu au fost niciodată liberi și nu cunosc sentimentul. Celui ce nu a gustat dintr-o prăjitură savuroasă vreodată nu îi este poftă de ea. Sinceritatea este o putere invizibilă, pe care cei slabi, care se ascund în spatele minciunii, o văd ca pe o slăbiciune și râd.

Nu te pierde în detaliile conspiraţiilor de tot felul, create de oamenii visători ori sceptici în ceea ce priveşte viitorul! Tu încrede-te în tine şi bucură-te de tot aşa cum vine către tine, lasă viaţa să curgă, permite-i intuiţiei să te ghideze și zboară peste obstacole şi supărări. Nu te teme niciodată să o iei de la zero, începe din nou, niciodată nu este prea târziu să te bucuri de frumusețile vieții.

Noi, oamenii occidentali, care funcționăm mai mult la nivel mental decât ca ființe complete și desăvârșite, de multe ori opunem rezistenţă prezentului, luptând cu situaţia. Tiparele minții, ne împiedică să acceptăm evenimentele care servesc dezvoltării și altor părți care ne alcătuiesc. Această reacţie produce suferinţă, mai degrabă decât să ne ajute să găsim soluţii pentru a schimba ceva.

Încetează să te gândeşti în mod obsesiv la lucrurile care te întristează, tu bucură-te de frumusețile vieții, ele au fost ascunse în lucruri simple. Dacă tot ceea ce vine către tine serveşte împlinirii scopului tău, pentru ce te îngrijorezi?

Fii un om responsabil în cea mai mare parte a timpului dar nu uita, din când în când este necesar să te opreşti ca să respiri şi pentru tine. Nu fi egoist, fii un om iubitor, însă, include-te și pe tine în lista cu cei pentru care te tot dedici!

Multor suflete le este destinat ca în anumite vieţi să nu se atingă, indiferent că nu pot supravieţui separate! O fiinţă dezbrăcată de identitatea lumească nu se va supăra niciodată, pe ea nu o va întrista nimic niciodată. Și nimeni nu îi poate impune cum să fie însă uneori e bine să ne amintim unde vom ajunge. Frumusețile vieții reprezintă începutul călătoriei noastre și sfârșitul ei, noi suntem bumerangul care pleacă și se întoarce la Dumnezeu.

Omul cu adevărat om nu intenţionează niciodată să rănească. Totuși dacă o face din neatenţie repară ceea ce poate fi reparat și iubeşte mai mult. Începi să vezi frumusețile vieții atunci când te cureți în gândire, cuvânt dar și în faptă. Atunci răsare soarele, înfloresc copacii, ți se colorează privirea, căci primăverile înfloresc mai întâi în suflet. Intenția cu care trecem prin viață ne definește valoarea sufletului.

Nu lăsa pe nimeni să te schimbe în rău, lasă-i pe cei care sunt înaintea ta să te inspire și schimbă-te în mai bine, nu bate pasul pe loc. Lucrează cu tine până când vei deveni conştient că eşti preţios, că nu ai nicio vină ori că meriţi să primeşti o răsplată veşnică şi veselie fără margini.

Primăvara înflorește în suflet

Sper ca toți oamenii să fie iubiți de cine vor ei să fie iubiți, să aibă ce își doresc atunci când doresc și să fie copleșiți de pacea interioară, fără de care nu s-ar putea bucura de nimic! Dacă mi-ar sta în putere v-aș da gândirea mea, v-aș dărui înțelepciunea fără să mi-o prețuiesc și o fac.

Vânt, nisip, mare, soare și o băutură rece, o melodie superbă ascultată la căști, pe plaja pustie în sudul Insulei Corfu, în localitatea Agios Georgios, e ceva ce îmi amintesc și suspin! O dimineață parfumată, petrecută în parcul El Retiro din centrul orașului Madrid, privind lebedele, stând cu fața la soare în grădina trandafirilor, e ceva ce trăiesc și simt!

Îți ofer cafeaua dragostei, printre rândurile scrise, și te fac să visezi. Îți retez rădăcinile durerilor emoționale pe care le-ai udat cu lacrimile care au crescut și ți s-au înfășurat de gât; te zgudui pur și simplu relatând adevărul în care te regăsești și te fac să reîncepi să speri. Și simți că devii ușor încât te ridici de la sol și începi să zbori.

Iubeşte-ţi duşmanii până în clipa când vei realiza că în realitate nu există duşmani, există doar oameni confuzi care au suferit mult şi care nu au fost învăţaţi că a plăti cu aceeaşi monedă duce la extinderea lanţului urâciunilor, iar în final la autodistrugere.

Binecuvântările să fie trimise la tine ca să descoperi frumusețile vieții dintâi, acelea la care primul om a renunțat în necunoștință de cauză. Astăzi fiecare om cunoaște cauza și caută să se întoarcă la esență cu și fără rezultat. Cu toții suntem Unul.

Cartea pe care România a citit-o și descărcat-o în mod gratuit, este cumpărată astăzi în format digital cu 8,32 dolari de oamenii din întreaga lume și își croiește drum către inimile lor. Am tradus cartea Who is like God? în engleză, iar cu lacrimi de fericire în ochi gândesc, umil, I made it global.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.