Cum să faci să răsară soarele în viaţa ta, să îndrăznești să o iei de la zero de fiecare dată și să înfloreşti pe toate planurile?

Să faci să răsară soarele în viaţa ta

Cum să faci să răsară soarele în viaţa ta, să îndrăznești să o iei de la zero de fiecare dată și să înfloreşti pe toate planurile? Vorbesc despre o nouă stare de conştienţă, o viziune îmbunătăţită asupra evenimentelor pe care le-ai trăit dar pe care nu ai fi vrut să le trăiești.

Adaptează-te schimbării care a venit, primește noul în viața ta. Fii mulţumit de toate realizările tale dar nu te lega de ele, lasă trecutul în urmă ca să prosperi. Acordă-ţi atenţia pe care o meriţi și fă ceva pentru tine, nu doar pentru persoana iubită, pentru părinţii tăi sau pentru imaginea ta. Fă ceva pentru adevăratul tu dacă te cunoşti.

Nu te judeca din cauză că nu ai ştiut să alegi oamenii potriviţi, alături de care să trăieşti frumos, în trecut, nici nu te răzvrăti împotriva tuturor pe viitor. Alege din nou, învaţă să ai încredere în tine din nou. Oameni minunați există chiar lângă tine, nu ești nevoit să cauţi până la capătul lumii.

Şterge orice gram de ură rămasă în sufletul tău prăfuit dacă vrei să faci să răsară soarele în viaţa ta. Treci mai uşor peste piedici. Dacă cineva te refuză pur și simplu acceptă-i decizia, căci nu poţi impresiona pe toată lumea și nici nu trebuie. Eliberează-te de oamenii nefericiţi care au pus stăpânire pe fericirea ta, nu le mai da toată bucuria.

Investește mai mult în aceia puțini la număr care te iubesc și te apreciază și nu îți mai irosi energia în speranța că îi vei convinge pe oamenii care nu au în plan să se schimbe, să se schimbe.

Dacă te compari mereu cu ceilaţi şi vrei să ai ce au ei, înseamnă că nu vrei să fii unic, că nu te placi şi nu ai făcut pace cu tine însuţi încă. Surprinde-te frumos, trăieşte curajos și nu te teme să te împaci, să te desparţi, să te muți, să îţi dai demisia. Nu ezita să investeşti în ceva, să îți contactezi mama, să citeşti cărţi.

Cumpără-ţi haine dacă doreşti. Dedică-te de unui sport ori renunță la el dacă ai realizat că antrenamentele îţi ocupă tot timpul și îți consumă toată energia. Nu contează ce alegi, important este să fii conştient de alegerile tale. Tu eşti coordonatorul vieţii tale, nu te mai comporta ca și cum de tine nu ar depinde nimic.

Dacă există în lumea aceasta mare cineva care te cunoaşte acea persoană eşti tu, doar tu poţi să faci să răsară soarele în viaţa ta. Refuză rolul de spectator și intră pe arena vieţii ca un jucător. Investeşte și în mintea ta, nu doar în trupul tău, ca să nu rămâi gol atunci când tinereții îi va trece timpul.

Un aspect frumos și atrăgător te expune riscului ca oamenii să nu vadă la tine mai mult decât ambalajul. Chiar dacă strălucești pe interior și ești gata să luminezi lumea cu iubirea ta, cei pe care îi vei respinge politicos vor deveni geloși pe tine și vor dori să îți facă viața amară, ca să te stingă.

Din acest motiv multe femei percep frumusețea ca pe un blestem. Important este să nu cedezi în fața presiunilor. Să reuşeşti să rămâi îndrăgostit de viaţă în ciuda evenimentelor şi al comportamentelor oamenilor, asta înseamnă să faci să răsară soarele în viaţa ta.

Dacă modul tău de abordare a vieţii nu ţi-a adus rezultatele dorite schimbă-ţi atitudinea ca să se producă minunea. Iniţiază proiecte noi, trudește în scopul împlinirii visurilor tale și nu te lăsa oprit de nimeni.

Atunci când o persoană se oferă să îți sară în ajutor, dă-ți seama dacă intenția ei subconștientă este să te protejeze de o întâmplare nedorită care nu ar putea fi remediată sau pur și simplu caută să te lipsească de o experiență. De cele mai multe ori cel care ajută nu face diferența, iar privarea de experiențe îți stopează creșterea.

Adevărul este că experienţele te cresc, provocările te deşteaptă. Chiar dacă uneori îţi pierzi echilibrul şi te prăbuşeşti, te ridici. Un bătrân cu părul cărunt şi pielea zbârcită pe faţă este un om frumos, el ascunde viaţa în ochii.

Soarele pe strada ta

Din ce în ce mai mulți tineri renunță astăzi la principiile lor drepte când văd că lumea în care și-au pus toată încrederea merge tot mai strâmb. Dacă toți oamenii acționează strâmb nu înseamnă că strâmb e drept. Crede în puterea iubirii, ea face să răsară soarele pe strada ta.

Dacă ar fi existat o mașină a timpului și ai fi putut să te întorci în vremea războiului, ca să îi spui unui soldat faptul că lupta se va încheia, iar oamenii vor servi mese îmbelșugate, în pace, îmbrăcați frumos, rasă cu rasă și etnie cu etnie, ți-ar fi zis că ai înnebunit. Dragostea a făcut ca acest scenariu să devină real în mai puțin de o sută de ani pământești.

Copiii creativi şi preocupaţi de viitorul sigur şi prosper al acestei civilizaţii sunt mult mai bine ancoraţi în realitate decât aşa numiţii copii de mall, care sunt atraşi de artificial şi de produse de consum. Ei îşi dezvoltă imaginaţia care le creşte încrederea în sine și le oferă un scop.

Eu încep anul rezervând o călătorie de patru zile în orăşelul Kingston upon Hull. Visez să vizitez Marea Nordului și să mă las mângâiat de briza ei rece și pătrunzătoare. Pe lângă vacanţă încep și un nou proiect despre care nu îţi pot povesti încă.

Intenția mea nu e să te determin să mă invidiezi, ci să te inspir, ca să faci să răsară soarele în viaţa ta. Tu eşti aici ca să fii fericit, nu ca să îi mulţumeşti pe alţii. Atunci când te împaci cu tine însuţi ți se îmbunătățesc și relațiile cu ceilalţi, căci începi să trăiești liber și să gândești la fel.

Motivația nu cere să îți iroseşti banii, bucuria și energia pe sărbătorile lumii, iar după trecerea lor să rămâi singur şi gol, îngrijorat din cauza că începi serviciul şi reiei rutina, încât parcă soarele nu ar mai ieși din nori. Tu te poţi veseli în fiecare seară, fă fiecare zi să fie specială.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments