Am primit pe email întrebarea cum vindecăm bărbații de control și posesivitate, de dorința de a critica și a lovi fizic și psihic?

Cum vindecăm bărbații de control și posesivitate?

Am primit pe email întrebarea cum vindecăm bărbații de control și posesivitate, de dorința de a critica și a lovi fizic și psihic? Cum vindecăm bărbații de mânie sau de orice ramură înrădăcinată în primitivism? Cum vindecăm bărbații din punct de vedere spiritual căci, fie vorba între noi, bărbații citesc foarte puțin, spre deloc, iar în mintea celor care se străduiesc să înțeleagă ceva nu prea se leagă nimic?

Cum vindecăm bărbaţii e un articol scris la cerere, prin intermediul căruia nu te învăţ ceva ce nu ştiai până acum, te ajut să îţi întăreşti convingerile care se află în interiorul tău. Îți mulțumesc că îți faci timp pentru mine, așa cum mă bucur și eu să fiu aici pentru tine. Cum vindecăm oamenii agresivi? Ne vindecăm pe noi, părăsind jocul. Începem!

Femeia poartă o încărcătură energetică cu o frecvenţă mult mai înaltă decât cea a unui bărbat, aducerea altei ființe pe lume îi luminează corpul interior şi o ajută să crească din ce în ce. Tot aşa a fost hotărâtă și natura.

Dacă eşti femeie, cunoașterea acestui aspect nu ar trebui să îţi ofere vreo poziţie superioară. În realitate, cu cât eşti mai evoluat cu atât devii mai smerit, ca să rămâi în înțelepciune. Dar, există şi femei care își ataşează doar o mască a spiritualităţii. Atunci atitudinea superiorităţii le dezbracă de ea și rămân modele ale naivilor.

Ideea existenței unui dumnezeu de parte bărbătească este o proiecţie mentală a oamenilor, o percepţie fabricată, o convingere contrafăcută. Dumnezeu nu este bărbat, nu este femeie, căci El nu are gen. Primul aspect al Conştienţei apărute a fost cel de latură masculină, dar, cea prin care S-a manifestat Începătorul s-a apropiat mai mult de latura feminină.

Masculinul şi-a imaginat lumea, însă femininul a înfăptuit-o cu succes. Tot aşa se întâmplă şi în realitatea separării. Bărbaţilor li s-a dat imaginaţia iar femeilor li s-a dat iubirea. Balanţa îşi face datoria iar civilizaţia a ajuns până aici.

Forţa egoului a îndepărtat bărbaţii de latura creatoare a lor. Pe parcurs, ei au confundat-o cu cea dominatoare şi de vârf sau a posesiilor. Ceea ce este o înțelegere total eronată. Liderul nu este cărat în brațe, liderul cară în brațe și și le deschide pentru toți. Iubirea nu iubește pe alese, tot așa cum Soarele nu strălucește doar pentru câțiva. În razele iubirii Lui suntem cu toții Una.

Nevoia masculină de a domina, de a măsura meritele sau a pedepsi, îşi face loc cu succes astăzi şi în mintea femeii. Interferările se produc, relaţiile se destramă, oamenii separă nu unesc. Întotdeauna bărbaţii au depins de femei dar au încercat să muşamalizeze ceea ce iubesc.

Iubirea dezvoltată prin intermediul identităţii mentale vine la pachet cu o încărcătură negativă pe măsură. Cu cât e mai dulce dragostea cu atât va fi mai tăioasă durerea. Fiindcă orice lucru născut şi crescut în lumea relativului va fi supus legii ei.

Cu cât se accentuează încălzirea globală cu atât furtunile violente, aerul neobișnuit de rece și, căderile de grindină, își vor face apariția, în loc să se simtă căldura. Dar se resimte și căldura, care aduce arșița.

Iubirea promulgată din latura divină feminină, e singura care zboară peste câmpul de săbii al iluziilor şi străluceşte de îți ia vederea. Ea nu are o parte opusă, nu se teme ori nu se separă, ba uneşte şi rămâne. Crenguţa care altoieşte copacul iubirii devine copacul mai târziu, timp în care latura sălbatică a amorului mental de sine dispare în lumină!

Toată suferinţa provocată de bărbaţi femeilor, din toată istoria, se acumulează în ghemuri energetice negative şi se resimte prin neîmplinire de sine sau disconfort psihic şi fizic la menstruaţie. De aceea ţi s-a întâmplat să simţi şi să afirmi, pur și simplu, fără să te deranjeze cineva cu ceva, că urăşti bărbaţii.

Schimbă mai puţin de zece posturi de televiziune, butonând rapid şi vei simţi manifestată prin gesturi și cuvinte de cel puţin două ori expresia: urăsc bărbaţii. Chiar şi în femeile căsătorite, care, sunt îndrăgostite de soții lor, există o latură care se îndepărtează de ei. Totuşi, această atitudine nu stopează durerea, ci îi hrăneşte rădăcina și adâncește separarea.

În curând femeile vor depăși iluzia identificării cu partea din întreg care a fost rănită de cealaltă parte și se vor uni cu întregul. Ele sunt primele care vor ajunge la lumină, chiar dacă majoritatea profeţilor şi vizionarilor spirituali au fost şi rămân bărbaţi. Bărbaţii sunt cu imaginaţia, femeile aplică iubirea în timp ce noi murim.

Cum vindecăm bărbații?

Cum vindecăm bărbaţii? Ne deschidem braţele şi îi aşteptăm să vină la lumină, căci așa procedează iubirea care ne arată calea și ne cheamă pe toți. Lipsa reacției la provocări devine intolerabilă pentru ego iar dacă e cazul va pleca singur. Fii pregătit să întâmpini şi momente mai grele în viaţă, care aproape te vor convinge să te întorci. Totuși nu uita, faptul că încă îţi simţi bătăile inimii reprezintă victoria ta.

Mă acuza cineva că vorbesc despre iubire și promit multe, de aceea atrag oamenii ușor, că, tuturor le place să audă că nu există pedeapsă divină ori că au fost iertați. Dimpotrivă, tocmai el este motivul pentru care învățăturile mele sunt respinse. Dacă vorbeam despre pedeapsa lui dumnezeu aș fi fost primit să predic chiar în biserici și în adunări, unde aș fi fost aclamat și plătit. Dar atunci aș fi mințit.

În realitate, nu există pedeapsă divină, oamenii se rănesc între ei. Oamenii au fost deja iertați și o știm. Tot ce ne-a rămas de făcut este să ne dăm seama de aceasta și să ne iubim. Dumnezeu este Focul care îi încălzește pe cei care se strâng în jurul Lui. În afara lui Dumnezeu oamenii îngheață singuri, nu îi îngheață Dumnezeu. Tu reușești să faci diferența?

Sunt bărbat, dar acest aspect nu îmi răpește dreptul de a îmi deschide inima în fața ta, și nu mă evidențiez cu ceva atunci când mă recunoști pe stradă. Tiparul mediocru al aspectului, m-a înghițit demult. Eu așez cuvinte pe hârtie, totuși am primit felicitări de la nouă sute de femei și nouă bărbați. Îi încurajez cu acest prilej și îi felicit, e semn că au început să citească, ca să crească.

Nu voi susține vreodată ideea că femeile sunt incomplete fără bărbați și că bărbații nu vor reuși să supraviețuiască fără femei, dar cât de minunat e sentimentul care invadează cele două suflete care aleg să trăiască împreună?

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Narcis
25 martie 2020 15:13

De-ar citi cât mai mulți bărbați acest articol și s-ar deschide la minte. La noi nu este cultură deocamdată, mulți trăiesc încă închiși în beci. Până nu ieși din curtea ta ca să privești lumea care te înconjoară nu vei reuși să îți dai seama de realitate.