Îmi amintesc iubirea care ne-a adus aici, în forma pe care o alcătuim în prezent, de fiecare dată când îmi aloc o clipă de liniște și stau cu mine însumi, fericit.

Îmi amintesc cine sunt

Îmi amintesc iubirea care ne-a adus aici, în forma pe care o alcătuim în prezent, de fiecare dată când îmi aloc o clipă de liniște și stau cu mine însumi, fericit. Îți sunt recunoscător pentru faptul că mă urmărești pe Instagram sau pe Facebook și mă susții cu o apreciere și un comentariu mereu.

Îmi amintesc cine sunt și ce am venit aici ca să fac. Îmi amintesc că atunci când am hotărât să vin am tremurat, iar când mi s-a permis să vin m-am speriat. Îmi amintesc că am studiat despre oameni și slăbiciunile lor, dar și despre programele de control care au fost create ca să îi stăpânească și să le stârpească libertatea, să se joace cu viețile lor și să se hrănească cu energia lor până la sfârșit.

Cu toate acestea nu vine sfârșitul lumii, furtuna abia a trecut, la fel și pericolul. Acum trebuie doar să ne obișnuim cu conștiența. Am fost învățați să trăim în alertă, de aceea ne îmbolnăvim.

Eu nu merg la vot, căci nu cred în capacitatea unui om de a conduce și a salva situația altor oameni inconștienți și neajutorați, asemeni lui. În realitate ajutorul a fost ascuns în interiorul fiecărui ins. Dacă aș vota aș susține sclavia, aș încuraja omul să își ateste statutul de animal. Atunci aș descuraja căutarea unui Dumnezeu interior desăvârșit, iubitor, iertător și plin de soluții, și aș legitimiza sistemul constituțional actual întocmit de tirani.

Oamenii, chiar dacă sunt ca niște oi și au dovedit-o, astăzi nu mai au nevoie de un păstor, căci Păstorul a coborât în inimile lor și îi ghidează de acolo. El a promis că o va face și a făcut-o, iar noi I-am promis că vom identifica valoarea darului și vom fructifica puterea interioară din noi.

Spunea cineva că oamenii au fost distruşi mental cu tehnologia, însă nu este așa. Cu telefoanele mulţi au început să fotografieze natura şi animalele, și pentru prima dată în istorie omul conştientizează importanţa de a se apropia de ea. Nu lăsa oamenii să te convingă că nu ești îndeajuns de bun pentru ei, deoarece dacă vor reuși aceasta va deveni realitatea ta.

În lume există o motivație lumească și o motivație cerească. Cea dintâi îi place minții, ea îți promite că poți câștiga lumea doar pentru tine. Cu cea de-a doua se desfată inima, aceasta îți dezvăluie adevărul despre ființa care ești și pentru prima dată înțelegi scopul evenimentelor pe care le trăiești.

Adevărul este că viața este veșnică, ființa nu moare niciodată de ori de câte ori își schimbă trupul. În Univers nu există o pedeapsă divină, pe Pământ există o pedeapsă a oamenilor. Dacă te îndoiești de iertarea divină judecata oamenilor încă stăpânește asupra ta.

Nu urăşti oamenii, dar uneori ai nevoie să decizi tu singur pentru tine ca să creşti, de aceea pleci. Iubitule, nu fi întotdeauna autoritar cu cei pe care îi iubești, ca să nu decazi în ochii lor și treptat să îi pierzi. Arată-le și iubirea care există în inima ta, ca ei să te respecte și să te asculte din respect și nu din obligație.

Ai observat cum poţi schimba energia oamenilor atunci când intri într-o încăpere în care cineva este furios şi posomorât? În prezenţa ta parcă li se luminează chipul şi au chef de vorbă. Totul începe cu un zâmbet şi un salut.

Când intru pe profilurile celor care mă urăsc și se manifestă văd doar știri despre preoți, politicieni și medicamente, iar realizările personale și indubitabil gândirea lasă de dorit. De aceea le înțeleg frustrarea, nu ripostez. Iubirea are alte soluții, înțelepciunea are alte aspirații, pacea manifestă alt comportament.

Îmi amintesc că în viața trăită pe Pământ am simțit cruzimea, am cunoscut batjocura și am simțit dezamăgirea, dar imediat mi-am amintit iubirea și m-a invadat liniștea. Și de fiecare dată când iubesc îmi amintesc că nu este niciun pericol in jur, că lumea este un loc prietenos și că oamenii sunt buni în măsura în care găsesc puterea să fie așa.

Iar casa mea e mare, în ea încap miliarde de suflete ca mine și ca tine. Totuși, articolul de astăzi nu este despre mine, este despre tine, suflet călător. Cititul este odihnă pentru trup, mângâiere pentru minte, aripi pentru suflet și combustibil pentru spirit.

Amintiri din lumea iubirii

Îmi amintesc sânul dragostei fără margini care mă așteaptă cu dor. Îmi amintesc lacrimile vărsate pentru mine odată cu plecarea mea și strigătele de bucurie care mă vor asurzi în ziua în care voi reveni. Îmi amintesc ceea ce încă nu s-a întâmplat și gândesc că am înnebunit, dar când toate se împlinesc așa cum am hotărât îmi amintesc puterea.

Îmi amintesc fiorii pe care i-am simțit în ziua în care am ținut prima dată o persoană de mână. Îmi amintesc seara pe care am petrecut-o împreună. Afară totul era înghețat, dar focul inimilor noastre topea realitatea rece pe care o proiecta lumea asupra noastră.

Îmi amintesc că Pământul este cel mai frumos Paradis, dar oamenilor le-a mai rămas să înțeleagă și să îl prețuiască, să îl ocrotească și să îl păstreze curat și sănătos. Îmi amintesc că în lumea guvernată de iubire nimeni nu dormea pe străzi. Acolo nu existau bolnavi deoarece nu existau boli. Bolile de carne trecuseră, iar copiii citeau despre ele în manualele de istorie.

În lumea iubirii de fiecare dată când un bărbat se răstea ceilalți se opreau și îl îmbrățișau, se interesau de soarta lui și îi ofereau ajutorul de care avea nevoie. Îi aduceau la cunoștință faptul că a fost răpus de mânia din trecut.

Ura și disprețul față de religioși și religie trecuse, chiar dacă aceste instituții nu mai existau demult. Oamenii care au iertat au transformat fostele clădiri bisericești în adăposturi pentru copiii nevoiași și în spitale. Dar spitalele arătau ca hotelurile. Apoi și spitalele au fost desființate, căci așa cum am spus, Pământul fusese curățat de boli.

Colecționează cât mai multe clipe în care stai cu tine însuți și te simți liniștit, momente de pauză în care nu mai alergi după nimic, dar mult mai importante sunt acelea în care nu mai fugi de nimic. Așază pietrele cu înțelepciune ca să nu îți pierzi echilibrul și să reușești să traversezi râul.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments