Dezvoltarea prin negativ este criteriul despre care mulți vorbesc, dar de care cât mai mulți se feresc.

Dezvoltarea prin negativ și disconfortul

Dezvoltarea prin negativ este criteriul despre care mulți vorbesc, dar de care cât mai mulți se feresc. Și mai sunt ăia care susțin că dacă ei au trecut prin suferință și, au ajuns la inteligență, reușita este destinată doar războinicilor sau norocoșilor asemeni lor. Iar pe cei care se bucură de inspirație și prosperitate sunt invidioși.

Ei sunt vorbitorii demotivaționali, cei care nu se pot dezlipi de poveștile lor, ci le duc mai departe și ridică eșecurile personale la nivel de trofee naționale. Egoul tânjește să devină și erou și victimă, el acceptă orice rol care îi conferă o identitate provizorie în lipsa a altceva. Începem!

Acesta nu este un Blog de călătorie, este unul de studiu unde intelectualii au șansa să devină înțelepți. Orice minte, cu cât este mai mult polișată cu atât este îndepărtată de fericire. Ea aleargă după o împlinire pe care în realitate nu și-o dorește, deoarece nu a venit aici pentru ea, ci a căpătat-o pe parcurs la insistențele profitorilor.

Armonia nu poate sălăşlui în minte, ea îşi face loc în fiinţă, lepădarea de identitatea provizorie construită de mintea ta aduce armonia. Cu cât se dizolvă amnezia, identitatea revine și te întorci acasă. În termeni creștini, întoarcerea la esență a fost numită mântuire. Desăvârșirea omului semnifică maturizarea spiritului lui, apoi are loc expierea, adică promovarea nivelului actual de conștiență și plecarea din trup. Ai trecut clasa.

Plecarea unei persoane dragi de lângă tine te face să simți că ți-ai pierdut sensul. Totuși, întâmplarea te împinge să îți cauți identitatea mai departe nu să te atașezi de pământ. În acel moment se desfășoară dezvoltarea prin negativ, a ta și a tuturor celor care experimentează lumea cu mintea.

De obicei, mulți reușesc să accepte ca teorie dezvoltarea prin negativ, ba chiar îi instigă și pe alții să iasă din starea de confort. Totuși, când viața le așterne următoarea provocare la picioare dau înapoi, spunând că viața e nedreaptă, fără să conștientizeze că viața sunt chiar ei, că ei au creat situațiile și evenimentele din nevoia de a aplica teoria.

Dezvoltarea prin negativ funcționează corect chiar și atunci când dormi. Disconfortul stoarce potențialul din tine, și nu confortul. Așa că nu fugi de probleme, înfruntă-le, caută soluțiile dar fii vigilent: rezervă-ți pauze și relaxează-te. Nu permite preocupărilor minții să îți răpească bucuria inimii. Ochiul furtunii este respirația spiritului. Și nu uita de inima ta, prin ea se manifestă ființa care ești în lumea din care nu ești.

Bun venit pe Pământ, lumea în care ceea ce simți și privești nu e adevărat sau real, motiv pentru care a fost numită cea aparentă. Însă în ea trăiesc ființe reale care aduc percepția conștientă în realitatea fantezistă, cu un scop precis, fără greșeală.

Deoarece nu poți distruge întreaga lume atunci când vine la lumină unul. Viața a demonstrat că ne așteaptă pe toți, Dumnezeu s-a îndurat de toți și i-a iertat pe toți. Totuși nu toți au ajuns la esență încă, de aceea lumea pare a fi rea, crudă și nu îți oferă nimic.

Viața trăită pe Pământ este școala de corecție în care repetenții și prost eronat educații își dau corigențele, dar pică examenele. Aici dezvoltarea prin negativ este cea mai eficientă unealtă. Materia de bază este partea opusă a iubirii. Mușcând din fructul cunoașterii binelui și răului, sufletele să cunoască întunericul și să își dorească lumina. Apoi să vină la lumină drept lumină.

Fii recunoscător pentru ceea ce ești și ce trăiești. Conștiența a coborât la tine să te ghideze ca să știi ce trăiești și în ce perioadă de timp linear ești. Astăzi, războiul și persecuția, de natură fizică, pe care umanitatea le-a experimentat în trecut tot timpul, s-au mutat în mintea ta. Rugina îți macină gândirea din interior către exterior, tot așa este și cu puritatea.

Timpul linear care se măsura prin derularea evenimentelor și le păstra evidența, s-a transformat, în prezent, în timp psihologic. Capcana i-a transformat în prizonieri emoționali pe mulți.

Știi despre ce vorbesc. Ai întâlnit frecvent oameni care, adulți fiind, reacționează într-un mod copilăresc, influențați de trăiri pe care le-au experimentat la vârste de chiar opt ani. Ai întâlnit tineri care iau măsuri de precauție, înainte de a intra într-o relație, influențați de frica rămasă în ei din relațiile trecute în care consideră că au fost trădați.

Distrugându-te te construiești

Astfel ei aduc trecutul în prezent și îl poartă cu ei în viitor. Atunci dezvoltarea prin negativ se confruntă cu anumite blocaje și provoacă o indigestie la nivel spiritual, pe care iertarea o vindecă și face să le fie bine din nou, călătorind pe drumul evoluției lor.

De fiecare dată când simți că nu te înțelege nimeni, cunoaște că tu nu te înțelegi, de alinare din partea celorlalți nu ai nevoie. Eu îmi iau pauze de la Facebook ca să îmi rezolv problemele, pe voi nu v-aș părăsi nicicând.

Mi-am aruncat ghiozdanul în mijlocul camerei și am început să îmi aleg hainele pe care le voi purta în cele opt zile de toamnă petrecute în Madrid. Săptămâna următoare încep proiectul de traducere în limba engleză a cărții MIKEL, pe care așteaptă să o citească oamenii interesați de lucrările mele din toată lumea.

Mă înclin înaintea cititorilor din Australia, care au hotărât să finanțeze această mișcare de real folos. Rămân iubitor, vă sunt recunoscător până la cer, ați venit exact când era nevoie de voi. Mulțumesc.

În zilele în care nu postez ori nu îți vorbesc, te iubesc, să nu te îndoiești, dar am nevoie de odihnă ca iubirea pentru tine să se poată manifesta în mod eficient prin mine. Adevărurile despre care îți vorbesc sunt trăite și de tine.

La început, corpul care ţi se dă este perfect, el se dezvoltă ori se regenerează cu viteza corespunzătoare. Pe parcurs ce mintea este încărcată negativ imunitatea corpului scade, la fel şi eficienţa și apoi apare îmbătrânirea, dereglarea se produce, celulele se îmbolnăvesc iar regenerarea încetinește și în final se opreşte.

Fiecare gând de îngrijorare sau secundă de supărare, îţi lasă semne adânci în suflet şi cute pe faţă. Și totuşi nu uita, distrugându-te te construiești, adică îți clădești spiritul, ceea ce ai venit aici în realitate să faci. Acesta este un prilej pentru a te bucura, gloria este a ta. Așadar, ia decizia și simte gratitudinea, nu regreta nimic!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments