Acceptarea și înțelegerea evenimentelor vieții te scot din mocirlă.

Acceptarea și înțelegerea vieții cu bune și rele

Acceptarea și înțelegerea evenimentelor vieții te scot din mocirlă. Eu vreau să înțeleg viața și să o accept cu bune și rele, căci mă lupt cu tot ce mi se întâmplă îți spui și îți dau dreptate. Pacea interioară ar trebui să coste un milion de euro, dar ea ți se oferă gratuit.

Pentru ce atâtea neînțelegeri și conflicte între oameni? De ce îngăduie Dumnezeu nedreptatea, în cazul în care ar exista un Dumnezeu care tolerează acest genocid fizic și psihic, etapa în care umanitatea ruginește în interiorul ei înseși fără să fie condamnată de cineva.

Încep articolul prin a te încuraja, lumea nu este chiar un dezastru. Umanitatea parcurge o perioadă de tranziție, timpul în care se hotărăște viitorul este acum. Astăzi lumina a preluat conducerea, minții egotice i s-a luat puterea, de aceea haosul se simte. După furtună vine acceptarea și înțelegerea, de ele avem nevoie ca să nu murim. Eu te invit să învățăm să privim.

Ceea ce oamenii au crezut în trecut că e bun pentru ei este de fapt rău pentru ei. Sufletele nu mai știu de unde au plecat, a trecut atâta timp. Din fericire adevărul ni se face astăzi cunoscut și rămâne.

În viață pierzi oameni, pierzi prieteni, pierzi clipe, toate acestea doar ca să te regăsești pe tine. Nu purta ură nimănui, eliberează-te de resentimente și mergi înainte. Viața este ca o haină, dacă o păstrezi curată o vei trăi așa. Caută mai întâi acceptarea și înțelegerea și vei ajunge la mal, fericirea nu este ceva gata făcut.

Nu căuta o persoană care să îți lumineze viața, caută o persoană căreia să îi luminezi viața, dacă vrei să fii liniștit și să trăiești fericit. Ascultă-ți inima, acceptarea și înțelegerea modului în care funcționează Universul te echilibrează. Este îngrijorător faptul că atunci când se discută despre acceptare și înțelegere, educație și viitor, scade audiența, dar când se discută despre implanturi și viață de noapte ea explodează.

Când întâmpină evenimente pe care nu le înțeleg oamenii devin vulnerabili. Atunci acceptă orice interpretare a oricărui vânzător de informații care se oferă să le sară în ajutor contra cost. Așa au apărut toți maeștri guru, ghicitorii în cărți, horoscopul. Un adevărat mesager te îndrumă să ajungi tu la înțelegere, el doar îți arată ușa pe care doar tu poți să o deschizi. Alege acceptarea și înțelegerea, rezultatele vor veni la tine negreșit.

Majoritatea celor mai învățați oameni de pe planetă au creierele făcute terci. Ei rătăcesc prin cunoașterea lor necertificată și aleargă din prezumție în prezumție. Odată ce te abați de la adevărul care ți-a fost înrădăcinat în ființă nu mai înțelegi nimic și te predispui la a îți pierde mințile.

Din când în când, așa cum îți faci curat în casă e necesar să faci curat și pe Facebook. Selectează informația care vine către tine, nu asimila ceva ce nu te privește sau nu te ajută. Oamenii poartă luptele lor, se confruntă cu neînțelegerile lor, nu le lua tu în spate pe toate.

Atunci când vizualizezi un profil perfect și vezi o persoană veselă, activă, care duce o viață fericită alături de familia sa minunată, care călătorește împreună cu prietenii, conduce o mașină scumpă și a reușit în carieră, nu uita că vezi ceea ce ea a selectat să vezi. Tu nu ai acces la povestea din spatele filmului și a eforturilor depuse pentru a îl crea. Nu vezi lacrimile, refuzurile, disputele, stările sau stăruința.

Un fotograf profesionist ia o sută de cadre, pe care le trece prin filtrele programelor de editare și păstrează doar zece dintre ele, care reprezintă produsul final. Tot așa este și cu viețile prezentate în planul virtual. Așadar, când te compari cu cei pe care îi urmărești nu uita că compari cele mai joase stări ale tale cu cele mai mari reușite ale lor.

Păstrează-te sănătos, păstrează-te sănătos, acceptarea și înțelegerea sunt dezinfectantul și pansamentul celor care din neatenție se rănesc. Ura îți ține rănile deschise, când ierți te vindeci mai ușor.

Acceptarea și înțelegerea aduc fericirea

Atunci când ești copil alergi de plăcere, când devii adult alergi de nevoie, la bătrânețe nu mai poți alerga chiar dacă ai face-o fără motiv. Sper ca ai noștri copii să crească mai drepți decât am crescut noi și să se dezvolte pe măsura recunoștinței lor. Mintea intră într-o stare de somnolenţă dacă totul îi este oferit gratuit, adică gata gândit.

De fiecare dată când te angajezi într-o promisiune și te dedici celor la care ții, ai grijă să nu te ignori definitiv pe tine, ca să îți poți ține promisiunea. Gândește-te la părinții tăi nu din obligație, din iubire și dor de ei și din respect pentru tine. Iubește-i în stilul tău așa cum poți.

În continuare omenirea a dovedit că nu e pregătită să cunoască iubirea, dar iubirea nu bate la ușă, ea se face vizibilă într-o lume a războiului fără acordul cuiva. Am putea considera că încalcă liberul arbitru, dat fiind faptul că nu se supune nimănui, ci ignoră orice regulă umană.

Dragostea îți apare în vis și te cheamă la ea. La început nu vei ști cum să te duci, dar acceptarea și înțelegerea sunt brațele calde care te vor purta spre ea. Viața ți se colorează odată cu realizările care vin pe măsura eforturilor în vederea împlinirii de sine, iar oamenii încep să îți adore prezența. Cu toate acestea vine o vreme când ai nevoie să renunți la identitatea pe care ți-ai creat-o și nimeni nu te poate forța să rămâi.

Dacă eu sunt optimist şi totuşi nu cred în oamenii sceptici, înseamnă că sunt un om realist. Mă ridic a mia oară și înaintez iar. Adevărata înțelepciune nu te pune în lumina reflectoarelor, nici nu te minte că vei câștiga lumea pentru tine. Dacă te pierzi pe tine faima și bogăția nu îți folosește la nimic.

Adevărata înțelepciune îți deschide poarta prin care pentru prima dată în istorie poți părăsi lumea cu capul sus. Eu mă pregătesc să plec din ea deoarece mai sunt și alții care au nevoie de mine, nu voi sta alături de tine o veșnicie.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Scrie ceva despre acest subiectx
()
x