Acceptarea și înțelegerea evenimentelor vieții te scot din mocirlă.

Acceptarea și înțelegerea vieții

Acceptarea și înțelegerea evenimentelor vieții te scot din mocirlă. Eu vreau să înțeleg viața și să o accept cu bune și rele, căci mă lupt cu tot ce mi se întâmplă, îți spui, și îți dau dreptate. Pacea interioară ar trebui să coste un milion de euro, dar ea ți se oferă gratuit.

Pentru ce atâtea neînțelegeri și conflicte între oameni? De ce îngăduie Dumnezeu această nedreptate, în cazul în care ar exista un Dumnezeu care tolerează acest genocid fizic și psihic, etapa în care umanitatea ruginește în interiorul ei fără să fie condamnată?

Încep articolul prin a te încuraja, lumea nu este chiar un dezastru. Umanitatea parcurge o perioadă de tranziție, timpul în care se hotărăște viitorul este acum. Astăzi lumina a preluat conducerea, minții egotice i s-a luat puterea, de aceea haosul se simte. După furtună vine acceptarea și înțelegerea, de ele avem nevoie ca să nu murim. Te invit ca în continuare să învățăm să o privim.

Ceea ce oamenii au crezut în trecut că e bun pentru ei este de fapt rău pentru ei. Sufletele nu mai știu de unde au plecat, a trecut atâta timp. Din fericire adevărul ni se face astăzi cunoscut la scară planetară și rămâne.

În viață pierzi oameni, pierzi lucruri, pierzi clipe, toate acestea ca să te regăsești pe tine. Nu purta ură nimănui, eliberează-te de resentimente și mergi înainte. Viața este ca o haină, dacă o păstrezi curată o vei trăi așa. Caută mai întâi acceptarea și înțelegerea, doar în felul acesta vei reuși să ajungi la mal.

Maturitatea nu vine în clipa în care te convingi că oamenilor nu le pasă și că în realitate ești singur, ci atunci când realizezi că nu ești dependent de cineva. Fericirea ta este responsabilitatea ta.

Nu căuta o persoană care să îți lumineze viața, caută o persoană căreia să îi luminezi viața, dacă vrei să fii liniștit și să trăiești fericit. Ascultă-ți inima ca să cunoști cum funcționează ființa ta. Acceptarea și înțelegerea modului în care funcționează Universul te va echilibra.

Este îngrijorător faptul că atunci când se discută despre acceptare și înțelegere, despre educație și viitor, scade audiența, dar când se discută despre implanturi și viață de noapte aceasta explodează.

Oamenii, atunci când se lovesc de un eveniment pe care nu îl înțeleg devin vulnerabili și acceptă orice interpretare a unui vânzător de informații care se oferă să le spună ceea ce tânjesc să audă. În felul acesta au apărut ghizii, ghicitorii în cărți, horoscopul. Un adevărat mesager te îndrumă să ajungi tu la înțelegere, el doar îți arată ușa. Alege acceptarea și înțelegerea, rezultatele vor veni negreșit.

Majoritatea celor mai învățați oameni de pe planetă au creierele făcute terci. Ei rătăcesc printr-o cunoaștere necertificată și merg din prezumție în prezumție. Odată ce te abați de la adevărul care ți-a fost înrădăcinat în ființă, te trezești că discuți despre posibilitatea existenței formelor de viață extraterestră dar uiți lucrurile elementare care te fac om.

Din când în când, tot așa cum îți faci curat în casă e necesar să faci curat și pe Facebook. Selectează informația care vine către tine, nu asimila ceva ce nu te ajută la nimic sau nu te privește. Oamenii poartă luptele lor, se confruntă cu neînțelegerile lor, nu le lua tu în spate pe toate.

Atunci când vizualizezi un profil perfect, al cărui deținător este o persoană care duce o viață veselă și activă, alături de familia sa minunată, care călătorește împreună cu prietenii, conduce o mașină scumpă și a reușit în carieră, nu uita că vezi ceea ce a fost selectat să vezi. Tu nu ai acces la povestea din spatele imaginii. Nu vezi lacrimile, refuzurile, disputele, stările sau stăruința.

Un fotograf profesionist ia o sută de cadre într-o singură ședință, pe care le trece prin filtrele programelor de editare și păstrează doar zece. Cele zece fotografii dintr-o sută vor reprezenta produsul final. Tot așa este și cu viețile prezentate în planul virtual.

Păstrează-te sănătos, păstrează-te sănătos, păstrează-te sănătos! Acceptarea și înțelegerea sunt dezinfectantul și pansamentul celor care din neatenție se rănesc. Ura îți ține rănile deschise, iertarea le cicatrizează și te regenerează.

Acceptarea și înțelegerea aduc fericirea

În copilărie alergi de plăcere, atunci când devii adult alergi de nevoie, la bătrânețe nu mai poți alerga chiar dacă ai face-o fără motiv. Sper ca ai noștri copii să crească mai drepți decât am crescut noi și să se dezvolte pe măsura recunoștinței pe care o emană. Mintea intră într-o stare de somnolenţă atunci când totul îi este oferit gratuit, adică gata gândit.

De fiecare dată când te angajezi într-o promisiune și te dedici celor la care ții, ai grijă să nu te ignori pe tine, ca să îți poți ține promisiunea. Gândește-te la părinții tăi nu din obligație, ci din iubire și dor de ei ori din respect pentru tine. Iubește-i așa cum știi și așa cum poți.

Omenirea a dovedit că nu este pregătită să cunoască iubirea. Dar iubirea nu bate la ușă, ea devine prezentă în lumea războiului fără aprobarea cuiva. Am putea considera că ne încalcă liberul arbitru, dat fiind faptul că ignoră orice regulă umană.

Dragostea îți apare în vis și te cheamă la ea. La început nu vei ști cum să te duci, dar acceptarea și înțelegerea sunt brațele care te poartă într-acolo. Viața ți se colorează odată cu realizările care apar pe măsura eforturilor depuse în vederea împlinirii sarcinii. Cu toate acestea vine o vreme în care vei avea nevoie să renunți la identitatea pe care ți-ai creat-o. Nimeni nu te poate forța să rămâi.

Dacă eu sunt optimist şi totuşi nu cred în oamenii sceptici, înseamnă că sunt un om realist. Mă ridic a mia oară și înaintez. Adevărata înțelegere nu te pune în lumina reflectoarelor, nici nu te amăgește cu faptul că vei câștiga lumea pentru tine, ci te eliberează de toate aceste gânduri distructive.

Înțelegerea îți deschide poarta prin care pentru prima dată în viața ta poți părăsi cu capul sus lumea. Eu mă pregătesc să plec din ea, deoarece mai sunt și alții care au nevoie de mine, nu voi sta alături de tine o veșnicie.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments