Acceptarea și înțelegerea vieții cu bune și rele

Acceptarea și înțelegerea vieții cu bune și rele

Acceptarea și înțelegerea vieții cu bune și rele

Acceptarea și înțelegerea evenimentelor vieții te scot din mocirlă. Eu vreau să înțeleg viața și să o accept cu bune și rele, căci nu înțeleg nimic din ceea ce mi se întâmplă. De multe ori ți-ai propus acest lucru și îți dau dreptate. Pacea interioară ar trebui să coste un milion de euro, dar ea ni se oferă gratuit.

Pentru ce aceste neînțelegeri și conflicte dintre oameni? Pentru ce îngăduie Dumnezeu atâta nedreptate? Te întrebi, nedumerit, uneori. Aceasta în cazul în care ar exista un Dumnezeu, care tolerează acest genocid fizic și psihic, etapa în care umanitatea ruginește în interiorul ei înseși, fără să fie condamnată de cineva.

Încep articolul prin a te încuraja. Lumea nu e chiar un dezastru, umanitatea parcurge o perioadă de tranziție, timpul în care se hotărăsc lucrurile este acum. Astăzi lumina a preluat conducerea, mintea veche a cedat puterea, de aceea haosul se simte. După furtună vine acceptarea și înțelegerea, de ele avem nevoie ca să nu murim. Așadar, te invit să învățăm să privim.

Ceea ce omenirea a crezut în trecut că este bine pentru ea e de fapt rău pentru ea, ceea ce este cu adevărat curat ni se face cunoscut și rămâne alături de noi în veac. Oamenii nu mai știu de unde au plecat, a trecut atâta timp.

În viață, pierzi oameni, pierzi prieteni, pierzi clipe, toate acestea doar ca să te găsești pe tine. Nu purta ură nimănui, eliberează-te de resentimente, înaintează pe drumul tău. Căci viața este ca o haină, dacă o păstrezi curată o vei trăi așa. Caută mai întâi acceptarea și înțelegerea, doar așa vei putea să ajungi la mal. Fericirea nu este ceva gata făcut!

Nu căuta o persoană care să îți lumineze viața, caută o persoană căreia să îi luminezi viața, dacă vrei să fii liniștit și să trăiești fericit. Ascultă-ți inima, acceptarea și înțelegerea conduitei Universului pot face minuni! Este îngrijorător faptul că atunci când se discută despre acceptare și înțelegere, despre educație și viitor, scade audiența, iar când se discută despre implanturi și viață de noapte explodează.

Când oamenii se confruntă cu evenimente pe care nu le înțeleg, devin vulnerabili. Atunci acceptă orice interpretare a oricărui vânzător de informații care se oferă să le sară în ajutor, sigur, contra cost. Așa au apărut toți maeștri guru, ghicitorii în cărți, horoscopul. Un adevărat mesager te îndrumă să ajungi tu la înțelegere, el doar îți arată ușa. Alege acceptarea și înțelegerea, rezultatele vor veni negreșit.

Majoritatea celor mai învățați oameni de pe planetă au creierele făcute terci, se învârt pierduți prin cunoașterea lor necertificată, aleargă din prezumție în prezumție. Odată ce te abați de la adevărul care ți-a fost înrădăcinat în ființă nu mai înțelegi nimic și ești predispus să îți pierzi mințile.

Din când în când, așa cum îți faci curat în casă, e necesar să faci curat și pe Facebook. Nu uita niciodată. Selectează informația care este livrată în mod continuu către tine. Nu asimila chiar orice, ceva ce nu te privește sau nu te ajută. Oamenii poartă luptele lor, se confruntă cu neînțelegerile lor, nu le lua tu în spate pe toate.

Atunci când vizualizezi un profil perfect, vezi o persoană veselă și activă mereu, care duce o viață fericită alături de familia sa minunată, care călătorește împreună cu prietenii, care conduce o mașină scumpă și a reușit în carieră, nu uita că vezi ceea ce ea a selectat să vezi. Tu nu ai acces la povestea din spatele eforturilor depuse. Nu vezi lacrimile, refuzurile, confruntările și stările sau stăruința.

Un fotograf profesionist ia o mie de cadre, pe care le trece prin filtrele programelor de editare, dar păstrează numai zece dintre ele care vor reprezenta produsul final. Tot așa este și cu viețile prezentate în planul virtual. Așadar când te compari cu cei pe care îi urmărești compari încercările tale cu rezultatele lor. Caută să nu te compari cu nimeni.

În viață păstrează-te sănătos, acceptarea și înțelegerea sunt dezinfectantul și pansamentul celor care din neatenție se rănesc. Când iubești te vindeci mai ușor, ura îți ține rănile deschise.

Acceptarea și înțelegerea aduc fericirea

Atunci când ești copil alergi de plăcere, când ești adult alergi de nevoie. La bătrânețe nu mai poți alerga chiar dacă ai face-o fără motiv. Sper ca ai noștri copii să crească mai drepți decât am crescut noi, să se dezvolte dar pe măsura recunoștinței lor. Mintea intră într-o stare de somnolenţă atunci când totul îi este oferit de-a gata.

Când te angajezi într-o promisiune și te dedici celor la care ții, ai grijă să nu te ignori pe tine. Altfel nu îți vei putea ține promisiunea. Gândește-te la părinții tăi, nu din obligație ci din iubire și dor de ei, din respect pentru tine însuți. Iubește-i tu așa cum poți.

În continuare umanitatea a dovedit că nu este pregătită să cunoască iubirea. Însă, iubirea nu bate la ușă, ea se face vizibilă într-o lume a războiului fără acordul cuiva. Am putea considera că încalcă liberul arbitru, totuși inima nu se supune nimănui, ea este unealta cea dintâi a Începătorului care e pe cale să Își încheie Lucrarea.

Dragostea îți apare în vis și te cheamă la ea. La început nu vei ști cum să te duci, dar acceptarea și înțelegerea sunt brațele care te vor purta. Viața e frumoasă atunci când și realizările sunt pe măsură, iar oamenii iubesc prezența ta. Cu toate acestea vine o vreme când ai nevoie să te întorci de unde ai venit, alegerea este a ta și nimeni nu te poate forța să rămâi.

Dacă eu sunt optimist şi totuşi nu cred în oamenii sceptici, asta mă face să fiu un om realist. Mă ridic a mia oară, ca să înaintez iar. Adevărata înțelepciune nu te pune în lumina reflectoarelor, nu te urcă în vârful lumii, nu te minte că în felul acesta o vei câștiga. Dacă te pierzi pe tine însuți, bogăția nu îți folosește la nimic. Adevărul aparține tuturor oamenilor, tu doar îi ajuți să și-l reamintească.

Adevărata înțelepciune îți deschide poarta prin care pentru prima dată în istorie poți părăsi lumea. Eu, entuziasmat mă pregătesc să plec din ea, căci mai sunt și alții care au nevoie de mine. Nu voi sta alături de voi o veșnicie.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.