Eu nu am timp pentru iubiri provizorii, clădite pe interes. Nici pentru aventuri de o noapte, pentru prietenii timpurii și gândiri limitate.

Eu nu am timp pentru iubiri provizorii

Eu nu am timp pentru iubiri provizorii, clădite pe interes, nici pentru aventuri de o noapte, pentru prietenii timpurii și gândiri limitate. Mă aflu aici pentru lucruri mai importante. Eu nu m-am născut în lume ca să îmi fac dreptate, nu am timp pentru legile ei deșarte, în schimb trăiesc frumos pentru mine și caut să ajut pe cine pot și să nu rănesc pe nimeni. Pasiunea mă împinge să încurajez oamenii să își dezvolte o gândire sănătoasă, ea mă ține în viață.

Ceea ce oferi primești, ceea ce urăști te urăște, ceea ce iubești te iubește, de ceea ce îți este frică nu scapi și ceea ce îți dorești fuge de tine. Lasă viața să vină la tine, nu alerga tu după ea. S-ar putea să alergi într-o direcție mai puțin benefică pentru tine. Așază-te liniștit și respiră, gratitudinea este atitudinea oamenilor fericiți.

Cât de matur ești mental, cât de evoluat ești pe plan spiritual și cât de curat e sufletul care ești, se vede prin cât de iubitor ești. Nu îți irosi viața cu iubiri provizorii. Eu vreau să îți dovedesc iubirea prin fapte. Citește articolul până la sfârșit și îți voi oferi cel mai de preț dar, pe tine și încă ceva.

Când te dezamăgesc cei apropiați te doare, dar comportamentul lor față de tine nu depinde de tine. Ceea ce faci cu durerea pe care ei o trimit la tine rămâne totuși alegerea ta. Mulți au devenit învățători astfel.

Oriunde te duci ca să trăiești în prezența ta lumea devine o familie. Ești liantul invizibil care încălzește inimi reci și le apropie. Aici majoritatea iubirilor sunt artificiale și oamenii îți zâmbesc doar dacă au un interes. Puțini te admiră pentru ceea ce ești, cei mai mulți nici măcar nu sunt interesați să te afle.

Femeile atrăgătoare sunt dorite, însă nu știu câte dintre ele sunt iubite, dacă erau iubite nu mai erau folosite, iar în final rănite, părăsite. Eu nu am timp pentru iubiri provizorii, demne de un statut schimbător postat pe Facebook. Eu folosesc conturile de socializare pentru a mă inspira nu pentru a îmi construi imagini neadevărate despre mine sau pentru a îmi strica mintea cu invidia.

Când ți se spune că ești ciudat analizează-l pe cel care ți-o spune și vei realiza că atunci când acuză omul vorbește despre el. Dacă cineva îți spune că te-ai schimbat, atrage-i atenția că a rămas la fel și că ea nu este chiar o calitate. O minte sănătoasă nu bate niciodată pasul pe loc, ci crește în fiecare secundă atâta vreme cât este în viață.

Căci nici omul bun, nici omul mai puțin bun, nu rămâne la fel. Omul bun devine din ce în ce mai bun. Cel mai puțin bun devine din ce în ce mai puțin bun. Ea este firea lucrurilor așa cum au fost hotărâte, iar totul face parte din plan.

Există oameni buni dar care nu știu faptul că sunt buni, deoarece au fost mințiți că oricâte eforturi ar depune, ca să își demonstreze bunătatea, sunt nevrednici prin natura lor. Iar când îi lovește adevărul ei înfloresc în mod accelerat, transformarea are loc, reamintirea le redă identitatea și strălucesc la fel ca stelele.

Fericirea este starea de recunoștință pentru ceea ce ești, pentru ceea ce ai, pentru ceea ce faci și ce trăiești. Confort avem toți dar nu suntem fericiți chiar toți. Nu e vreme pentru iubiri provizorii, vânzătoare de amăgiri, confecționate din trenduri. Eu nu mimez că îmi trăiesc viața, eu simt viața, și tu o poți face.

Viața trăită pe Pământ pentru minte e o școală, dar pentru spirit este o reamintire. Spiritul cunoaște totul ca teorie! Totuși, câți dintre noi suntem recunoscători pentru faptul că înțelegem sensul evenimentelor pe care le întâlnim în viață? Câți acceptăm provocările cu zâmbetul pe buze și cu sclipire în privire?

De dimineață, m-am trezit odată cu soarele, m-am așezat pe scaunul de la fereastră, eu încă nu am privit un răsărit mai fermecat. Ploua mărunt, pe un fundal luminat de un aer portocaliu. Din fiecare picătură de ploaie strălucea dar soarele, care îmi șoptea că a sosit cea mai importantă zi din viața mea și a ta. Picăturile sunt oamenii, Soarele este Dumnezeu iar natura sărbătorește faptul că am devenit conștienți.

Cartea care scrie oameni

Nu au fost mai vii decât sunt astăzi aceste locuri vreodată. Mulțumită ploilor au înverzit câmpiile și pădurile, ele ne purifică aerul și putem respira. În viață nu privi pământul, privește cerul inimii tale. Cerul te inspiră iar pământul se schimbă la cererea ta.

Îngrijorează-te cu măsură din cauza lucrurilor care îți merg prost și bucură-te fără margini pentru cele care îți merg bine. Când ești preocupat cu dezvoltarea Ființei care ești, primul pas s-a produs, procesul a fost pornit. Curiozitatea vine de la sine, convingerile apar treptat iar limpezirea se așterne în viziunea ta. Aici hrana spirituală este necesară.

Mulți învățători îți vorbesc plăcut, aproape hipnotizant, dar ei doar îți alină egoul. Și știu să se foloseasă de cuvinte siropoase prin care să te atragă ca să devii dependent de ei, iar mai târziu să stabilească anumite condiții cu privire la învățătura pe care ți-o oferă. Un adevărat învățător îți dăruiește șansa să te dezvolți tu, prin puterile tale. El doar te încurajează, spunându-ți că poți.

Unui bebeluș nu îi explici cum să meargă, îl ajuți să se ridice, iar el va păși singur. Tu nu ești minunat pentru că așa spun ori cred eu, tu ești minunat pentru că așa ai fost creat ca să fii chiar dacă nu știi. Eu doar îți amintesc cine ești. Stele suntem în esență iar în fizic venim ca să strălucim. Tu ești vrednic și fără mine și poți să faci atâtea.

Iată că a sosit timpul să îți relev Darul meu. Cartea care scrie oameni, mesajul care transformă oamenii în stele sau munca pe care am depus-o pe parcursul ultimelor nouă luni, este darul pe care ți-l ofer în mod gratuit pentru că te iubesc veșnic, eu nu am timp pentru iubiri provizorii. Accesează cartea și fii primul care se delectează cu conținutul.

Totul este gratuit și atât de frumos atunci când găsești calea, încât, aproape nu îți vine să crezi. Din acest motiv pui la îndoială totul, ai văzut prea multe, îți spui. Oamenii nu te mai pot surprinde în mod plăcut, dar, surpriză!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments