Unii oameni ți-au spus că după ce mori te duci în Rai sau în iad, în funcție de comportamentul tău și de gândirea exprimată pe parcursul existenței.

Ce se întâmplă după ce mori?

Unii oameni ți-au spus că după ce mori te duci în Rai sau în iad, în funcție de comportamentul tău și de gândirea exprimată pe parcursul existenței. Acolo vei fi prizonier o veșnicie, din lume nu vei lua nimic cu tine. Alții ți-au spus că după ce mori se stinge becul și atât. Eu te invit să aprofundezi subiectul și să recomanzi și altora ideile utile pe care le asimilezi citind.

Cei care susțin faptul că te vei duce în iad nu au intenția de a preveni condamnarea ta, ei urmăresc să întărească autoritatea instituțiilor pământești asupra lumii. Prin teama de moarte ei o pot controla, iar dacă nu o pot controla în totalitate măcar profită atât cât vor putea.

Cei care încearcă să te convingă că după ce mori se stinge becul și atât nu au ca scop salvarea ta sau bunăstarea, ei se află în conflict cu cei care prin frica de moarte profită de lume. Evident, cei care ți-au spus că după ce mori se stinge becul vor, de asemenea, să aibă autoritate.

În Univers există două tipuri de moarte. Una este reală, iar alta este închipuită. Cea reală se identifică cu moartea spiritului care ești, o parte individualizată a Spiritului creator. Cea închipuită este moartea trupului, adică finalul formei, un proces pe care l-ai experimentat de nenumărate ori pe durata existențelor pe care nu ți le mai amintești.

În ciuda finalului formelor astăzi trăiești din nou, iar de această dată ai ajuns în fața textului care îți așază gândurile la locul lor într-un mod armonios. Încă te întrebi ce se întâmplă după ce mori?

În realitatea conștientă, ființele care trăiesc îmbrăcate cu un corp fizic nu se identifică cu corpul sau cu mintea care le leagă de acesta și le ajută să își exprime individualitatea în lumile materiale, precum procedează un șofer atunci când intră în mașină. El nu se identifică cu caroseria, cu motorul sau cu computerul de bord al mașinii, dar se plasează în interiorul ei cu scopul de a se folosi de mecanism în scopul deplasării.

În acest tablou alegoric computerul de bord al mașinii este mintea pe care a primit-o sufletul proaspăt întrupat, inima este motorul, iar caroseria este corpul înăuntrul căruia trăiește ființa. Corpul cu care te-ai îmbrăcat este un mecanism, iar tu ești o ființă. Ființa nu este un mecanism, ea este o conștiință care poate fi conștientă sau mai puțin conștientă de ea însăși pe parcursul existențelor.

Atunci când ființa se identifică în totalitate cu forma cu care s-a îmbrăcat, iar forma ajunge la bătrânețe și moare, din cauză că este timpurie și constant schimbătoare, ființa trăiește experiența morții. Recitește ultimul fragment.

Atunci când ființa devine conștientă că forma este doar un mecanism cu ajutorul căruia se deplasează prin timp și spațiu în vederea împlinirii scopului ei, nu mai moare, ea conștientizează faptul că la un moment dat va fi nevoită să își schimbe forma, tot așa cum un șofer, din când în când, își schimbă mașina.

Lumea noastră este perfectă, ea te ajută să îți amintești ceea ce ai nevoie să știi despre ea și despre tine ca să te desăvârșești. Dificultatea cu care umanitatea se confruntă constă în faptul că 97% din ea trăiește în lumea aparentă și decide în funcție de convingerile împrumutate care nu sunt adevărate.

Imaginează-ți faptul că o mamă naște trei fii, pe care din motive personale nu îi poate îngriji și păstra. La câteva săptămâni după naștere ea găsește câte o familie doritoare să adopte pentru fiecare fiu. O familie locuiește în Statele Unite, alta în Rusia iar cea de-a treia în Turcia.

În sânul noilor familii cei trei sunt îngrijiți și formați în spiritul culturii care diferă în funcție de regiunea geografică a așezărilor. La vremea când devin adulți ei se înrolează în armată, iar întâmplarea face ca frații să se întâlnească și să se urască din pricina diferențelor. Și se ucid.

Pe parcursul existenței actuale ei s-au identificat în totalitate cu mintea care a fost modelată de o lume străină iubirii. Ei au împrumutat totul de la alții și nu s-au gândit la cine este omul sau care este scopul real pentru care acesta se naște pe planetă.

După ce mori devii conștient

În următoarea secundă autoritatea minții asupra ființelor care au fost manipulate prin intermediul uitării se dizolvă, trupurile se sting și rămân ființele. Atunci sufletelor le revine memoria și își recapătă identitatea. Ele părăsesc lumea aparentă și pășesc în realitatea conștientă, acolo unde toate trăiesc în spirit unitar.

După ce mori devii conștient de toate aceste adevăruri și experimentezi sentimentul de goliciune datorat faptului că nu ai fost îndeajuns de puternic încât să îți amintești cine ești pe parcursul existenței ca să te desăvârșești. Viața nu are rolul de a ne separa între noi și a ne îndepărta de Dumnezeu, ci a ne apropia între noi și a ne uni cu Dumnezeu. Trăind inconștient nu poți accesa tărâmul fericirii.

În ziua în care materia va realiza că nu este materie și atât, că este spirit în esență, care trăiește în formă materială, lumina se va face simțită. După ce mori revii la aceste adevăruri firești și te uimești de modul latent în care ai experimentat lumea sau de mintea care s-a lăsat influențată atât de ușor. Unii dintre noi trăim în formă ceea ce cunoaștem în spirit. Acesta este cel mai mare miracol care a avut loc vreodată în lumea așa cum o cunoaștem.

Astăzi cunoaștem, căci Conștiența a coborât la noi și ne-a amintit ceea ce am uitat în clipa în care ne-am născut. Pentru îngeri realitatea experimentată cu mintea este doar un vis, iar finalul trupului și al minții este perceput ca și cum și-ar schimba hainele. Așa că zâmbește și pregătește-te să pleci din nou acolo unde lumea va avea nevoie de tine.

Am scris o carte care îți va limpezi aspectul cu privire la desăvârșirea umană și la acceptarea și înțelegerea evenimentelor din viața ta, cărora nu le-ai identificat încă sensul. Cartea care scrie oameni poate fi citită gratuit sau comandată în format tipărit apăsând pe titlu. Ea te ajută să descoperi eroul din interiorul tău, care stă la dispoziția ta. Eu l-am descoperit.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments