Ce se întâmplă cu tine după ce mori?

Ce se întâmplă cu tine după ce mori?

Ce se întâmplă cu tine după ce mori? Unii oameni ți-au spus că după ce mori te vei duce în Rai sau în iad, în funcție de comportamentul tău și de gândirea exprimată pe parcursul existenței din prezent. Acolo vei fi prizonier pe vecie, din lume nu vei lua nimic cu tine. Alții ti-au spus că după ce mori se stinge becul și atât. Te invit dar să aprofundezi subiectul și să recomanzi prietenilor tăi ideile utile pe care le asimilezi citind.

Cei care te-au speriat cu interpretarea care susține că te vei duce în iad nu au ca scop atenționarea ta în acest sens, salvarea ta și bunăstarea, ei își urmăresc interesul și anume consolidarea autorității instituțiilor pământești asupra ta. Prin teama de moarte ele pot controla lumea, iar dacă nu o pot controla în totalitate măcar profită de pe urma ei atât cât vor putea.

Cei care încearcă să te convingă că după ce mori se stinge becul și atât nu au ca scop salvarea ta sau bunăstarea, ei se află în conflict cu cei care prin frica de moarte profită de pe urma lumii. Evident, cei care ți-au spus că după ce mori se stinge becul vor, de asemenea, să aibă autoritate.

În Univers există două tipuri de moarte, una reală iar cealaltă închipuită. Cea reală este moartea spiritului care ești, o parte individualizată a Spiritului primordial de la care a început lumea. Cea închipuită este moartea trupului, deci a formei, un proces pe care l-ai experimentat de nenumărate ori pe durata existențelor pe care nu ți-l mai amintești.

În ciuda acestor schimbări ale formei astăzi trăiești din nou, iar de această dată ai ajuns în fața textului care îți așază gândurile la locul lor într-un mod armonios. Ce se întâmplă după ce mori?

În realitatea conștientă ființele care trăiesc îmbrăcate cu un corp fizic nu se identifică cu corpul sau cu mintea care le leagă de acesta și le ajută să își exprime individualitatea în lumea materiei, precum procedează un șofer atunci când se urcă la volan. El nu se identifică cu caroseria, cu motorul sau cu computerul de bord al mașinii sale, dar se plasează în interiorul ei cu scopul de a se folosi de toate aceste mecanisme în scopul deplasării.

În acest tablou alegoric computerul de bord al mașinii este mintea pe care a primit-o sufletul proaspăt întrupat, inima este motorul, iar caroseria este corpul fizic înăuntrul căruia trăiește ființa. Căci corpul cu care te-ai îmbrăcat este un mecanism, iar tu ești o ființă. Ființa nu este un mecanism, ea este o conștiință care poate fi conștientă ori mai puțin conștientă de ea însăși pe parcursul existențelor.

Atunci când ființa se identifică în totalitate cu forma cu care s-a îmbrăcat, iar forma ajunge la bătrânețe și moare, din cauză că este timpurie și constant schimbătoare, ființa trăiește experiența morții. Recitește ultimul fragment.

Când ființa devine conștientă că forma este doar un mecanism care i s-a dat ca să se deplaseze prin timp și spațiu în vederea împlinirii scopului ei, nu mai moare, ci conștientizează faptul că la un moment dat va fi nevoită să își schimbe forma, tot așa cum un șofer, din când în când, își schimbă mașina.

Lumea noastră este perfectă, ea te ajută să îți reamintești tot ceea ce ai nevoie să știi despre ea și despre tine ca să crești. Dificultatea cu care omenirea se confruntă constă în faptul că 97% din ea trăiește în lumea aparentă și decide în funcție de convingerile împrumutate care sunt neadevărate.

De exemplu imaginează-ți că o mamă naște trei copii, pe care din motive personale nu îi poate îngriji și păstra. La câteva săptămâni după naștere ea găsește câte o familie doritoare să adopte un copil, pentru fiecare copil (trei copii și trei familii). O familie locuiește în Statele Unite ale Americii, una în Rusia iar cea de-a treia în Siria.

În sânul familiilor care i-au adoptat cei trei sunt îngrijiți cu iubire și formați cu atenție sub aripa culturii care diferă în funcție de regiunea geografică a acestor așezări. La vremea când devin adulți aleg să se înroleze în armată, iar întâmplarea face ca, fiind soldați, frații să se întâlnească și să se urască, din cauza amenințării care au devenit unul pentru celălalt. Ei nu se cunosc și se ucid.

Pe parcursul existenței actuale ei s-au identificat în totalitate cu forma care a fost modelată de o lume străină iubirii, în care mințile lor au fost manipulate atât de ușor. Ei s-au dezvoltat pe pilot automat, fără să gândească la cine sunt și care este scopul real pentru care s-au născut.

După ce mori devii conștient

În următoarea secundă autoritatea minților asupra ființelor care au fost manipulate prin intermediul uitării, se dizolvă, trupurile mor și rămân ființele. Atunci, ființelor dezgolite de formele cu care s-au îmbrăcat pe parcursul existenței care a luat sfârșit le revine memoria și își recapătă identitatea, părăsesc lumea aparentă și pășesc în realitatea conștientă, acolo unde toate ființele trăiesc în spirit unitar.

După ce mori devii conștient de toate aceste adevăruri și experimentezi sentimentul de goliciune și regret că nu ai fost îndeajuns de puternic încât să îți amintești cine ești, pe parcursul existenței, ca să te desăvârșești. Viața nu are rolul de a ne separa între noi și a ne îndepărta de Dumnezeu, ci de a ne apropia între noi și a ne uni cu Dumnezeu. Trăind inconștient nu poți accesa tărâmul fericirii.

În ziua în care materia va deveni conștientă că nu este materie și atât, că este spirit în esență care trăiește în formă materială, lumina se va face simțită. După ce mori revii la aceste adevăruri firești și te uimești de modul latent în care ai experimentat lumea sau de mintea care s-a lăsat influențată atât de ușor. Unii dintre noi cunoaștem, trăind în formă, ceea ce știm în spirit. Acesta este cel mai mare miracol care a avut loc vreodată în lumea așa cum o cunoaștem.

Astăzi cunoaștem, căci Conștiența a coborât la noi și ne-a reamintit ceea ce am uitat atunci când ne-am născut aici. Pentru îngeri realitatea experimentată cu mintea este doar un vis, iar moartea trupului și a minții este percepută ca și cum și-ar schimba hainele. Așa că zâmbește și pregătește-te să trăiești din nou.

Am scris o carte care îți va limpezi în întregime aspectul cu privire la desăvârșirea umană și depășirea limitelor sau a evenimentelor din viața ta cărora nu le-ai identificat încă sensul. Cartea Mikel poate fi citită online sau descărcată în format pdf apăsând pe titlu. Ea te ajută să descoperi eroul din interiorul tău, eu l-am descoperit.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments