Intenția pozitivă, dragostea și esența care ești

Intenția pozitivă, dragostea și esența care ești

Intenția pozitivă, dragostea și esența care ești

În viață, nu poți fugi de inima ta, nu poți scăpa de ea. Intenția pozitivă este sâmburele divin care a fost sădit în tine. Dacă îl vei uda acesta va crește și te vei dezvolta așa cum nu ai îndrăznit niciodată să visezi. Însă, dacă îl vei ignora se va usca și te vei ofili odată cu el. Opusul dragostei ori esenței care ești îți otrăvește sufletul, îl îmbolnăvește, nici nu știi.

Îți sunt recunoscător că ai rămas alături de mine pe pagina de Facebook în tot acest timp, prin toate câte am trecut împreună. Dacă ne-am întâlnit în viața aceasta înseamnă că am avut nevoie unul de altul în creșterea noastră, ceva ne-a adus împreună. Poate intenția pozitivă sau osteneala care ne-a copleșit experimentând opusul ei.

Eu nu cred în coincidență, faptul că am depășit un milion de accesări pe Blog a fost o hotărâre de-a mea, însoțită și de credința și perseverența pe care le-am dovedit în timp. Ți-am fost loial, m-am bazat pe mine, am crezut în tine.

Oamenii pot fi și răi atunci când nu își cunosc Esența, care este Dragostea, binele săvârșit din proprie ințiativă, deci intenția pozitivă. Comportamentul dăunător se datorează în primul rând uitării, în al doilea rând formării pe care ei au primit-o, iar în al treilea rând experiențelor bazate pe convingerile altor oameni, care, le-au preluat la rândul lor de la alți oameni și tot așa.

Dar dacă le-am reaminti tuturor că dragostea este identitatea lor? Dacă intenția pozitivă ar readuce pe teren din ce în ce mai mulți jucători care în trecut au fost accidentați, dar care astăzi sunt recuperați și dedicați victoriei echipei, mai degrabă decât a faimei individului?

Oamenii folosesc afirmații în funcție de nevoile lor. Te iubesc pentru că îmi place de tine. Te iubesc pentru că vreau să trăiesc împreună cu tine sau pentru că îmi doresc să fac dragoste cu tine, te iubesc pentru că mă mândresc că te am ca partener. Te iubesc pentru că te îmbraci provocator, pentru că ai bani, pentru că sunt singur ori pentru că am devenit dependent de prezența ta. Vreau să mă căsătoresc cu tine din cauză că oamenii mă vor lăuda sau invidia.

În realitate, dragostea te iubește fără să aibă nevoie de tine, te iubește fără să îți pună condiția de a fi împreună ori alături de ea, fără să te șantajeze ori să te rănească cumva. Dragostea te iubește fără să simtă nevoia să îi aparții și nu te îngrădește cu iubirea sa, ci te lasă liber de ea.

De fiecare dată când folosesc cuvântul iubire mă refer strict la sentiment. Căci, în lumea aceasta largă există multe alte lucruri care umbresc sentimentele, care le determină să se strângă, să spere în tăcere, și uneori e chiar indicat! Totuși nimeni nu are puterea să le stingă.

Sentimentele sunt ca baloanele, atunci când sunt umflate, plutesc, își exprimă formele, culorile. Însă când le spargi încetează să se exprime ca ceea ce sunt, dar, asta nu înseamnă că ele încetează să existe. Un balon poate fi umflat, desumflat, mare, mic sau spart, dar în orice stare s-ar afla el rămâne. La fel se întâmplă și cu sentimentele, ele sunt petalele tale.

Ingerează iubire ca ființa ta să trăiască în armonie. Lasă intenția pozitivă să îți umple ființa. Căci, te întreb eu, cu ce fel de mâncare îți hrănești trupul? Cu conserve, cu mezeluri și cipsuri, iar ca desert servești bomboane realizate din zahăr colorat?

Sub influența cărui tip de informații alegi să îți dezvolți mintea? Acelora confecționate din teamă și din, rezultatele regulilor încălcate care te inundă cu tot ce este negativ, inspirate dintr-un adevăr relativ?

Sufletul exprimă veselia, el este siropul vieții dar viața este Dumnezeu. Prin urmare, omul devine Dumnezeu atunci când face pace cu spiritul său. Așadar bucură-te de tot ce are viață. Desfată-te cu natura și iubește-i pe toți atât cât poți. Nu te lăsa înrobit de frică și de obligație, gândește puțin.

Intenția pozitivă te valorifică

Când te-a sărutat cineva pe frunte apoi ți-a urat noapte bună? Când te-a trezit într-o dimineață ploioasă cu un ceai fierbinte sau cu o cafea? Când te-ai dus ultima dată la fereastră fără să te gândești mai întâi la situația ta?

Spiritul crește sub aripa dragostei, a adevărului ori a liniștei. Intenția pozitivă care te încurajează să fii mai bun din proprie inițiativă te valorifică ca ființă. Te străduiești să faci lumea un loc mai bun deoarece aceasta este dorința ta sau te lași purtat de obligația care îți ucide pasiunea?

Nu îngrădi niciodată libertatea celui pe care îl iubești. Bunătatea lui va fi afectată astfel, iar, intenția pozitivă nu se va mai face simțită. În lumea pe care ai cunoscut-o copiii sunt minunea, nu modernismul dar nici tehnologia, copiii reprezintă motivul cel mai pur pentru care merită să te trezești dimineața. Dragostea este răspunsul la tot.

Viața te sculptează, pentru început ai nevoie doar să renunți să te mai împotrivești fluxului natural ca mai târziu să te detașezi de artificial. Eu predic dragostea, nu religia sau teologia hotărâtă de cineva. În lumea pe care o ating cu mintea eu fac cărțile, eu pregătesc jocul generațiilor următoare pentru o mie de ani. Iar, ea a fost numită Împărăția păcii, Noua omenire, perioada de timp în care pe Pământ va domni armonia.

Când te întrebi nedumerit cum respingi Dragostea și nu înțelegi de ce o faci sau, nu crezi în faptul că o faci, citește fragmentul în care Dragostea ți se adresează în mod direct și fără perdea. În viziunea mea, Dragostea și Dumnezeu sunt sinonime. Darurile pe care le-am pregătit pentru tine nu se pot măsura. Ceea ce e bun abia acum începe!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

De fiecare dată când ai o intuiție într-o anumită direcție dar tu o ignori, Mă respingi. De fiecare dată când ai posibilitatea de a pune capăt unei stări proaste ori unui conflict și o ignori, Mă respingi. Când nu îi zâmbești la rândul tău unui străin, Mă respingi. Atunci când nu te uiți în sus ca să privești cerul înstelat, Mă respingi.

Când treci pe lângă un strat de flori fără să te minunezi de mireasma și frumusețea lui, Mă respingi. Iar de fiecare dată când ai o idee măreață în minte și totuși, tu alegi să nu faci nimic, Mă respingi de asemenea.
Neale Donald Walsch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.