Femeile iubesc, ele nu fac război, nu construiesc imperii, nici nu cuceresc pe nimeni. Femeile frumoase doar iubesc. Vorbesc de cele în interiorul cărora strălucește un soare divin.

Femeile iubesc, ele nu fac război

Femeile iubesc, ele nu fac război, nu construiesc imperii, nici nu cuceresc pe nimeni. Femeile frumoase doar iubesc. Vorbesc de cele în interiorul cărora strălucește un soare divin. Iubirea și înțelepciunea merg mână în mână, anumiți oameni nu merg nicăieri.

În viață, am avut privilegiul să întâlnesc femei frumoase la interior, însă și la exterior, ființe minunate, înzestrate cu ambele daruri. În acel moment am realizat că femeile doar iubesc. În prezența lor, comportamentul meu a suferit o întorsătură bruscă pozitivă în mod surprinzător.

Nu știu, poate am trecut eu la un alt nivel de conștiență sau nu. Cert e faptul că în preajma acestor femei frumoase în totalitate nu doar ca aparență, m-am oprit din a dori să le cuceresc, să le obțin, să mă atașez de ele cu orice preț. În schimb m-am simțit liniștit și m-a învăluit un sentiment de recunoștință pentru faptul că există sau că am șansa să interacționez cu asemenea oameni.

Tu ai fost trimisă ca să mă înveți că femeile iubesc ori cum iubesc, să îmi arăți ce înseamnă în realitate femeia și ce vrea. Frumusețea ta este copleșitoare. Eu nu am nevoie să îmi explici nimic, știu totul despre tine stând lângă tine!

Mi-am sucit mințile în mod sănătos și benefic. Astăzi mă plimb prin orașul prin care am copilărit alături de cea mai frumoasă femeie din lume. Diferența e că de această dată sunt un om fericit și liber! Mă simt în largul meu, nu mai sunt presat de vreun gând îndoielnic, nu mă mai răpune nicio frică, abia acum pot respira și mă pot bucura de asta.

În lume nu există nimic de câștigat, nici de pierdut, aici totul este de trăit, totul este de fericit. Fiindcă, fericiți sunt bărbații care iubesc femeile fără să dorească să le înlănțuiască. Mulțumiți sunt aceia care caută să le respecte, căci pe ei femeile îi vor respecta. Și copiii lor o vor face, de asemenea.

Îți mulțumesc pentru oameni. În unele zile simt că sunt îndrăgostit de toți, însă în zilele când sunt mai slab îi critic pe toți. În cele în care revin la conștiență vă ador în egală măsură. Fără voi simt că mor. Fiindcă fără oameni moare Dumnezeul care se manifestă prin oameni. Dumnezeu este toți oamenii și este pentru toți oamenii în mod egal. Ea este cea mai înaltă formă de adevăr, restul sunt detalii.

Iubiților, protestați pentru drepturile femeilor, pentru renovarea spitalelor, pentru oprirea războaielor sau, stoparea uciderii nevinovaților și copiilor. Deschideți ochii, nu vă mai uitați la televizor ca să nu adormiți și să muriți! Soluții există, dragostea este răspunsul la tot.

În lume există copii nevinovați, care mor sfârtecați și înjumătățiți, care sunt bombardați chiar acum, în vreme ce tu urmărești emisiuni ca În Puii Mei, Un Show Păcătos sau America Got Talent. Tinerii isteți stau câte zece ore în zăpadă cu o pancardă pe care au scris #rezist, însă niciunul nu stă în picioare în fața lumii pentru Siria! Așa procedează cei mai școliți, aceia care răsuflă ușurați, gândind, ce bine că nu s-a întâmplat aici.

În vreme ce strigi nemulțumit și, vrei să îți faci dreptate, orașe în care trăiesc oameni asemeni ție sunt șterse de pe fața Pământului prin vărsare de sânge, toate acestea sub pretextul păcii și al combaterii terorismului. Teroriști sunt copiii uciși noaptea în timp ce dorm sau cei care ordonă atacurile aeriene, oare?

Nu e responsabilitatea ta să salvezi lumea, tu ai nevoie doar să înveți să oferi iubirea. Nu femeile pornesc războaie, nu ele ucid copii. Bărbații se luptă între ei pentru obținere de control și resurse, ca să dobândească putere. În lume nu există dușmani, există doar oameni. Oamenii controlați de frică se pot transforma în monștri.

Nu te speria. Reanalizează-ți viața, revizuiește-ți valorile, tu nu te lăsa dus de nas de nimeni. La început vei încerca să te pui în valoare ca oamenii să cunoască faptul că ești special și unic. Acest lucru este bun. Mai târziu vei atinge un prag mai măreț, le vei arăta că ești un om simplu și modest asemeni lor și vei dori să devii prietenul lor.

Femeile iubesc până la sfârșit

Dacă intenționezi să oferi ajutor și să devii un salvator, caută să te concentrezi pe ceea ce ai de oferit nu pe ceea ce ai de primit. Comportă-te ca și cum răsplata nu ar exista, aceasta ca să nu îți diminuezi puterea, căci răsplata a fost ascunsă în satisfacția că ai contribuit cu ceva, atât.

Dacă simți că articolele de pe Blog te motivează, te invit să te implici: vino alături de mine, să străbatem împreună această călătorie. Nu e nevoie să salvezi de unul singur lumea, acest gând e nebunesc. În schimb poți colora lumea dinăuntrul tău, apoi pe cea din jurul tău! În felul acesta rețeaua se va extinde iar iubirea, dăruită din mână în mână, va ajunge la cei care au nevoie de ea. Și astfel vom educa planeta.

Pe Pământ avem atât de multe de făcut. Dar nouă ni s-a spus că tot ce a fost de făcut a fost deja făcut când de fapt nici nu am început. Noi nu am început încă să ne educăm copiii, căci prin educație trebuie să strecori și iubire. Fără iubire cunoașterea este extincție. Noi nu am început încă să explorăm natura, noi o violăm, iar în final o distrugem. Nu am început încă să iubim femeia, tot ce știm este că avem nevoie de corpul ei, am experimentat asta.

Viața e frumoasă, noi o putem face să devină magnifică într-o secundă, dar la fel de repede o putem strica. Femeile iubesc, ele ne colorează viața. Copiii pe care ni-i oferă amestecă nuanțele. Societatea este pânza pe care vom picta. În felul acesta vom produce schimbarea!

Nu te teme să îți arăți compasiunea, în final iubirea rămâne puterea. Cei care vor să obțină doar pentru ei se fac de râs, au înnebunit, se comportă ca fricoșii.

Niciun bărbat să nu se teamă că dacă va pierde puterea, femeile vor ajunge să conducă lumea. Căci femeile iubesc, ele nu vor să conducă pe nimeni. Dacă ar conduce lumea, nici în două milioane de ani nu vor ucide atât cât au ucis bărbații în ultimii două mii de ani. Simte liber!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments