Femeile iubesc, ele nu fac război

Femeile iubesc, ele nu fac război

Femeile iubesc, ele nu fac război

Femeile iubesc, ele nu fac război, nu construiesc imperii, nici nu cuceresc pe nimeni. Femeile frumoase doar iubesc. Vorbesc de cele în interiorul cărora strălucește Soarele divin. Iubirea și înțelepciunea merg mână în mână. Anumiți oameni nu merg nicăieri.

În viață am avut privilegiul să întâlnesc femei frumoase la interior dar și la exterior, ființe minunate și înzestrate cu ambele daruri. În acele momente am realizat că femeile iubesc. În mod surprinzător comportamentul meu a suferit o întorsătură bruscă pozitivă în prezența lor.

Nu știu, poate am trecut eu la un alt nivel de conștiență sau nu. Cert e faptul că în preajma acestor femei frumoase în totalitate nu doar ca aparență, m-am oprit din a dori să le cuceresc, să le obțin, să mă atașez de ele cu orice preț. În schimb, m-am simțit liniștit și m-a învăluit un sentiment de recunoștință pentru faptul că există ori că am primit șansa de a interacționa cu asemenea oameni. Sunt uimit!

Tu mi-ai fost trimisă să mă înveți că femeile iubesc și cum iubesc, să îmi arăți ce înseamnă în realitate femeia și ce vrea. Frumusețea ta este copleșitoare. Nu am nevoie să îmi explici nimic, eu știu totul despre tine stând lângă tine.

Mi-am sucit mințile în mod sănătos și benefic, astăzi mă plimb prin orașul prin care am copilărit alături de cea mai frumoasă femeie din lume. Diferența este că de această dată sunt un om liber și că, mă simt în largul meu. Nu mai sunt presat de vreun gând îndoielnic, nu mă mai răpune nicio frică, abia acum pot respira și mă pot bucura de asta.

În lume nu există nimic de câștigat, nici de pierdut. Aici totul este de trăit. Totul este de fericit. Fiindcă fericiți sunt bărbații care iubesc femeile fără să dorească să le înlănțuiască. Mulțumiți sunt aceia care caută să le respecte, căci pe ei femeile îi vor respecta. Copiii lor o vor face de asemenea.

Femeile iubesc și fac eforturi ca să ne demonstreze asta. Și toți luptăm pentru ceva dar cei mai mulți ne luptăm cu noi înșine spre uimirea celor care ne-au arătat în trecut cum să ne depășim condiția.

Îți mulțumesc pentru oameni! În unele zile simt că sunt îndrăgostit de toți. Dar în zilele când sunt mai slab îi critic pe toți. În cele în care revin la conștiență vă ador în egală măsură. Fără voi simt că mor, fiindcă, fără oameni moare Dumnezeul care se manifestă prin oameni. Dumnezeu este toți oamenii și este pentru toți oamenii în mod egal. Ea este cea mai înaltă formă de adevăr, restul sunt detalii.

Iubiților, protestați pentru drepturile femeilor, pentru renovarea spitalelor, pentru oprirea războaielor sau stoparea uciderii nevinovaților și copiilor. Deschideți ochii, nu vă mai uitați la televizor ca să nu adormiți și să muriți. Soluții există, dragostea este răspunsul la tot.

În lume există copii nevinovați, care mor sfârtecați și înjumătățiți, care sunt bombardați chiar acum, în vreme ce tu urmărești emisiuni ca În puii mei, Un show păcătos ori Britain got talent. Tinerii isteți stau câte zece ore în zăpadă cu o pancardă pe care au scris #rezist, însă niciunul nu stă în picioare în fața lumii pentru Siria. Așa procedează cei mai școliți, aceia care răsuflă ușurați, gândind, ce bine că nu s-a întâmplat aici.

În vreme ce strigi nemulțumit și, vrei să îți faci dreptate, orașe în care trăiesc oameni asemeni ție sunt șterse de pe fața Pământului prin vărsare de sânge, toate acestea sub pretextul păcii și al combaterii terorismului. Teroriști sunt oare copiii uciși noaptea în timp ce dorm îmbrățișați la ei în dormitor sau cei care ordonă crimele?

Eu nu te judec, ci te iubesc. Pe lângă iertare iubirea e și învățare, uneori mustrare. Ignoranța e nepăsare. Ea te face să nu te intereseze de nimeni în afară de tine, însă, nu te învață că fără ceilalți oameni nu ai putea trăi. Permite-mi să îți spun ceva.

Nu e responsabilitatea ta să salvezi lumea, tu ai nevoie doar să înveți să oferi iubirea. Nu femeile pornesc războaie și omoară copii, bărbații se luptă între ei pentru obținere de control ori resurse, ca să dobândească putere. În lume nu există dușmani, există doar oameni. Oamenii mânați de frică se pot transforma în adevărați monștri.

Nu te speria. Reanalizează viața. Revizuiește-ți valorile și nu te lăsa dus de nas de nimeni. La început vei încerca să te pui în valoare, ca oamenii să cunoască faptul că ești special și unic, acest lucru este bun. Mai târziu tu vei atinge un prag mult mai măreț, le vei arăta că ești un om simplu și modest asemeni lor și vei dori să devii prietenul lor.

Dacă intenționezi să oferi ajutor și să devii un salvator, caută să te concentrezi pe ceea ce ai de oferit nu pe ceea ce ai de primit. Comportă-te ca și cum răsplata nu ar exista, aceasta ca să nu îți diminuezi puterea, căci răsplata a fost ascunsă în satisfacția că ai contribuit cu ceva, atât.

Femeile iubesc până la sfârșit

Dacă simți că articolele de pe Blog te motivează te invit să te implici. Vino alături de mine, să străbatem împreună călătoria aceasta. Nu trebuie să salvezi de unul singur lumea, acest gând e o nebunie. În schimb, poți colora lumea dinăuntrul tău, apoi pe cea din jurul tău. În felul acesta rețeaua se va extinde iar iubirea, dăruită din mână în mână, va ajunge la cei care au nevoie de ea. Așa vom educa planeta.

Pe Pământ avem atât de multe de făcut, iar nouă ni s-a spus că tot ce a fost de făcut a fost deja făcut, când de fapt nici nu am început. Noi nu am început încă să ne educăm copiii căci prin educație trebuie să strecori și iubire. Fără iubire cunoașterea este extincție. Noi nu am început încă să explorăm natura, noi o violăm, iar în final o distrugem. Nu am început încă să iubim femeia, tot ce știm este că avem nevoie de corpul ei, am experimentat asta.

Viața e frumoasă, noi o putem face să devină magnifică într-o secundă dar la fel de repede o putem strica. Femeile iubesc, ele ne colorează viața. Copiii pe care ni-i oferă amestecă nuanțele. Societatea este pânza pe care vom picta. În felul acesta vom produce schimbarea.

Nu te teme să îți arăți compasiunea, în final iubirea rămâne puterea. Cei care vor să obțină doar pentru ei se fac de râs, au înnebunit și se comportă ca fricoșii.

Niciun bărbat să nu se teamă că dacă va pierde puterea, femeile vor ajunge să conducă lumea. Femeile iubesc. Ele nu vor să conducă pe nimeni. Dar dacă ar conduce lumea, nici în două milioane de ani nu vor ucide atât cât au ucis bărbații în ultimii două mii de ani. Simte liber!

Nu iert oamenii pentru că sunt slabă, îi iert pentru că sunt îndeajuns
de puternică încât să înțeleg că oamenii fac greșeli.

Marilyn Monroe

Lasă un răspuns