Cadouri de Crăciun, fie ele electronice sau electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, preparate culinare și toate produsele de consum pe care le iubim, sunt parte din fenomenul care a stârpit plăcerea de a sta cu familia în această perioadă magică de iarnă.

Altfel de cadouri de Crăciun

Cadourile de Crăciun, fie electronice sau electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, preparate culinare și toate produsele de consum pe care le iubim, sunt parte din fenomenul care a stârpit plăcerea de a sta cu familia în această perioadă magică de iarnă.

Nu ai nevoie de alte cadouri de Crăciun atunci când nu îți lipsește nimic, cadoul tău este viața. Și toate lucrurile sunt bune atunci când le recunoaștem valoarea reală. Noi ne folosim de lucruri și prețuim oamenii, nu invers. Cadourile pot fi călătoriile în cuplu sau în familie.

Personal simt o satisfacție mai mare atunci când ofer cadouri de Crăciun decât când primesc. De cele mai multe ori bucur oamenii cu prezența așa cum mi-ați scris că s-a întâmplat la evenimentul pe care l-am susținut în Constanța.

În discuțiile cu oamenii prioritatea este să le oferi informații care i-ar putea încuraja, nu să te pui pe tine într-o lumină bună povestind doar vârfurile experiențelor tale. Întâlnirea cu voi a fost cel mai minunat cadou pentru mine.

Cadouri de Crăciun îmi fac singur, doar eu știu ce îmi trebuie. Plăcerea de a comunica în felul acesta cu voi, familia mea, îmi oferă puterea să postez chiar și atunci când nu am timp sau starea necesară. Îți mulțumesc că mă urmărești pe Instagram sau pe Facebook.

Cineva îmi spunea că îi este dor să se întâlnească cu mine și să purtăm discuții profunde ca odinioară. De aceea vreau să îți ofer o listă cu altfel de cadouri de Crăciun pe care am hotărât să ți le livrez sub formă de îndemnuri.

Nu căuta să îi spui partenerului ceea ce îi place să audă dacă ceea ce îi place să audă nu este chiar adevărul, în speranţa că lucrurile vor funcţiona între voi. Chiar ea este confirmarea că ele nu funcţionează. Ridică-te după fiecare cădere. Exact aşa cum în interior vei găsi o sursă de energie de care să te foloseşti ca să mergi înainte şi în exterior vei găsi o soluţie pentru orice problemă pe care o vei întâmpina.

Nu o sută de bunuri achiziţionate îţi oferă starea de bine după care tânjeşti, ci o îmbrăţişare sinceră primită de la persoana pe care o iubeşti. Bunurile sunt folositoare dar nu sunt vitale, fără căldura persoanei pe care o iubești te ofilești ca o floare.

Viaţa trăită pe Pământ nu este o luptă, este un prilej de bucurie pentru sufletele care cu ocazia fiinţării îşi demonstrează strălucirea. Pentru că nu există o satisfacție mai mare după trăirea experienței în trup decât măsura în care ai oferit lumii din iubirea și înțelepciunea ta. Dacă pe parcursul existenței în trup ai investit doar în minte și în trup, după moartea minții și a trupului rămâi fără nimic.

În schimb dacă te-ai folosit de minte și de trup ca să oferi lumii atât cât poți din tine, spiritul tău rămâne. Și vei rămâne în inimile celor pe care îi iubești până la sfârșitul veacului, mângâiat de onoarea că ai contribuit la desăvârșirea acestui neam numit rasa umană.

În viaţă nu te privi ca şi cum ai avea o problemă, priveşte-te ca şi cum ai avea o soluţie sau mai multe, frumosul există peste tot. Ceea ce te înconjoară se colorează sau devine cenușiu în funcție de starea ta. Atunci să cunoști că spiritul tău a mai urcat o treaptă.

Uneori eşti nevoit să laşi garda jos, să încetezi să mai opui rezistenţă vieţii, căci viaţa nu merge ca un tren pe linie. Încetează să te mai împotrivești evenimentelor pe care le întâlnești, lasă viața să curgă.

Așa cum dădeai la o parte cu lingura legumele din castronul cu ciorbă ca să sorbi doar zeama, în copilărie, iar părinții te certau, tot așa procedezi astăzi cu viața și nu știi. Dar legumele conțin sărurile necesare pentru a te dezvolta în mod sănătos fizic și psihic. O gândire limpede este un cadou pe care ți-l faci tu.

Călătoriile pot fi cadouri de Crăciun

Călătoriile pot fi cadouri de Crăciun, familia este cadoul tău de la viață pe care l-ai primit odată ce ți-ai asumat responsabilitatea. Nu tot ce te scutește de eforturi și elimină riscul este bun, corect ori îți aduce noroc. Oamenii reci nu sunt puternici, ei sunt victimele slăbiciunii lor și stau ascunși, căci nu au avut puterea să rămână calzi până la sfârşit. Tratează-i ca atare, nu te mai lăsa intimidat.

Tocmai pentru faptul că crezi despre tine că eşti ghinionist şi nu îţi merge nimic, nu îţi merge. E greu să îţi convingi mintea că nu ai nevoie de nimic când în realitate situaţia este alta, dar nu există imposibil. Eu te laud, te admir și te inspir, îți ofer cadouri de Crăciun așa cum nu ai mai primit niciodată. Te dăruiesc pe tine ție.

Tu ești cel de care depinde succesul tău, bucuria sau plăcerea pe care o găsesc oamenii la tine. Și chiar dacă încă ai nevoie de mesajele pe care ți le transmit iar în unele zile simți că fără încurajare nu te mai poți ridica, nu eu te ajut, tu o faci, eu doar te conving că în tine vei găsi puterea.

Dacă m-ar întreba cineva ce am învăţat câtă vreme am trăit ca om pe Pământ i-aş răspunde că am învăţat să mă ridic de ori de câte ori am căzut. Și dacă eu, cel mai fricos om, am reușit să fac atâtea, nu cu atât mai mult vei reuși să faci tu?

În această perioadă nu permite căldurii care izvorăște din tine să se risipească, trimite-o către cei pentru care ți-ai da viața. Dacă ai fost alături de mine în acest an ești un om câștigat. Dacă m-ai susținut în proiectele pe care le-am inițiat ești un fericit care a contribuit. Dacă ai recomandat și altora cărțile și articolele înseamnă că ai trimis cadouri de Crăciun pe tot parcursul anului, nu doar într-o anumită zi.

Eu îți urez un sfârșit de an minunat, petrecut alături de oameni dragi și de calitate. Nu numai ce îți cumperi ca să bagi în gură, ci și ceea ce iese din gura ta poate fi la fel de strălucitor ca beculețele din bradul de Crăciun.

Citeşte mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Acest site web folosește cookie-uri ca tu să obții cea mai bună experiență de navigare.