Nu trăi supărat, bucură-te de călătorie şi trăieşte din plin experienţa.

Nu trăi supărat, bucură-te de experienţă

Nu trăi supărat, bucură-te de călătorie şi trăieşte din plin experienţa. Fereşte-te să te implici mai mult decât e cazul acolo unde oamenii au dovedit că îşi urmăresc interesul. Nu rămâne blocat în trecut, nici nu te ancora prea mult în viitor. Dacă te împrieteneşti cu viaţa şi o accepţi aşa cum vine către tine vei fi un om împlinit. Dacă vei reuși să o înţelegi vei descoperi pacea.

În unele zile simţi că te saturi să faci ceea ce trebuie să faci și ceva parcă moare în inima ta. Senzația de disconfort te face să te opreşti şi să hotărăşti să faci o schimbare în viaţa ta. Acel moment este acum aici, mă bucur că ai venit la Conștiență.

Vrei să fii sănătos mental, să te dezvolţi la nivel spiritual și să trăieşti într-o stare de bine? Alege să trăieşti o viaţă simplă în care să iubeşti oamenii, să preţuieşti momentele și să te foloseşti de lucruri. Reţine cei trei paşi: iubeşte oamenii, preţuieşte clipele şi foloseşte-te de lucruri, nu invers.

O viaţă simplă, trăită într-o stare de bine, nu înseamnă una plictisitoare în care nu se întâmplă mai nimic. Înseamnă o viaţă de calitate în care renunţi la obiceiurile nefolositoare şi la cercurile care te ţin pe loc și prin urmare îți afectează creşterea. O viaţă simplă este una trăită cu bucurie, în care munceşti cu pasiune şi eşti recunoscător pentru realizările pe care le obții.

Nu trăi supărat din cauză că o persoană s-a purtat urât cu tine pe nedrept și nu o urî, poate chiar atunci viaţa te-a pus la încercare. Poţi să îi răspunzi înapoi cu aceeaşi monedă și să te blochezi ori poţi să o ierţi şi să înaintezi în călătoria ta. Odată ce promovezi examenul viața nu te va mai pune în situaţii similare sau ele nu te vor mai afecta. Răspunzând cu aceeaşi monedă te vei împiedica de dezamăgiri tot așa cum se izbeşte o muscă în geam.

Folosim expresii populare în vorbire, ne îmbrăcăm la fel, evităm să fim sinceri, căutăm să ne integrăm, să fim în rând cu lumea, dar ne străduim să ne convingem cunoştinţele că suntem diferiţi. Suntem confuzi, trăim în contradicție.

Alergăm după lucruri şi ne plictisim de ele. Ne folosim de oameni şi apoi îi aruncăm. Susținem că ne pasă dar trecem indiferenţi prin viaţă. Adevărul este că nu ne pasă, noi ne gândim numai la noi, fără să avem habar de faptul că eu sunt eu și în aceeaşi măsură sunt aproapele meu. Restul înţelegerilor sunt fabule dovedite științific sau adăugiri.

Nu trăi supărat, dă frâu liber entuziasmului și veseliei. Atunci când viaţa îţi adresează o provocare egoul te rănește cel mai tare, căci ceea ce crezi tu că ești opune rezistență adevărului despre cine ești. Abandonează-te, permite-i vieţii să curgă, ia o pauză de la tot. Nu impune oamenilor să îţi spună ceea ce îţi place să auzi, dacă ceea ce îţi place să auzi nu este chiar adevărul.

Atunci când negi adevărul el te loveşte crunt și tot adevărul te poate ridica. Nu trăi supărat, nu fi resemnat, fii tu însuţi până la sfârșit și fă ceea ce ai venit aici ca să faci.

Afacerile, facturile, grijile, serviciul și banii, conflictele apărute în familie din cauza neajunsurilor aproape că te-au pus la pământ. Te cerţi cu sora și cu fraţii. Eliberează-te de orice presiune, uită-te la cer! Nu vorbesc despre o teorie, nu este nicio şmecherie, uită-te la cer!

Aşază-te la masă şi savurează mâncarea, nu o înghiţi şi fugi! Fii recunoscător pentru ea nu din cauză că așa trebuie ori că procedând astfel Universul te va premia, ci pentru că gratitudinea este minunea, tu fii mulţumirea.

Omenirea s-a îmbolnăvit, tu eşti leacul care a venit şi a însănătoşit rasa. Nu te încrede în oameni, bazează-te pe tine. Pe oameni iubeşte-i, dacă poţi. În clipa în care te vei descoperi cu adevărat nu te va mai putea dezamăgi nimeni, atunci vei trăi liber și vei simţi la fel. Te vei detaşa de vechiul tu şi îi vei ajuta pe cei care se străduiesc să îşi depăşească condiţia.

Nu trăi supărat, zâmbeşte

Oamenii pasionaţi trăiesc mai mult, mai frumos și mai sănătos. Pasiunea îi alimentează cu energia necesară cu ajutorul căreia își duc până la capăt sarcinile. Nu trăi supărat, supărarea îţi ucide visurile. Înaintează pe calea ta, ascultă-ți intuiția.

Eu te învăţ să gândeşti pozitiv, dar nu în sensul de a te feri de orice provocare care te scoate din starea de confort. Te încurajez să trăieşti fără frică, să simți viaţa din plin și să identifici beneficiile ascunse în fiecare nereuşită.

De fiecare dată când se confruntă cu o problemă, cei mai mulţi dintre oameni caută o minciună cu care să se amăgească. Ei nu sărbătoresc împreună cu adevărul, căci adevărul doare, în schimb se alină cu minciuna, de aceea se pierd. Respectul este modul oamenilor puternici şi încrezători de a se raporta la ceilalţi. Aroganţa este folosită de cei slabi, care vor să devină puternici şi încrezători dar nu cunosc secretul.

Eu nu scriu ca să devin faimos, scriu pentru că simt şi pot şi vreau să te ajut. Și nu am nevoie de susținere de la cei care sunt convinşi că nu dragostea este soluţia. Vouă vă transmit că aţi trăit degeaba, iar ceea ce aţi experimentat în cincizeci sau o sută de ani trăiţi eu simt într-o singură zi. Și oricât de tare m-aţi întrista cu neştiinţa pe care o dovediţi, dragostea îmi aminteşte că şi voi sunteţi iubiţi.

Așa că răspunde cu un gest cald răutăţii lumii, fii un om puternic. Orice altă reacţie ai avea, că te răzbuni, urăşti sau ignori pe cineva, vine din teama care îţi influențează simțirea. Frica este neputinţă şi frustrare, nevoia de apărare este o confirmare a faptului că te simți dezgolit şi că poţi fi rănit.

Fiecare om pe care îl întâlneşti în viaţă are ceva să îţi ofere. Nimeni nu vine cu mâna goală. Poate cel care te-a părăsit în trecut ţi-a oferit cel mai preţios dar, pe tine. Astăzi te invit să fii simplu, sincer şi autentic, ca să trăieşti frumos, cravatele şi etichetele mă fac să mă îndoiesc de rezultatele tale.

Citeşte mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments