nu îmi oferi bani

Nu îmi oferi bani, eu nu fac consiliere personală

Nu îmi oferi bani, eu nu fac consiliere personală. Ridică-te tu, permite-i aventurii să înceapă. Citind acest articol vei afla ce este depresia şi de ce acest fenomen în realitate nu există. Oamenii nu suferă, ei sunt nemulţumiţi. Protejează-ţi corzile sistemului nervos, odată rupte nu vei mai sta în picioare. Atunci, discrepanţa celor trei părţi din care eşti alcătuit va deveni o ruptură fără remediu. Îţi sunt recunoscător că mă urmăreşti aici. Începem!

Nu îmi oferi bani în schimbul vindecării. Nu mă contacta cu scopul de a obţine fericirea şi a îndepărta suferinţa fără să depui niciun efort. Lucrurile nu funcţionează în felul acesta, ai fost minţit. În regulă, hai să o luăm altfel.

Eu nu vindec. Eu nu schimb vieţile oamenilor. Eu te motivez, te încurajez, te îndemn să te ajuţi pe tine precum m-am ajutat eu la rândul meu. Prin intermediul articolelor pe care ţi le pun la dispoziţie, mă ofer drept exemplu. În felul acesta te inspir, îţi fac cunoscut modul prin care am atins nivelul la care mă aflu.

Eu nu sufăr pentru mine, pentru mine nu există compătimire de sine. Pe mine nu mă întristează plecarea cuiva apropiat, ci mă emoţionează în mod plăcut. Sunt nerăbdător să mă întorc când îmi amintesc că o să îmi vină şi mie rândul. Eu sunt independent de orice persoană, de o carieră, de statut sau de un loc. Sunt independent de trupul meu şi de mintea mea, de nevoile ori de dorinţele mele. Eu pot renunţa la viaţa mea în orice moment, cu zâmbetul pe buze. Şi tu o poţi face, ai nevoie să atingi pragul acesta.

Eu nu am nevoie de o femeie în viaţa mea, îmi doresc să trăiesc alături de una. Nu e tot una, observi diferenţa? Pentru mine sexul este pasiune nu interes, nicidecum un premiu, viciu sau păcat. Este o artă pe care o iubesc şi de care sunt pasionat.

Atunci când credeam că sunt sărac am oferit şi m-am îmbogăţit. Când m-am simţit singur de fapt am dobândit independenţa. Astăzi sunt fericit pentru că am ales viaţa. Dragostea este reală, cei care te învaţă despre iubire sunt îngeri care trăiesc printre oameni în trupuri de om.

Aproape toată spiritualitatea care circulă pe internet e o vrăjeală. Poveşti pentru oamenii slabi şi prea visători, modernii, interesanţii, credulii! E ceva de care cineva a decis că altcineva are nevoie. Înţelegerile sunt limitate, practica lasă de dorit. Spiritualitatea e despre self-help iar îndrumătorii doar îţi arată uşa. Cheia eşti tu.

Raţiunea care provine din dragoste este discernământul. Iertarea devine biletul tău de trecere. Imaginaţia este puterea. Cunoaşterea de sine şi încrederea sunt apa pe care o bei şi aerul pe care îl respiri. Recunoştinţa e aparatul cu care zbori peste evenimente. Credinţa este combustibilul iar relaţia cu Dumnezeu este dispozitivul care te ghidează pe durata călătoriei tale aici.

Buddha spunea că sunt puţini la număr cei care ajung pe ţărmul celălalt. Majoritatea aleargă încoace şi încolo pe acelaşi mal, şi avea dreptate.

Nu îmi oferi bani, construieşte-te singur

În momentele în care te simţi copleşit de presiune opreşte-te şi respiră, apropie-te mai mult de natură. Când te obosesc gândurile care te răscolesc scrie-mi, însă nu îmi oferi bani cu scopul de a te elibera de situaţia în care ai coborât de unul singur. Nu există un medicament care îţi ia durerea cu mâna. Niciun psiholog nu poate să o facă. Nici Dumnezeu nu vrea să o facă, altfel cum te-ai dezvolta? Cum ar putea învăţa să păşească un bebeluş pe care nu l-ai lăsa să se ridice niciodată pe picioarele sale?

Şi nu s-au inventat manuale care să te înveţe să mergi, ai nevoie să experimentezi viaţa pe pielea ta. Nu îmi oferi bani în schimbul unei discuţii care să te ajute să scapi de depresie, despresia nu există. Ceea ce oamenii au numit depresie dispare cu o simplă întrebare, ce te-a determinat să nu fii atras de nimic?

Răspunsul te va întâmpina şi cu soluţia la problema ta. Eşti un spirit creativ. Nu îmi oferi bani în schimbul unor şedinţe prin intermediul cărora îţi voi spune ceea ce pur şi simplu citeşti aici. Mai bine mi-ai cumpăra cărţile, ele sunt esenţa. Dar stai, ţi-am pus la dispoziţie şi cărţile pe internet, gratuit. Citeşte online.

Dimineţi cu aromă de cafea, aer de toamnă, visuri, speranţe. Starea de bine este o alegere pe care eşti nevoit să o faci în fiecare început de zi. Fericirea este responsabilitatea ta. Nu îmi oferi bani, nu te poate face fericit o altă persoană, acesta este doar un mit. Isus îndemna oamenii să Îl urmeze, nu căra pe nimeni în braţe.

Discrepanţa părţilor care te alcătuiesc

Tu poţi să te menţii într-o stare de înălţare sau poţi să alegi să cazi. Eu cobor în fiecare zi pentru tine ca să te cunosc, apoi ne înălţăm împreună. Eu trăiesc cu capul în cer şi cu picioarele pe pământ şi iubesc ambele stări. Nu îmi oferi bani, ascultă cântecul Universului, natura îl fredonează. Capătă încrederea, descoperă-ţi abilităţile, depăşeşte-ţi limitele, află ce te împlineşte. Acceptă-te aşa cum eşti, trăieşte puţin!

Pe durata vieţii în formă sufletul tău caută să îşi împlinească venirea, dar mintea vrea ceva şi trupul are nevoie de altceva. Haosul se produce în momentul când cele trei o iau pe căi diferite. Discrepanţa părţilor din care eşti alcătuit îţi stopează dezvoltarea spiritului. Naşterea şi dezvoltarea spiritului tău este singurul motiv pentru care funcţionezi în forma actuală cu care te-ai asociat. Ai putea conştientiza că eşti provizoriu.

Aşadar nu mai încerca să înţelegi Universul cu mintea, el se simte cu spiritul. Abia atunci începi să funcţionezi în mod natural. Creştinii au numit-o naşterea din nou, eu o numesc viaţa trăită conştient!

Nu îmi oferi bani, crede în tine, habar nu ai de câte eşti capabil. Eu sunt ca o picătură pe lângă abundenţa care izvorăşte din tine atunci când te cunoşti. Sâmburele binecuvântărilor a fost sădit în inima ta. Încrede-te în ea şi trăieşte liber. Alege să îţi foloseşti mintea, nu te lăsa controlat de ea. Bucură-te de emoţii nu te lăsa copleşit de ele. Diferenţiază grijile nefolositoare de cele folositoare. Plimbă-te pe acest Pământ nu rătăci, alege să vii acolo unde te aşteaptă liniştea.

„Spiritualitatea nu constă în a nega lumea fizică, cea materială,
ci în a vedea totul prin prisma luminii, în lumină şi pentru lumină“.
Omraam Mikhael Aivanhov

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments