Când revoluţia spiritului tău se produce

Când revoluţia spiritului tău se produce

Când revoluţia spiritului tău se produce

Revoluţia spiritului se produce, a fost pornit procesul dezvoltării tale prin experimentare. Ceea ce Biblia a numit desăvârşire ţi se întâmplă chiar acum prin revoluţia spiritului, evoluţia intelectului, cunoaşterea interioară şi cea exterioară, renaşterea şi revizuirea valorilor, viitorul, umorul, paradisul. Lăcomiile pe care mintea le adoră îţi par acum a fi nefolositoare, creşterii nu i te poţi opune. Raiul începe cu noi. Îngerii sunt oameni!

În viaţă, nu te privi ca şi cum ai avea o problemă, priveşte-te ca şi cum ai avea o soluţie. Frumosul există peste tot. Motive pentru care să alegi bucuria există la tot pasul. Stările ca gratitudinea şi recunoştinţa tind să cred că au plecat de ceva timp de la tine. Ei bine, tu ai nevoie de ele deoarece acestea sunt regeneratorii. Mulţumirea şi recunoştinţa îţi odihnesc mintea şi sufletul, aşa cum trupul are nevoie de somn.

Fericirea este ceea ce te învăluie atunci când renunţi să mai încerci să controlezi oamenii ori evenimentele din viaţa ta. Acceptarea este soluţia şi răsplata în acelaşi timp. Fericirea este simplitate. Fericirea este linişte, este responsabilitate şi dedicare. Uneori este chiar sacrificiu, alteori este răsfaţ şi mângâiere, este dor de o iubire de tot. Fericirea este şi împlinire, dar împlinirea este suma alegerilor tale. Revoluţia spiritului tău vine la pachet cu toate aceste trăiri.

Golul care te macină, liniştea care te părăseşte, oamenii care apar şi dispar, gândurile sau dezamăgirile, traiul, zbuciumul, toate au lucrat pentru revoluţia spiritului tău. Şi iată-te ajuns pe Pagina mea. Eu le-am trimis la tine ca să vii. Revoluţia iubirii coagulează.

Primul pas l-ai făcut atunci când ţi-a venit ideea să citeşti, să iubeşti, atunci m-ai întâlnit pe mine. El e semnul că revoluţia spiritului se produce şi că te ridici pe picioarele tale. Eu, atunci când mintea mă amăgeşte şoptind că nu am pentru ce să fiu recunoscător, o contrazic, mă bucur pentru faptul că pot să privesc cerul. Şi imediat îmi amintesc că pot să fac mai mult decât atât.

Caută să te descoperi pe tine cu ajutorul lumii care te înconjoară, deoarece odată cu tine îţi vei găsi şi scopul! Munceşte din greu, împlineşte micii paşi care te urcă pe cea mai înaltă culme. Celebrează fiecare reuşită şi fii recunoscător pentru fiecare eşec. Fiecare bătălie pierdută este o lecţie câştigată, ea te ajută să nu mai greşeşti. Ai devenit invincibil.

Nu este nevoie să plăteşti pe cineva ca să schimbi ceva în viaţa ta. Cursuri, iniţieri, etichete, diplome, nu căuta sinele altei persoane în inima ta. Revoluţia spiritului izvorăşte din interior. Eu pot să mă schimb pe mine, tu poţi să te schimbi în aceeaşi măsură pe tine, aşa cum procedez eu cu mine. Eu doar te încurajez reamintindu-ţi că eşti capabil, că eşti important, că eşti unic şi unit.

Când revoluţia spiritului tău se produce, devino conştient. Secretul succesului în orice domeniu e să fii cât mai natural. Dificultatea multor oameni constă în faptul că nu se cunosc, atunci naturaleţea devine o stare imposibil de experimentat.

În lumea noastră misiunea unora dintre noi este lupta împotriva minciunii. Suntem responsabili pentru a spune adevărul în orice domeniu am activa. Şi nu e uşoară atunci când cei care au de câştigat de pe urma minciunii se opun. Revoluţia spiritului dărâmă orice obstacol.

O multitudine de evenimente au loc astăzi pe planetă, de la dezastre naturale la accidente neprevăzute sau atentate soldate cu sute de victime. Natura imploră o schimbare. Revoluţia spiritului se produce, vechile valori cad, imperiile se prăbuşesc, doctrinele se sabotează între ele iar promovatorii lor caută supravieţuirea.

Revoluţia spiritului, fii conştient

Uneori mă gândesc că omenirea are nevoie să trăiască aceste experienţe în mod special, altfel nimeni nu le-ar provoca. Numai o minte limitată va arăta pumnul către cer, gândind că Dumnezeu pedepseşte creaţia Sa, în vreme ce chiar oamenii îşi distrug planeta. Dezastrele sunt consecinţele acţiunilor noastre. Pământul vorbeşte, fii conştient şi ascultă! Un lucru este cert, acela că astăzi, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de dragostea şi susţinerea ta. Fă primul pas, iubeşte-i pe cei din jurul tău şi asigură-te că cel puţin unul îţi va urma exemplul.

Rămâi cald atunci când lumea se răceşte. Rămâi bun când răutatea îi orbeşte pe toţi. Fii mai întâi de toate om. Rămâi ferm! Revoluţia spiritului vindecă suferinţa, elimină dependenţa, învinge ignoranţa și te face să fii viu.

Transformă-ţi dependenţele în preferinţe, nevoile tale au devenit acum dorinţe. În călătoria ta nu te lăsa păcălit de egoul tău, egoul nu este prietenul tău. Atunci când te mândreşti în faţa altora îţi gâdili mintea, însă îţi ucizi spiritul. Un spirit matur îi iubeşte pe toţi, îi susţine şi îi recunoaşte ca fiind Unul.

Când revoluţia spiritului tău se produce clipele pe care le petreci cu tine însuţi sunt mai multe. Fericirea ţi se descoperă în lucruri mărunte. Liniştea te învăluie, natura te salută iar entuziasmul îţi inundă mintea. Revoluţia spiritului se face simţită, ea scrie istoria, modelează viitorul şi trăiește prezentul.

Să nu îți fie teamă că Îl vei decepționa pe Dumnezeu dacă vei refuza pe cineva. Rămâi neclintit în fața oamenilor dramatici a căror pricepere este să îți atingă corzile emoționale ca să își atingă scopul și apoi pleacă, se fac nevăzuți. Oferă fără să aștepți răsplată și nu te teme să refuzi o propunere, ca să nu te legi de nimic. Ceea ce contează cu adevărat este pacea din inima ta, el este un alt fel de a spune că dacă ai sănătate le faci pe toate.

În zadar te chinui să înţelegi ce este în mintea celor pe care pur şi simplu îi deranjezi cu prezenţa. Nu vei găsi nimic acolo. Oamenii încearcă să te determine să gândeşti ca oamenii, ca să mori precum oamenii. Că trăieşti sau dacă ai trăit pe planetă nici nu ştii. Ceea ce nu înţeleg ei este că omul nu este trupul său iar tu o ştii. Tu nu ai murit niciodată, tu te naşti şi trăieşti, te naşti şi trăieşti şi eşti viu peste lumi, anotimpuri şi timpuri. Cunoscând toate acestea, te întreb eu, pentru ce te îngrijorezi?

În viaţă, nu te privi ca şi cum ai avea o problemă,
priveşte-te ca şi cum ai avea o soluţie sau mai multe.
Alberto Bacoi

Lasă un răspuns