Revoluţia spiritului se produce. A fost pornit procesul dezvoltării ființei care ești prin experimentare.

Când revoluţia spiritului tău se produce

Revoluţia spiritului se produce. A fost pornit procesul dezvoltării ființei care ești prin experimentare. Ceea ce Biblia a numit desăvârşire ţi se întâmplă chiar acum, prin revoluţia spiritului, evoluţia intelectului, cunoaşterea interioară și cea exterioară, renaşterea valorilor şi revizuirea lor, viitorul, umorul, paradisul. Lăcomia pe care mintea o adoră îţi pare acum a fi nefolositoare, creşterii nu i te poţi opune, Raiul începe cu noi, îngerii sunt oameni!

Nu te privi ca şi cum ai avea o problemă, priveşte-te ca şi cum ai avea o soluţie sau mai multe, frumosul există peste tot. Motive pentru care să alegi bucuria există la tot pasul. Stările ca gratitudinea şi recunoştinţa tind să cred că au plecat de la tine. Ele sunt regeneratorii, îţi odihnesc mintea şi sufletul tot aşa cum trupul are nevoie de somn.

Fericirea este ceea ce te învăluie atunci când renunţi să mai încerci să controlezi oamenii și evenimentele din viaţa ta. Acceptarea este soluţia şi răsplata în acelaşi timp. Fericirea este simplitate, linişte, dedicare și responsabilitate. Uneori ea este chiar sacrificiu, alteori este răsfaţ, mângâiere, un dor de o iubire de tot. Fericirea este şi împlinire iar împlinirea este suma deciziilor tale. Revoluţia spiritului vine la pachet cu toate aceste trăiri.

Golul care te macină, liniştea care te părăseşte, persoanele care apar şi dispar, și profită, gândurile, dezamăgirile sau traiul, zbuciumul, toate au lucrat pentru revoluţia spiritului tău. Şi iată-te ajuns pe Pagina mea, eu le-am trimis la tine ca să vii. Revoluţia iubirii coagulează și face să ne întâlnim.

Primul pas l-ai făcut atunci când ţi-a venit ideea să citeşti, să iubeşti, atunci m-ai întâlnit. Este primul semn că revoluţia spiritului tău se produce şi te ridici pe picioarele tale. Personal, atunci când mintea mă amăgeşte, şoptind că nu am pentru ce să fiu recunoscător, o contrazic, spunându-i că mă bucur pentru faptul că pot să privesc cerul.

Caută să te descoperi prin intermediul lumii și îţi vei găsi scopul. Lucrează din greu, împlineşte micii paşi care te ridică pe cea mai înaltă culme. Celebrează fiecare reuşită şi fii recunoscător pentru fiecare eşec. Fiecare bătălie pierdută este o lecţie câştigată care te ajută să nu mai greşeşti.

Nu este necesar să plăteşti pe cineva ca să schimbi ceva în viaţa ta. Cursuri, iniţieri, etichete, diplome, nu căuta sinele altei persoane în inima ta, revoluţia spiritului tău izvorăşte din interior. Eu pot să mă schimb pe mine, tu poţi să te schimbi pe tine aşa cum procedez eu cu mine, eu doar te încurajez reamintindu-ţi că eşti capabil, important și unic.

Când revoluţia spiritului tău se produce, fii conştient. Secretul succesului în orice domeniu este să fii cât mai natural și simplu. Dificultatea multor oameni constă în faptul că nu se cunosc, atunci naturaleţea devine o stare imposibil de atins și nu se trăiesc, doar se prefac.

În lumea noastră misiunea unora este lupta împotriva minciunii. Suntem responsabili să spunem adevărul în orice domeniu am activa. Și nu este uşoară, căci cei care au de câştigat de pe urma lipsei cunoașterii majorității opun rezistență. Revoluţia spiritului dărâmă orice obstacol.

O multitudine de evenimente au loc astăzi pe planetă, de la dezastre naturale la accidente neprevăzute și atentate soldate cu sute de victime. Natura imploră o schimbare, revoluţia spiritului se produce, vechile valori cad, imperiile se prăbuşesc, doctrinele se sabotează între ele iar promovatorii lor caută supravieţuirea.

Uneori mă gândesc că omenirea are nevoie să trăiască aceste experienţe în mod special, altfel nimeni nu le-ar provoca. Doar o minte limitată va arăta pumnul către cer, crezând că Dumnezeu pedepseşte creaţia Sa, în vreme ce chiar oamenii îşi distrug planeta.

Dezastrele naturale sunt consecinţele acţiunilor noastre. Pământul vorbeşte, fii conştient şi ascultă-l. Un lucru este cert, acela că astăzi, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de dragostea și susţinerea ta. Fă primul pas, iubeşte-i pe cei din jurul tău şi asigură-te că cel puţin unul îţi va urma exemplul.

Revoluţia spiritului, fii conştient

Rămâi cald atunci când lumea se răceşte, rămâi bun dacă răutatea i-a orbit pe toţi, fii mai întâi de toate om. Rămâi ferm, revoluţia spiritului vindecă suferinţa, elimină dependenţa, învinge ignoranţa și te face să fii viu.

Transformă-ţi dependenţele în preferinţe. Nevoile tale au devenit acum dorinţe. În călătoria ta nu te lăsa păcălit de egoul tău, căci egoul nu este prietenul tău. Atunci când te mândreşti în faţa altora îţi gâdili mintea, însă îţi ucizi spiritul. Un spirit matur îi iubeşte pe toţi, îi susţine şi îi recunoaşte ca fiind Unul.

Când revoluţia spiritului tău se produce clipele în care stai cu tine însuţi se înmulțesc și fericirea ţi se descoperă în lucruri mărunte. Atunci te învăluie liniştea, te salută natura și entuziasmul îţi inundă mintea. Revoluţia spiritului rescrie istoria, trăiește prezentul și modelează viitorul.

Să nu îți fie teamă că Îl vei decepționa pe Dumnezeu dacă vei refuza pe cineva, rămâi neclintit în fața oamenilor dramatici a căror pricepere este să îți atingă corzile emoționale ca să își atingă scopul și apoi pleacă, se fac nevăzuți. Oferă fără să aștepți vreo răsplată, ca să nu te legi de nimic. Ceea ce contează cu adevărat este pacea din inima ta.

În zadar te străduiești să înţelegi ce este în mintea celor pe care pur şi simplu îi deranjezi cu prezenţa, nu vei găsi nimic acolo. Oamenii încearcă să te determine să gândeşti ca oamenii, ca să mori precum ei. Dacă ai trăit ori nu ai trăit pe planetă, nici nu ştii. Ceea ce nu înţeleg ei este că omul nu este trupul său. Cei care se opun luminii care strălucește în tine au uitat că și ei sunt făcuți din lumină.

Nu există oameni imperfecți, toți suntem perfecți așa cum suntem. Poate viziunea noastră în ceea ce privește perfecțiunea este limitată, robotică, utopică. Libertatea și misterul sunt o binecuvântare, nu un blestem. Tu nu ai murit niciodată, tu te naşti, trăieşti şi eşti viu peste lumi, anotimpuri și timpuri. Cunoscând acestea, te întreb, pentru ce te îngrijorezi?

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments