Când revoluţia spiritului tău se produce

Când revoluţia spiritului tău se produce

Când revoluţia spiritului tău se produce

Revoluţia spiritului se produce. A fost pornit procesul dezvoltării ființei care ești, prin experimentare. Ceea ce Biblia a numit desăvârşire ţi se întâmplă chiar acum, prin revoluţia spiritului, evoluţia intelectului, cunoaşterea interioară ori cea exterioară, renaşterea şi revizuirea valorilor, viitorul, umorul, paradisul. Lăcomiile pe care mintea le adoră îţi par acum a fi nefolositoare, creşterii nu i te poţi opune. Raiul începe cu noi. Îngerii sunt oameni!

Nu te privi ca şi cum ai avea o problemă, priveşte-te ca şi cum ai avea o soluţie sau mai multe, căci frumosul există peste tot. Motive pentru care să alegi bucuria există la tot pasul. Stările ca gratitudinea şi recunoştinţa tind să cred că au plecat de la tine. Ele sunt regeneratorii, îţi odihnesc mintea şi sufletul tot aşa cum trupul are nevoie de somn.

Fericirea este ceea ce te învăluie atunci când renunţi să mai încerci să controlezi oamenii și evenimentele din viaţa ta. Acceptarea este soluţia şi răsplata în acelaşi timp. Fericirea este simplitate, linişte, dedicare ori responsabilitate. Uneori este chiar sacrificiu, alteori este răsfaţ, mângâiere, este dor de o iubire de tot. Fericirea este şi împlinire, dar împlinirea este suma deciziilor tale. Revoluţia spiritului tău vine la pachet cu toate aceste trăiri.

Golul care te macină, liniştea care te părăseşte, persoanele care apar şi dispar, și profită, gândurile ori dezamăgirile sau traiul, zbuciumul, toate au lucrat pentru revoluţia spiritului tău. Şi iată-te ajuns pe Pagina mea! Eu le-am trimis la tine ca să vii. Revoluţia iubirii coagulează și face să ne întâlnim.

Primul pas l-ai făcut atunci când ţi-a venit ideea să citeşti, să iubeşti. Atunci m-ai întâlnit! Este semnul că revoluţia spiritului se produce şi că te ridici pe picioarele tale. Eu, atunci când mintea mă amăgeşte şoptind că nu am pentru ce să fiu recunoscător, o contrazic, mă bucur pentru faptul că pot să privesc cerul.

Caută să te descoperi prin intermediul lumii iar astfel, îţi vei găsi şi scopul. Lucrează din greu, împlineşte micii paşi care te ridică pe cea mai înaltă culme. Celebrează fiecare reuşită şi fii recunoscător pentru fiecare eşec. Căci fiecare bătălie pierdută este o lecţie câştigată, ea te ajută să nu mai greşeşti.

Nu e necesar să plăteşti pe cineva, ca să schimbi ceva în viaţa ta. Cursuri, iniţieri, etichete, diplome, nu căuta sinele altei persoane în inima ta. Revoluţia spiritului tău izvorăşte din interior. Eu pot să mă schimb pe mine, tu poţi să te schimbi în aceeaşi măsură pe tine aşa cum procedez eu cu mine, eu doar te încurajez reamintindu-ţi că eşti capabil și important, unic.

Când revoluţia spiritului se produce, fii conştient. Secretul succesului în orice domeniu este să fii cât mai natural, și simplu! Dificultatea multor oameni constă în faptul că nu se cunosc, atunci naturaleţea devine o stare imposibil de atins și nu se trăiesc, doar se prefac.

În lumea noastră, misiunea unora este lupta împotriva minciunii. Suntem responsabili să spunem adevărul, în orice domeniu am activa. Și nu e uşoară, cei care au de câştigat de pe urma lipsei cunoașterii majorității opun rezistență. Revoluţia spiritului dărâmă orice obstacol.

O multitudine de evenimente au loc astăzi pe planetă, de la dezastre naturale la accidente neprevăzute și atentate soldate cu sute de victime. Natura imploră o schimbare, revoluţia spiritului se produce, vechile valori cad, imperiile se prăbuşesc, doctrinele se sabotează între ele iar promovatorii lor caută supravieţuirea.

Uneori mă gândesc că omenirea are nevoie să trăiască aceste experienţe în mod special, căci altfel nimeni nu le-ar provoca. Doar o minte limitată va arăta pumnul către cer, crezând că Dumnezeu pedepseşte creaţia Sa, în vreme ce chiar oamenii îşi distrug planeta.

Dezastrele naturale sunt consecinţele acţiunilor noastre. Pământul vorbeşte, fii conştient şi ascultă-l. Un lucru este cert, acela că astăzi, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de dragostea ori susţinerea ta. Fă primul pas, iubeşte-i pe cei din jurul tău şi asigură-te că cel puţin unul îţi va urma exemplul.

Revoluţia spiritului, fii conştient

Rămâi cald atunci când lumea se răceşte, rămâi bun dacă răutatea i-a orbit pe toţi, fii mai întâi de toate om! Rămâi ferm, revoluţia spiritului vindecă suferinţa, elimină dependenţa, învinge ignoranţa și te face să fii viu.

Transformă-ţi dependenţele în preferinţe, nevoile tale au devenit acum dorinţe. În călătoria ta nu te lăsa păcălit de egoul tău, egoul nu este prietenul tău. Atunci când te mândreşti în faţa altora îţi gâdili mintea, însă îţi ucizi spiritul. Un spirit matur îi iubeşte pe toţi, îi susţine şi îi recunoaşte ca fiind Unul.

Când revoluţia spiritului tău se produce, clipele în care stai cu tine însuţi se înmulțesc, dar fericirea ţi se descoperă în lucruri mărunte. Atunci te învăluie liniştea, te salută natura și entuziasmul îţi inundă mintea. Revoluţia spiritului rescrie istoria, trăiește prezentul și modelează viitorul.

Să nu îți fie teamă că Îl vei decepționa pe Dumnezeu dacă vei refuza pe cineva, ci rămâi neclintit în fața oamenilor dramatici a căror pricepere este să îți atingă corzile emoționale ca să își atingă scopul, apoi pleacă, se fac nevăzuți. Oferă fără să aștepți vreo răsplată, ca să nu te legi de nimic. Ceea ce contează cu adevărat e pacea din inima ta.

În zadar te străduiești să înţelegi ce este în mintea celor pe care, pur şi simplu, îi deranjezi cu prezenţa. Nu vei găsi nimic acolo. Oamenii încearcă să te determine să gândeşti ca oamenii, ca să mori precum oamenii. Dacă ai trăit ori nu ai trăit pe planetă, nici nu ştii. Ceea ce nu înţeleg ei este că omul nu este trupul său, iar tu o ştii. Cei ce se opun luminii care strălucește în tine au uitat că și ei sunt făcuți din lumină.

Nu există oameni imperfecți, ci toți suntem perfecți așa cum suntem. Iar poate viziunea noastră în ceea ce privește perfecțiunea este limitată, robotică, utopică. Libertatea și misterul sunt o binecuvântare, ci nu un blestem. Tu nu ai murit niciodată, tu te naşti, trăieşti şi eşti viu peste lumi, anotimpuri ori timpuri. Cunoscând toate acestea, te întreb eu, pentru ce te îngrijorezi? Simte liber!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.