Motivaţie spirituală pentru toți este articolul de care avem nevoie cel mai mult.

Motivaţie spirituală pentru toți

Motivaţie spirituală pentru toți este articolul de care avem nevoie cel mai mult. În ceea ce ne privește, întotdeauna am așteptat să apară cineva în viețile noastre ca viețile noastre să se schimbe. Adevărul este că dacă nimeni nu ne poate face fericiți, în aceeași măsură nimeni nu ne poate întrista.

În viaţă avem nevoie de inspiraţia care ne stimulează imaginația ca de aer. Tuturor ne place să auzim o vorbă de încurajare de la o persoană care ne-a demonstrat pe parcurs faptul că ne înțelege și ține cu noi.

Așa că nu îți lăsa visurile să rămână doar visuri, luptă cu îndoiala până când îți vei depăși condiția. Nu permite grijilor de ieri să îţi afecteze comportamentul de astăzi. Orice lucru pare imposibil de obținut până în clipa în care este obținut. Limitele sunt zidurile invizibile create de frică.

Nu te teme să faci ceea ce iubeşti și să trăieşti aşa cum îţi place. Frica poate distruge mai multe visuri decât o mie de eşecuri. În zilele tale cele mai cenușii, în care gândul că cei dragi te-au uitat te îndeamnă să renunţi la tine, aminteşte-ţi faptul că eşti un om bun, frumos și prețios.

Nimănui nu îi este uşor să se ridice după o dezamăgire, oamenii se tratează emoțional așa cum știu. Cei mai mulți au mințile traumatizate. Neputința de a ierta le dărâmă tot ce au construit. Intenția de a controla oamenii și evenimentele din viața lor naște conflicte, de aceea le este din ce în ce mai greu să se întoarcă la liniște.

Căutând pe internet am găsit tot felul de mesaje motivaționale care îndeamnă omul să își vindece viaţa cumpărând un produs. Nu luăm în considerare neajunsurile sau scepticismul, conștientizăm însă faptul că nu viaţa este bolnavă, mintea e pe cale să cedeze. Ea are nevoie de limpezire și trupul de însănătoşire.

Căci un doctor nu vindecă spitalul în care își desfășoară activitatea, el contribuie la însănătoşirea pacienţilor internați în spital şi la starea lor mentală. Există doctori care au devenit mentori fără să urmeze cursuri de specialitate. Aceștia din urmă despre care îți vorbesc sunt îngeri.

Deşi inima ne reamintește faptul că suntem cu toții Unul și că unul fără celălalt lumea s-ar opri, mintea se opune adevărului. Priveşte păsările care zboară libere, ele au nevoie de conducători precum au animalele. Oamenii au.

Nu deveni umil atunci când într-o discuţie vine vorba despre Dumnezeu, crezând că acesta este prețul pe care ți-l cere Dumnezeu în schimbul mântuirii. Rolul lui Dumnezeu nu este să te umilească, ci să te înalţe. El este Prietenul tău, nu călăul sau dictatorul.

Să nu crezi în sinea ta că Dumnezeu nu vrea ca tu să ai bani și să duci o viață prosperă. El nu ar dori ca tu și familia ta să fiţi săraci, îmbolnăviți sau să suferiţi atâta timp cât trăiţi. Aceste convingeri care ţi-au fost vărâte în subconștient de când te ştii au rolul de a îți tăia aripile, ca cei care cunosc secretul să profite de pe urma ta.

În realitate Dumnezeu vrea ca tu să ai bani și să duci o viață veselă, în felul acesta îi vei putea ajuta şi pe cei cu care soarta a fost mai dură. Cu ajutorul dozei zilnice de motivaţie spirituală te detașezi de ceea ce te-a degradat până la nivel de celulă.

Creează în viaţa ta emoţii frumoase, gânduri pozitive şi idei măreţe, ca să îi dai realităţii tale un reper şi astfel să ţi se supună. Dacă eşti fără reacţie într-ale gândirii şi simţirii ea va prelua emisiile altora. Şi te vei trezi în situaţii care nu ţi se potrivesc, vei plăti fără să consumi, vei fi pedepsit fără să greşeşti.

Nu lăsa persoanele care nu te cunosc să îți spună cine ești, ce poți să faci sau care sunt capacitățile tale. Oamenii obișnuiesc să dea definiții lucrurilor despre care nu știu absolut nimic. Eu caut ajutorul în suflet nu în oameni, căci nimeni nu mă cunoaște cu adevărat, din acest motiv nu știe ce e mai bine pentru mine.

Motivaţie spirituală reală

Dacă ai avut o zi proastă, o săptămână la fel, o lună nereuşită sau o viaţă nefericită, cunoaşte faptul că meriţi mai mult. Tu, cel care citeşti acum acest mesaj, meriţi mai mult. Schimbarea convingerilor adânc înrădăcinate în subconştient te resetează până la nivel de celulă.

Nu lăsa gândurile oamenilor să devină gândurile tale. Sădeşte gândurile tale şi udă-le dacă vrei să fii un om împlinit, iar viaţa ta să fie frumoasă şi unică. Fii încrezător în tine și în lucrurile pe care le faci. Nu vei reuși să duci nimic la bun sfârșit dacă te vei îngrijora și răzgândi la fiecare două minute.

Lasă totul să ţi se întâmple, frumuseţe şi teroare, ca să mergi înainte. Nicio provocare, oricât ar fi de mare, să nu te doboare. Caută mai întâi să îți fie bine cu tine, nu să te lipești de altul. Toate relațiile frumoase izvorăsc din libertatea ta, din independența emoțională și din trecutul pe care pentru prima dată reușești să îl stăpânești.

Atunci când realizezi cât de simplă a fost viaţa dar tu ai complicat-o, când înţelegi că ai îndepărtat iubirea şi ai ratat bucuria, regreţi. Dar viața este mai tare decât mizeriile ei, așa cum scria Bacovia. Cu toate acestea bătrânii care au pacea în privire sunt din ce în ce mai puţini.

Odată ce cunoști și partea întunecată a vieții înveţi să alegi frumosul și să îl prețuiești. Atunci părăsești conflictele, nu mai ai nevoie să îţi reglezi conturile, să dai lecții sau să te răzbuni pe cineva. Abia atunci te iubeşti pe tine însuți, fiindcă ura pe care o trimiteai la ceilalți se întorcea la tine și te sufoca.

Așa că plantează flori, bucură-te de soare și fii recunoscător pentru fiecare încercare. În anul 2012 am scris o carte cu sfaturi utile, motivaţie spirituală și întâmplări din viața mea care m-au ajutat să mă ridic, pe care am numit-o Vorbind cu Dumnezeu. Pe parcurs am revizuit această carte, i-am schimbat coperta și am trimis-o unei edituri din Statele Unite, care a publicat-o și a început livrarea în mai puțin de doisprezece ore.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments