Motivaţie spirituală pentru toți este mesajul de primăvară de care avem nevoie cel mai mult.

Motivaţie spirituală pentru toți

Motivaţie spirituală pentru toți este mesajul de primăvară de care avem nevoie cel mai mult. Am pus o doză de motivaţie spirituală și adevăr în articolul de astăzi, care să te ajute să înflorești. Dacă nimeni nu te poate face fericit, în aceeași măsură nimeni nu te poate întrista.

În viaţă avem nevoie de inspiraţia care ne stimulează imaginația ca de aer. Tuturor ne place să auzim câte o vorbă bună, de încurajare, de la o persoană care ne-a demonstrat pe parcurs faptul că ne înțelege și ţine cu noi.

Nu îți lăsa visurile să rămână visuri, luptă cu tine însuți până vei reuși să le transformi în realitate. Schimbă-ţi convingerile, nu permite grijilor de ieri să îţi afecteze comportamentul de astăzi. Orice lucru pare imposibil de obținut până în clipa în care este obținut. Limitele sunt zidurile invizibile alimentate de frică.

Să nu îţi fie teamă să faci ceea ce iubeşti și să trăieşti aşa cum îţi place, frica poate distruge mai multe visuri decât o mie de eşecuri. În zilele tale cele mai cenușii în care gândul că cei dragi te-au uitat și simți să renunţi la tine, aminteşte-ţi că eşti bun, frumos și prețios.

Nimănui nu îi este uşor să se ridice după o dezamăgire, oamenii se tratează emoțional așa cum știu. Cei mai mulți au mințile traumatizate, neputința de a ierta le dărâmă tot ce au construit. Intenția de a controla oamenii și evenimentele din viața lor naște conflictele, de aceea le este din ce în ce mai greu să se întoarcă la simplitate. Cinci minute de motivaţie spirituală pe zi este o poartă către sănătate.

Căutând pe internet am dat peste tot felul de mesaje care îndemnau omul să își vindece viaţa cumpărând un produs. Nu vorbim despre lipsa banilor sau scepticism, doar că nu viaţa este bolnavă, mințile sunt pe cale să cedeze, ele au nevoie de claritate iar trupurile de însănătoşire.

Un doctor nu vindecă spitalul în care își desfășoară activitatea, el contribuie la însănătoşirea pacienţilor internați în spital şi la starea lor mentală. Există doctori care au devenit mentori fără să urmeze cursuri în aşa ceva. Aceștia din urmă despre care îți vorbesc sunt îngeri.

Deşi inima ne amintește că suntem cu toții Unul și că unul fără celălalt lumea s-ar opri, mintea se opune adevărului. Priveşte păsările care zboară libere pe cer, niciuna nu este mai mare decât cealaltă și nu o condiţionează pe cealaltă. Păsările nu au nevoie de conducători precum au animalele, oamenii încă au.

Fii un om curajos și bun, simte liber și aspiră la cer! Nu deveni umil în mod fals atunci când într-o discuţie vine vorba despre Dumnezeu, crezând că așa îți cere Dumnezeu, ca în schimb să îți dea veşnicia. Rolul lui Dumnezeu nu este să te umilească, ci să te înalţe. El este Prietenul tău, nu călăul sau dictatorul.

Să nu crezi în sinea ta că Dumnezeu nu vrea ca tu să ai bani sau să te bucuri de o viață prosperă. El nu ar dori ca tu și familia ta să fiţi săraci, îmbolnăviți sau să suferiţi câtă vreme trăiţi aici. Aceste convingeri străine de tine care ţi-au fost vărâte în subconștient de când te ştii, au rolul de a îți tăia aripile, ca cei care cunosc secretul să profite de pe urma ta.

Dumnezeu vrea ca tu să ai bani, să trăieşti o viață frumoasă în care să petreci și să te bucuri. În felul acesta îi vei putea ajuta şi pe cei cu care soarta a fost mai dură. Nu comiţi un păcat petrecând, aşa cum ai fost învăţat la biserică, ba îi înveselești și pe cei din jur dansând, cântând. Cu ajutorul dozei zilnice de motivaţie spirituală te detașezi de ceea ce te-a degradat până la nivel de celulă.

Creează în viaţa ta emoţii frumoase, gânduri pozitive şi idei măreţe, ca să îi dai realităţii tale un reper şi astfel să ţi se supună. Dacă eşti fără reacţie într-ale gândirii şi simţirii ea va prelua emisiile altora. Şi te vei trezi în situaţii care nu ţi se potrivesc, vei plăti fără să consumi, vei fi pedepsit fără să greşeşti.

Motivaţie spirituală reală

Dacă ai avut o zi proastă, o săptămână la fel, o lună nereuşită sau o viaţă nefericită, cunoaşte faptul că meriţi mai mult. Tu, cel care citeşti acum acest mesaj, meriţi mai mult. Schimbarea convingerilor adânc înrădăcinate în mintea ta îţi resetează subconştientul care îţi schimbă realitatea.

Nu lăsa gândurile oamenilor să devină gândurile tale. Sădeşte gândurile tale şi udă-le dacă vrei să fii un om împlinit iar viaţa ta să fie frumoasă şi unică. Fii încrezător în tine și în lucrurile pe care le faci. Nu vei reuși să duci nimic la bun sfârșit dacă te vei îngrijora și răzgândi la fiecare două minute.

Lasă totul să ţi se întâmple, frumuseţe şi teroare, doar mergi înainte. Nicio provocare, oricât ar fi de mare, să nu te doboare. Caută mai întâi să îți fie bine cu tine, nu să te lipești de altul. Toate relațiile frumoase și bune izvorăsc din libertatea ta, din independența față de oameni și trecutul pe care pentru prima dată reușești să îl stăpânești.

Când realizezi cât de simplă a fost viaţa dar tu ai complicat-o, când înţelegi că ai îndepărtat iubirea şi ai ratat bucuria, regreţi, căci ai ajuns la sfârşit. Dar viața este mai tare decât mizeriile ei, așa cum scria Bacovia. Cu toate acestea bătrânii care au pacea în privire sunt din ce în ce mai puţini.

Viaţa devine și mai minunată atunci când cunoști partea întunecată a ei, căci odată ce cunoşti urâtul înveţi să prețuiești frumosul și îl alegi. Atunci tu părăsești conflictele, nu mai ai nevoie să îţi reglezi conturile, să te răzbuni sau să dai lecții cuiva. Abia atunci te iubeşti pe tine, fiindcă ura pe care o trimiteai către alții se întorcea la tine ca să te sufoce.

Așa că plantează flori, bucură-te de soare și fii recunoscător pentru fiecare zi trăită. În anul 2012 am scris o carte cu sfaturi utile, motivaţie spirituală și întâmplări din viața mea care m-au ajutat să mă ridic, pe care am numit-o Vorbind cu Dumnezeu. Pe parcurs am revizuit această carte, i-am schimbat coperta și am trimis-o unei edituri din Statele Unite, care a publicat-o și a început livrarea în mai puțin de doisprezece ore.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Foto by freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Scrie ceva despre acest subiectx
()
x