Cele mai căutate cuvinte în zilele mohorâte

Cele mai căutate cuvinte în zilele mohorâte

Cele mai căutate cuvinte în zilele mohorâte

Citind articolul vei afla care sunt cele mai căutate cuvinte de pe internet. Pe lângă ele vei afla şi şapte secrete (soluţii) pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii. Cele mai accesate adrese sunt acelea care conţin cele mai căutate cuvinte. Oriunde priveşti observi faptul că oamenii au nevoie de motivaţie şi de sprijin, chiar şi prin cuvinte.

De ce aleg unii să îşi piardă familia, sănătatea şi libertatea, vrând să câştige mai mulţi bani? Mai mult, de ce îi îndeamnă şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru? Ei bine, nu toţi oamenii au ca scop destinaţia de a deveni bogaţi! Există oameni care preţuiesc şi alte lucruri, care trăiesc într-un echilibru emoţional, financiar, al dragostei şi nu în ultimul rând al sănătăţii.

Să nu îţi fie frică să cheltui bani! Cu cât vei încerca să îi păstrezi mai mult la tine cu atât ei vor înceta să vină! Cu cât vei strânge vei accentua experienţa că nu ai destui. În fond nu banii sunt ceea ce iubeşti, oportunităţile pe care ei ţi le oferă, de ele ai nevoie. În societatea de astăzi banii sunt mişcare şi posibilitate de manifestare!

Cele mai căutate cuvinte de pe internet sunt dragostea, sănătatea, bunăstarea, optimismul, abundenţa, iubirea ori banii. De ele au oamenii nevoie cel mai mult. Ceea ce ar fi bine să cunoaştem este că prin Dragoste putem să ne atingem toate obiectivele. Primul secret, cel fără de care Procesul nu s-ar putea desfăşura, e că atunci când îţi doreşti ceva în viaţa ta să cunoşti (să crezi) că meriţi acel lucru.

Cu toţii facem parte dintr-un Univers conştient, care lucrează cu oameni prin intermediul oamenilor şi nu numai cu ajutorul lor. Tocmai de aceea Abundenţa vine odată cu recunoştinţa. Fiindcă dacă eşti mulţumit şi preţuieşti Universul te aude şi îţi răspunde înapoi, răsplătindu-te. Însă, dacă eşti nemulţumit el nu îţi va mai trimite nimic ca să îţi facă pe plac. În cazul nostru cele mai căutate cuvinte dar şi cele mai folosite, ar fi bine să fie cele de mulţumire pentru ceea ce suntem şi pentru ce deţinem.

Atunci când vrei să realizezi ceva, imaginează-ţi că l-ai realizat deja şi apoi aşa se va întâmpla. Întâi dai viaţă sentimentului, iar mai târziu creezi spaţiul potrivit pentru a îţi materializa dorinţa. El este al doilea secret.

Cele mai dureroase trăiri

În zilele de vară când nu aveam chef nici să ies afară, priveam de la balcon descurajat, pe trotuarul din dreptul balconului meu se plimba seară de seară un tânăr care îşi pierduse din nu ştiu ce motive un picior. Mă privesc, eu le am pe ambele, dar nu îmi amintesc să mai zâmbesc. Am toate condiţiile şi resursele necesare ca să mă pun pe picioare. Sămânţa bunăstării a fost sădită în noi, noi trebuie decât să o udăm, să o protejăm şi copacul înflorit va fi al nostru.

Nu fii preocupat cu grijile, nu te lăsa copleşit de ele. Grijile nu pot schimba nimic. În viaţa ta pe primul loc este familia ta. Pe al doilea loc este atitudinea cu care priveşti viaţa. Consideri că viaţa ta este un dar ori o povară? Pe al treilea loc este felul cum o trăieşti, apoi sunt pasiunea şi metodele prin care îţi câştigi existenţa.

De multe ori presiunea devine atât de puternică ori trimite către noi atâta negativ, încât ajungem să confundăm negativitatea cu realitatea şi mulţi trişti s-au numit realişti! Cele mai căutate medicamente sunt antidepresivele dar ele ar trebui înclocuite cu cele mai căutate cuvinte de încurajare, iar apoi cu fapte pe măsura promisiunilor.

Nu vorbesc cu uşurinţă, nu deţin convingeri influenţate de mult bine. O spun fiindcă este un adevăr. Viaţa este frumoasă şi Unică pentru fiecare om. Am zile când nu am poftă de mâncare, nici măcar energie ca să mă ridic în picioare. Asta nu mă opreşte să simt viaţa şi să cred în frumos, în libertate ori într-un viitor preţios.

Cele mai eficiente soluţii

Părăseşte rutina! Fă ceva ce nu ai mai făcut, îmbracă-te cât mai colorat, caută activităţi care nu necesită bani investiţi. Al treilea secret al unei vieţi trăite cu bucurie este să încetezi să mai urăşti ceea ce nu iubeşti, nu te concentra pe ceea ce deteşti! Pentru că, în felul acesta îţi iroseşti energia cu care ai putea construi Ceva care îţi va colora viaţa.

Atunci când te concentrezi pe negativ, ceea ce îţi displace opune rezistenţă, iar tu îi oferi puterea ta. Trăind ca un detectiv nu doar că ratezi clipele frumoase care te depăşesc, ba devii chiar tu susţinătorul eşecului, artistul care a fost înghiţit de propria sa operă.

În vremea când am traversat cea mai neagră perioadă din viaţa mea, privind în jur m-am mirat de situaţia mea ori de locul unde trăiesc. Apoi mi-am analizat starea şi mi-am spus: „Dacă te vei uita după chiştoace de ţigară pe stradă, vei număra cel puţin o mie în drumul tău de întoarcere spre casă. Însă dacă te vei uita după flori nu vei mai vedea chiştoacele“. Cele mai căutate cuvinte se găsesc aici Vorbind cu Dumnezeu în cele trei cărţi ce pot fi citite în mod gratuit apăsând pe titlu.

Cea mai bună investiţie

Al patrulea secret este că tu eşti propriul tău învăţător şi că lumea care te înconjoară sunt spectatorii care se uită la tine. Atunci când nu ştii răspunsul la o întrebare imaginează-ţi că îl ştii şi astfel îl vei afla. La fel ca tine, mintea ta are nevoie de încurajare şi de încrederea pe care i-o acorzi. Nu îi cere imposibilul, explică-i faptul că totul devine posibil atunci când crezi în tine!

Cu cât studiez mai mult oamenii, cu atât realizez că studiul nu se opreşte niciodată. Există atâţia oameni care cunosc mai mult decât mine şi pe care îi admir, mai mult din umbră. De la fiecare persoană învăţăm lucruri noi şi căpătăm curajul de a ne retuşa traiectoria.

Al cincilea secret e obiceiul ca în fiecare seară să te aşezi în pat mai inspirat decât ai fost în ziua precedentă iar al şaselea, este îndemânarea de a transforma fiecare zi într-o cărămidă cu care îţi zideşti visul. Ultimul, ne învaţă să renunţăm să mai încercăm să controlăm viaţa ci să ne bucurăm de ea îmbrăţişând aventura!

Nu fii sceptic, gândind că poate dai peste o altă şmecherie şi că, citind pe Blog mă îmbogăţeşti pe mine ori că tu vei pierde ceva. Chiar eu plătesc lunar ca articolele să ajungă la tine, tu le citeşti în mod gratuit, iar lucrurile vor rămâne aşa; tocmai de aceea îţi amintesc să le distribui dacă le-ai găsit utile. Nu te mai închide în tine, nu îţi fie ruşine că ai nevoie de ajutor! Investeşte în tine! Învăţăm unii de la alţii şi, ne ajutăm unii pe alţii, aceasta este de fapt şmecheria.

Oamenii optimişti îşi pun întrebări, găsesc soluţii şi îşi imaginează rezultate.
Alberto Bacoi

Un gând pentru “Cele mai căutate cuvinte în zilele mohorâte

Lasă un răspuns