Iubirea te face conştient şi te bucură

Iubirea te face conştient şi te bucură

Iubirea te face conştient şi te bucură

Iubirea te face conştient. Tot ea te inspiră, îţi redă siguranţa și te ajută să îţi observi viaţa dintr-o altă perspectivă. Ei bine observând-o în mod repetat reuşeşti să renunţi la ceea ce nu îţi mai este folositor și apoi îţi umpli golul cu alte activităţi, din ce în ce mai satisfăcătoare. Oamenii care iubesc îmbătrânesc mai frumos.

Începe ziua motivat şi plin de energie. Ai devenit un curajos, eşti cât mai atent. Tu eşti dragoste şi ierţi, îi înţelegi pe toţi. Eşti un stâlp de sprijin pe care cei la nevoie se pot baza. Nu te mai afectează nimic, acum îţi controlezi emoţiile şi ţi-ai depăşit demult condiţia. Te simţi împlinit.

Griji, greutăţi, facturi sau rate? Spune-le stop, ia o pauză de la tot, o meriţi. Ţie ţi se cuvine tot ce e mai bun. Cu toţii avem responsabilităţi şi, toţi facem sacrificii, de acolo extragem puterea. Iubirea te face conştient. Sacrificiul te face mai bun, și nu mai bun adică naiv, credul și uşor influenţabil, mai bun adică mai înţelept şi mai încrezător, un om de calitate. Astfel devii un om remarcabil, un înger întrupat care trăieşte printre oameni ca un om.

În lume oamenii care ajută sunt puţini, însă ei ajută mult, aproape peste puterile lor. Dacă ar ajuta toţi oamenii ei ar fi nevoiţi să ofere foarte puţin, spre deloc. Împărtăşind cunoaşterea ori bunătatea ta cu ceilalţi îi vei face mai bogaţi fără ca tu să sărăceşti.

Pe mine nu mă interesează faima, dar vreau să mă fac auzit. Iubirea te face conştient. Mesajele mele sunt valoroase şi sunt necesare, ele aduc vindecarea după care tânjesc astăzi atât de mulți. Dragostea, este răspunsul la tot. Ura te face dependent de cel pe care îl urăști. Judecata îți întunecă viziunea și astfel te ofilești chiar dacă în realitate nu ți-a venit timpul.

După atâtea regrete simţite, traume trăite, greşeli repetate, amăgiri, dezamăgiri, vise neîmplinite, a sosit eliberarea! Te-a copleşit emoţia. Amintirile te mângâie, scopul te hrăneşte, experienţa îţi aduce înţelepciunea, iar priceperea îţi redă siguranţa. Te-ai întâlnit cu liniştea atunci când ai făcut pace cu spiritul.

Fiindcă orice încercare de renunţare la libertate este un atac direct la adresa spiritului tău, un conflict purtat de toţi oamenii tot timpul. Şi nu poţi impune cuiva să te respecte, folosindu-te de şantaj şi prin ameninţare, ai nevoie să îţi câştigi respectul, să devii un exemplu, apoi oamenii te vor aprecia.

Cel mai important lucru pe care ai nevoie să îl faci, e să înveţi să trăieşti prezentul. Nu te certa cu nimeni. Nu păstra ură în tine pentru nimeni. Fii liber. Bucură-te de ce ai trăit până astăzi. Acceptă totul ca să înţelegi scopul, inspiră-te din experienţele trecute şi clădeşte-ţi viitorul.

Pentru majoritatea oamenilor iubirea rămâne un simplu cuvânt, până atunci când ea va fi trăită ca experienţă. Când li se vor umezi ochii și când îi va copleşi emoţia, atunci li se vor înmuia genunchii, abia atunci vor înţelege suferinţa oamenilor şi nevoia de sacrificiu. Iubirea te face conştient de toate aceste lucruri.

În viață, indicat ar fi să iubim toți oamenii, nu o singură persoană, căci, aceasta nu este o calitate sau fidelitate, este un act de egoism ieșit din comun. Omul, își manifestă iubirea în mod diferit. Față de părinți își manifestă un anumit tip de iubire, față de copil un alt tip de iubire, față de partenerul de viață un alt tip.

Doar iubirea te face conştient

Oamenii, au nevoie de iubire, iubirea stă deasupra dreptăţii şi o ştii. O minte imatură va face război cu toţi, pentru a îl apăra pe cel apropiat. În realitate viaţa este despre a îi iubi pe toţi, nu despre a îi răni pe toţi ca să îl aperi pe unu. Viaţa îi iubeşte pe toţi şi îi ia sub aripa ei ca să nu se piardă niciunul. Tot aşa procedează şi omul luminat, îngerul, și salvatorul, acela care a săvârşit miracolul.

Unii oameni sunt de părere că facerea omului și lăsarea lui pe Pământ, ca ființă liberă, a fost cea mai mare greşeală a lui Dumnezeu. Eu, te asigur că este cea mai mare Binecuvântare, este cel mai de succes Lucru care a fost înfăptuit vreodată de cineva. Ea a fost cea mai mare realizare și e cea mai demnă de laudă lucrare. Miracolul este viaţa însăşi şi menţinerea vieţii cu înţelepciune. Într-adevăr, iubirea te face conştient de toate aceste lucruri.

Nu mai intra în panică fiindcă nu suferi de depresie. Eşti doar sătulă de atitudinile oamenilor care trăiesc tot timpul încordaţi şi mereu pregătiţi să atace. Nu eşti tristă, eşti bucuroasă. Totuși, ai obosit să mai dansezi după preferinţele lor, irosindu-ţi viaţa după gurile oamenilor.

Atunci când încerci să mulţumeşti toţi oamenii, realizezi că oamenii sunt de nemulţumit, când te opreşti ei te acuză de egoism. Tu iubeşte pe cine vrei şi fă ceea ce vrei dar nu uita, nu te neglija, crede în tine, iubirea te face conştient şi te mângâie. Îndrăzneşte.

Dacă l-ai găsit util, distribuie articolul pretenilor tăi, sunt recunoscător că îmi apreciezi pagina de Facebook, în felul acesta ești la curent cu fiecare articol nou publicat. Sunt bucuros să constat că ne strângem din ce în ce mai mulţi.

Citeşte mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Oamenii au nevoie ca cineva să le spună că încă nu e totul pierdut, că lumea nu s-a prăbuşit,
că frica este rugina minţii iar teama este inchiziţia în care îşi trăiesc vieţile majoritatea.
Alberto Bacoi.

4 gânduri pentru “Iubirea te face conştient şi te bucură

Lasă un răspuns