Iubirea te face conştient și te bucură. Tot ea te inspiră, îţi redă siguranţa și te ajută să îţi observi viaţa dintr-o altă perspectivă.

Iubirea te face conştient şi te bucură

Iubirea te face conştient, tot ea te inspiră, îţi redă siguranţa și te ajută să îţi observi viaţa dintr-o altă perspectivă. Ei bine, observând-o în mod repetat, reuşeşti să renunţi la ce nu îţi mai este folositor și îți umpli golul cu activităţi din ce în ce mai satisfăcătoare. Oamenii care iubesc îmbătrânesc mai frumos.

Începe ziua motivat şi plin de energie. Ai devenit un curajos, eşti cât mai atent. Tu eşti dragoste şi ierţi, îi înţelegi pe toţi. Eşti un stâlp de sprijin pe care cei la nevoie se pot baza. Nu te mai afectează nimic, acum îţi controlezi emoţiile şi ţi-ai depăşit demult condiţia. Te simţi împlinit.

Griji, greutăţi, facturi sau rate? Spune-le stop, ia o pauză de la tot, o meriţi. Ţie ţi se cuvine tot ce e mai bun. Cu toţii avem responsabilităţi și toţi facem sacrificii. De acolo îți extragi puterea. Iubirea te face conştient. Sacrificiul te face mai bun și nu mai bun adică naiv, credul, și uşor influenţabil, mai bun adică mai înţelept şi mai încrezător, un om de calitate. Astfel devii un om remarcabil, un înger întrupat care trăieşte printre oameni ca un om.

În lume oamenii care ajută sunt puţini, însă ei ajută mult, aproape peste puterile lor. Dacă ar ajuta toţi oamenii ei ar fi nevoiţi să ofere foarte puţin, spre deloc. Împărtăşind cunoaşterea ori bunătatea ta cu ceilalţi îi vei face mai bogaţi fără ca tu să sărăceşti.

Pe mine nu mă interesează faima, dar vreau să mă fac auzit. Iubirea te face conştient. Mesajele mele sunt valoroase şi sunt necesare, ele aduc vindecarea după care tânjesc astăzi atât de mulți. Dragostea este răspunsul la tot. Ura, te face dependent de cel pe care îl urăști. Judecata îți întunecă viziunea și te ofilești chiar dacă nu ți-a venit timpul.

După atâtea regrete simţite, traume trăite, greşeli repetate, amăgiri, dezamăgiri, vise neîmplinite, a sosit eliberarea! Te-a copleşit emoţia. Amintirile te mângâie, scopul te hrăneşte, experienţa îţi aduce înţelepciunea, iar priceperea îţi redă siguranţa. Te-ai întâlnit cu liniştea atunci când ai făcut pace cu spiritul care ești.

Fiindcă orice încercare de renunţare la libertate este un atac direct la adresa spiritului tău, un conflict purtat de toţi oamenii tot timpul. Şi nu poţi impune cuiva să te respecte, folosindu-te de şantaj şi prin ameninţare, ai nevoie să îţi câştigi respectul, să devii un exemplu și oamenii te vor aprecia.

Cel mai important lucru pe care ai nevoie să îl faci e să înveţi să trăieşti prezentul. Nu te certa cu nimeni! Nu păstra ură în tine pentru nimeni! Fii liber, bucură-te de ce ai trăit până astăzi, acceptă totul ca să înţelegi scopul. Inspiră-te din experienţele trecute şi clădeşte-ţi viitorul.

Eu, personal, de când mă ştiu am adus oamenii aproape unii de alţii. Există numeroase familii al căror iniţiator sunt. Există oameni care s-au întâlnit prin intermediul meu şi au rămas împreună, și au copii și se iubesc. Nu cer nimănui vreo recompensă, mă gândesc mirat la ce înseamnă toată treaba aceasta şi nu găsesc un răspuns.

Pentru majoritatea oamenilor iubirea rămâne un simplu cuvânt, până atunci când ea va fi trăită ca experienţă. Când li se vor umezi ochii și când îi va copleşi emoţia atunci li se vor înmuia genunchii. Abia atunci vor înţelege suferinţa oamenilor şi ce nevoie a fost de sacrificiu. Iubirea te face conştient de toate aceste lucruri.

Cel care nu a făcut pace cu sine însuşi îşi va percepe sinele ca pe un duşman şi îi va opune rezistenţă. Dar sinele lui îl va ucide. Cel care nu s-a eliberat din lanţurile dorinţelor nu a ajuns la împlinirea de sine încă.

Doar iubirea te face conştient

În viață, indicat ar fi să iubim toți oamenii, nu o singură persoană, căci, aceasta nu este o calitate sau fidelitate, este un act de egoism ieșit din comun. Omul, își manifestă iubirea în mod diferit. Față de părinți își manifestă un anumit tip de iubire, față de copil își manifestă un alt tip de iubire iar față de partenerul de viață altul și tot așa.

Oamenii au nevoie de iubire, iubirea stă deasupra dreptăţii şi o ştii. O minte infantilă va face război cu toţi pentru a îl apăra pe cel apropiat. În realitate viaţa este despre a îi iubi pe toţi, nu despre a îi răni pe toţi ca să îl aperi pe unu. Viaţa îi iubeşte pe toţi şi îi ia sub aripa ei ca să nu se piardă niciunul. Și tot aşa procedează şi omul luminat, îngerul, salvatorul, acela care a săvârşit miracolul.

Unii oameni sunt de părere că facerea omului și lăsarea lui pe Pământ, ca ființă liberă, a fost cea mai mare greşeală a lui Dumnezeu. Eu te asigur că este Cea Mai Mare Binecuvântare, este Cel Mai de Succes Lucru care a fost înfăptuit vreodată de cineva; ea a fost cea mai mare realizare și e cea mai demnă de laudă lucrare. Miracolul este viaţa însăşi şi menţinerea vieţii cu înţelepciune. Într-adevăr, iubirea te face conştient de toate aceste lucruri.

Nu mai intra în panică fiindcă nu suferi de depresie, eşti doar sătulă de atitudinile oamenilor care trăiesc tot timpul încordaţi şi mereu pregătiţi ca să atace. Nu eşti tristă, eşti bucuroasă, dar ai obosit să mai dansezi după preferinţele lor, irosindu-ţi viaţa după gurile oamenilor.

Atunci când încerci să mulţumeşti toţi oamenii, realizezi că oamenii sunt de nemulţumit, când te opreşti ei te acuză de egoism. Tu iubeşte pe cine vrei şi fă ceea ce vrei dar nu uita, nu te neglija, crede în tine, iubirea te face conştient şi te mângâie. Sunt recunoscător că îmi apreciezi pagina de Facebook, în felul acesta ești la curent cu orice articol nou publicat.

Citeşte mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Oamenii au nevoie ca cineva să le spună că încă nu e totul pierdut, că lumea nu s-a prăbuşit,
că frica este rugina minţii iar teama este inchiziţia în care îşi trăiesc vieţile majoritatea.
Alberto Bacoi.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Comandă cărți
Acest site web folosește cookie-uri ca tu să obții cea mai bună experiență de navigare.