Iubirea te face conştient și te bucură. Ea te inspiră, îţi redă siguranţa și te ajută să privești viaţa dintr-o altă perspectivă.

Iubirea te face conştient şi te bucură

Iubirea te face conştient și te bucură. Ea te inspiră, îţi redă siguranţa și te ajută să privești viaţa dintr-o altă perspectivă. Astfel vei reuşi să renunţi la ceea ce nu îţi este folositor și vei umple golul cu activităţi cu adevărat benefice. Adaugă în agenda ta și activități care te împlinesc sufletește, chiar dacă ele nu îți aduc câștiguri de natură materială. Vei înțelege mai târziu de ce ai avut nevoie să te hrănești spiritual și îți vei mulțumi.

Începe ziua motivat şi plin de energie. Ai devenit curajos, eşti din ce în ce mai atent. Tu eşti dragoste şi ierţi și îi înţelegi pe toţi, căci oamenii care iubesc îmbătrânesc mai frumos. Ești un stâlp de sprijin pe care cei la nevoie se pot baza. Pe tine nu te mai afectează nimic, astăzi îţi controlezi emoţiile şi te simţi liber și împlinit.

Griji, greutăţi, facturi, rate? Ia o pauză de la tot! Amintește-ți liniștea primordială, tu meriți binecuvântarea de care ai uitat. Cu toţii avem responsabilităţi și facem sacrificii, iubirea te face conştient. Sacrificiul te face mai bun. Dar nu mai bun adică naiv, credul și uşor influenţabil, mai bun adică mai înţelept şi mai încrezător, un om de calitate. În felul acesta devii un înger întrupat care trăieşte printre oameni ca un om.

În lume oamenii care se implică sunt puţini, însă ei ajută mult, aproape peste puterile lor. Dacă s-ar implica toţi oamenii ei ar fi nevoiţi să ofere foarte puţin, spre deloc. Împărtăşind cunoaşterea și bunătatea ta cu ceilalţi îi vei face mai bogaţi fără ca tu să sărăceşti.

Pe mine nu mă interesează faima, dar vreau să mă fac auzit. Mesajul pe care îl transmit este valoros și necesar, el aduce vindecarea după care tânjesc atât de mulți. Iubirea te face conştient, dragostea este răspunsul la tot. Ura te face dependent de cel pe care îl urăști, judecata îți întunecă viziunea și te ofilești chiar dacă încă nu ți-a venit timpul.

După atâtea regrete simţite, traume trăite, greşeli repetate, amăgiri și dezamăgiri, a sosit eliberarea. Amintirile te mângâie, scopul te energizează, experienţa îţi aduce înţelepciunea și priceperea îţi redă siguranţa. Te-ai întâlnit cu liniştea atunci când ai făcut pace cu spiritul care în realitate ești.

Orice încercare de renunţare la libertate este un atac direct la adresa spiritului tău, un conflict purtat de toţi oamenii, tot timpul. Şi nu poţi impune cuiva să te respecte, prin şantaj sau ameninţare. Tu ai nevoie să îţi câştigi respectul, să devii un exemplu, iar oamenii te vor aprecia.

Cel mai important lucru pe care ai nevoie să îl faci este să înveţi să trăieşti prezentul. Nu te certa cu nimeni, nu păstra ură în inima ta ca să te păstrezi un om liber! Bucură-te de viață așa cum vine către tine, accept-o ca să îi înţelegi scopul. Inspiră-te din experienţele trecute şi clădeşte-ţi viitorul. Fii tu însuți și lasă-i pe ceilalți să fie ei, este cel mai înțelept sfat.

În ceea ce mă privește, de când mă ştiu am adus oamenii aproape unii de alţii. Există numeroase familii al căror iniţiator, prin urmare, sunt. Există oameni care s-au întâlnit prin intermediul meu şi au rămas împreună, care au copii și se iubesc. Nu aștept o recompensă, mă întreb uimit ce înseamnă acest lucru şi nu găsesc răspuns.

Pentru cei mai mulți oameni iubirea rămâne un simplu cuvânt până în clipa în care este trăită ca experienţă. Atunci li se vor umezi ochii, căci vor simți dorul de esență și li se vor înmuia genunchii. Vor înţelege într-un târziu suferinţa oamenilor şi nevoia de sacrificiu. Iubirea te face conştient de toate aceste lucruri.

Omul care nu a făcut pace cu sine însuşi îşi va percepe sinele ca pe un duşman căruia îi va opune rezistenţă, iar sinele lui îl va ucide. Cel care nu s-a eliberat de lanţurile dorinţelor nu a ajuns la împlinirea de sine încă. Omul care se întoarce la lumină doar atunci când suferă nu este desăvârșit.

Iubirea te face conştient

Viața ne învață să iubim toți oamenii, nu doar o singură persoană. Iubirea de o singură persoană nu este o virtute, ci un act orb de egoism. Omul își manifestă iubirea în mod diferit. Față de părinți își manifestă un anumit tip de iubire, față de copil își manifestă altul și tot așa.

Oamenii au nevoie de iubire, căci iubirea stă deasupra dreptăţii și o știi. O minte necoaptă va face război cu toţi pentru a își iubi partenerul. În realitate viaţa este despre a îi iubi pe toţi, nu a îi răni pe toţi ca să îl iubești pe unul. Viaţa îi iubeşte pe toţi şi îi ia sub aripa sa ca să nu se piardă niciunul. Tot aşa procedează omul luminat, îngerul, salvatorul, unsul care a săvârşit miracolul.

Unii oameni sunt de părere că facerea omului și lăsarea lui pe Pământ ca ființă liberă a fost cea mai mare greşeală a lui Dumnezeu. Eu te asigur că este cea mai mare binecuvântare și cel mai de succes lucru care a fost înfăptuit vreodată de cineva. Ea a fost cea mai mare realizare și cea mai demnă de laudă lucrare. Miracolul este viaţa însăşi şi menţinerea ei cu înţelepciune. Iubirea te face conştient de adevăr.

Nu intra în panică fiindcă nu suferi de depresie, eşti doar sătulă de atitudinile oamenilor care trăiesc tot timpul încordaţi şi mereu pregătiţi să atace. Nu eşti tristă, eşti bucuroasă, dar ai obosit să mai dansezi după preferinţele lor, irosindu-ţi viaţa după gurile oamenilor.

În momentul în care încerci să îi mulţumeşti pe toţi realizezi că oamenii sunt de nemulţumit. Dacă te opreşti din a le face pe plac ei te acuză de egoism. Tu iubeşte pe cine vrei dar nu te neglija, iubirea de partener nu este totul. Crede în tine, adevărata iubire te face conştient şi te mângâie.

Oamenii au nevoie ca cineva să le spună că nu este totul pierdut, că lumea nu s-a prăbuşit, că teama e rugina minţii, inchiziţia în care îşi trăiesc vieţile majoritatea. Tu bucură-te și de ploaie și de soare, învață să fii fericit.

Credit foto freepik.com

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments