Înălţarea spiritului, finalul procesului de desăvârşire sau dezvoltarea omului, pe toate planurile.

Înălţarea spiritului, de la somn la conştientizare

Înălţarea spiritului, finalul procesului de desăvârşire sau dezvoltarea omului, pe toate planurile. Îți dezvălui mesajul care te va zgudui din creştet până în tălpi. Articolul te va răscoli, te va deranja, îţi va dărâma valorile şi principiile și îţi va transforma trecutul din eşec în satisfacţia trăirii unor experienţe de succes, aşadar eşti pregătit? Eram sigur că nu. Însă fii vigilent, Conștiența vine ca un hoț, noaptea. Începem!

Doctorii se îmbolnăvesc de bolile pe care au fost instruiţi cum să le prevină. Preoţii urăsc sau blesteamă așa cum ei îşi îndemnau adepţii să nu facă. Preoţii în loc să încerce să salveze omenirea ar ucide lumea ca să îşi salveze religia. Înălţarea spiritului dezvăluie mişelia şi face să devină observabilă intenţia acestora.

Femeile care au investit în estetic, care și-au aplicat intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare costisitoare, sunt cele mai urâte. Grupul fondat cu scopul de a îndepărta corupţia este cel mai corupt. Instituţiile de formare ori informare, a tinerei generaţii, de fapt dezinformează, adorm minţi, ucid suflete şi omoară viitorul copiilor pe bandă rulantă.

Mi-e milă de oameni. Mi-e milă de cei adormiţi mental şi spiritual, supuşii, robii. Cei care încearcă să obţină cât mai mult, lăsându-i pe alţii cu cât mai puţin, fără să cunoască cât de mare este Universul. În lumea de jos persistă joaca de-a Dumnezeu, dar puţini sunt cei care au înţeles că Dumnezeu iubeşte şi atât.

Atunci când înălţarea spiritului se produce, observi cum oamenii bogaţi din punct de vedere material se mulţumesc cu cel mai puţin. Superioritatea este haina pe care o îmbraci atunci când crezi că nu eşti valoros, nici drept și demn ori bun. În lume, fiecare om are un scop interior și unul exterior, căci așa a fost hotărât mersul celor trei părți care îi alcătuiesc ființa.

E absurd faptul că majoritatea trăitorilor nu au nicio urmă de încredere în ei, dar cred în magie și în horoscop. Mulţi îmbrăţişează orice idee care vine din afara lor ca şi cum ar şti că ei nu valorează nici cât un bob de grâu, şi aşa este, doar în interior vor găsi puterea să schimbe ceva. Înălţarea spiritului îți face cunoscută realitatea, un suflet de om e mai important decât o planetă. Eşti ca o stea într-o galaxie. Şi ce-ar fi Cosmosul fără corpurile care îl umple, ce ar fi stelele fără întunericul care le face să strălucească?

Când te înveleşti cu o pătură nu pătura îţi oferă căldura, ci pătura ajută să nu se pierdă căldura corpului tău. Corpul degajă căldura cu care se încălzeşte aşa cum sorii dispersează gravitaţia și tot aşa este şi cu fericirea. Prin înălţarea spiritului noile înţelegeri devin fireşti.

Fiindu-ţi impus cum să trăieşti și ce să faci te vei răzvrăti şi vei trăi aşa, vei urî totul. Îţi vei face un scop din aceasta, te vei îmbolnăvi ori te vei prăbuşi ca un nefericit în nefericire, trăind eşec şi nelinişte. Natura umană este libertatea iar orice încercare de a o îngrădi, duce la răzvrătire şi aduce autodistrugere, indiferent dacă este spre binele tău sau în interesul altcuiva formarea. Oricât de puternică ar fi manipularea, spiritul va ieși învingător.

Eliberează-te, dă drumul lanţurilor ruginite care ţi-au ruginit pe încheieturi! Înfloreşte în unicitatea ta, preţuieşte-ți personalitatea, tu nu te resemna. Atunci când vei înţelege că nu există nimic de pierdut nu îţi va mai fi frică. Atunci vei regreta fiecare clipă de ezitare.

Nu detesta niciodată cele mai mizerabile clipe pe care l-ai cunoscut în viață, căci ele te-au determinat să urci acolo unde te afli în prezent. Iubește animalele sau oamenii alături de care trăiești în viață, câtă vreme sunt în viață și nu după ce nu vor mai fi. Începe acum. Când îți înfrânezi iubirea te rănești pe tine nu pe ei. Spune-mi povestea ta dacă simți și poți pe Facebook.

Înălţarea spiritului, detașarea de tot

Vine o vreme când tot ce ţi-a mai rămas să faci este să iubeşti. Iubeşti fără să aştepţi să primeşti ceva în schimbul a ceea ce oferi, prin gesturi, sau atunci când trimiţi un gând bun cuiva. Atunci tu sprijini lumea fără să ştie cineva, dar iubirea ta rămâne vie. Ea se manifestă prin diferite moduri şi se aşterne asupra celor dragi mult timp după plecarea ta. Aceasta este amprenta iubirii.

Eu nu simt spiritul Crăciunului, simt emoţia de a trăi clipe preţioase alături de ceea ce a mai rămas din familia mea. Mă simt ca acasă în mijlocul oamenilor care se bucură de prezenţa mea, așa cum mă bucur eu atunci când lăcrimez, privind copii împreună cu ai lor părinţi cum se plimbă prin parc la asfințit.

Nu ştiu cât de plăcute la citire sunt argumentele şi ideile pe care le folosesc pe blog atunci când scriu articole, însă cunosc cât sunt de importante şi de adevărate. Ceea ce îţi transmit este ceva ce ştii dar nu poţi să recunoşti, ceva ce vezi dar nu ești îndeajuns de puternic ca să crezi, ceva ce simţi, de care te ascunzi şi plângi.

S-ar putea ca ceea ce ai citit aici să pară că nu este în totalitate adevărat. Gândeşti că e o simplă aberaţie, scrisă de unul care nu a înţeles prea multe sau care nu s-a adaptat. Însă, varianta ta stă în picioare doar în cazul în care te-ai identificat cu mintea ta, eu sunt spiritul care este veşnic viu, sunt cel care ştie încotro se îndreaptă lumea pentru că a văzut şi a ales.

Eu alerg mai întâi după înțelepciune, după înțelegere și o viziune mai înaltă asupra vieții ori a scopului pentru care mă aflu de această dată în ea, și toate cele de trebuință mi se dau pe deasupra. Așadar facă-se voia Ta înseamnă că este aşa cum vreau eu, fiindcă noi doi suntem Unul.

În lume există două categorii de mentori: cei care îți stimulează egoul tot așa cum îți pompează steroizii mușchii la sala de forță și cei care ți-l diminuează, care te fac un om liber. Oamenii râd de ceea ce nu înţeleg, se supără atunci când aud adevărul şi sunt temători când vine vorba de iubire. Bine că am fost preocupat de interiorul meu, altfel aş fi rămas un simplu om.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments