Înălţarea spiritului, de la somn la conştientizare

Înălţarea spiritului, de la somn la conştientizare

Înălţarea spiritului, de la somn la conştientizare

Înălţarea spiritului, finalul procesului de desăvârşire sau dezvoltarea omului pe toate planurile. Îţi fac cunoscut mesajul care te va zgudui din creştet până în tălpi. Articolul te va răscoli, te va deranja, îţi va dărâma valorile şi principiile și apoi îţi va transforma trecutul din eşec şi suferinţă în satisfacţia trăirii unor experienţe de succes. Aşadar, eşti pregătit? Eram sigur că nu. Începem!

Doctorii se îmbolnăvesc de bolile pe care au fost instruiţi cum să le prevină. Preoţii urăsc şi blesteamă, aşa cum chiar ei îşi îndemnau adepţii să nu facă. Preoţii în loc să încerce să salveze omenirea, ar ucide o lume ca să îşi salveze religia. Înălţarea spiritului dezvăluie mişelia şi face să devină observabilă intenţia acestora.

Femeile care au investit în estetic, care și-au aplicat intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare costisitoare, sunt cele mai urâte. Grupul fondat cu scopul de a îndepărta corupţia este cel mai corupt. Instituţiile de formare sau informare a tinerei generaţii de fapt dezinformează şi adorm minţi, ucid suflete şi omoară viitorul copiilor noştri pe bandă rulantă.

Mi-e milă de oameni. Mi-e milă de cei adormiţi mental şi spiritual, supuşii, robii. Aceia care încearcă să obţină cât mai mult, lăsându-i pe alţii cu cât mai puţin, fără să cunoască cât de mare e Universul. Aici persistă joaca de-a Dumnezeu, însă, puţini sunt cei care au înţeles că Dumnezeu iubeşte şi atât. Când înălţarea spiritului se produce observi cum cei bogaţi din punct de vedere material se mulţumesc cu atât de puţin. Superioritatea e haina pe care o îmbraci atunci când crezi că nu eşti valoros.

E absurd că majoritatea trăitorilor nu au nicio urmă de încredere în ei dar cred în horoscop. Mulţi îmbrăţişează orice idee care vine din afara lor ca şi cum ar şti că ei nu valorează nici cât un bob de grâu, şi aşa este. Doar în interior vor găsi puterea să schimbe ceva. Înălţarea spiritului scoate la lumină realitatea. Un suflet de om e mai important decât o planetă. Eşti ca o stea într-o galaxie. Şi ce-ar fi Cosmosul fără corpurile care îl umple sau stelele fără întunericul care le face să strălucească?

Atunci când te înveleşti cu o pătură, nu pătura îţi oferă căldură, ea te ajută să nu îţi pierzi căldura corpului tău. Corpul degajă căldura cu care se încălzeşte, aşa cum sorii dispersează gravitaţia. Tot aşa este şi cu fericirea. Prin înălţarea spiritului noile înţelegeri devin fireşti.

Fiindu-ţi impus cum să trăieşti sau ce să faci, te vei răzvrăti şi vei trăi aşa, vei urî totul. Îţi vei face un scop din aceasta, te vei îmbolnăvi ori te vei prăbuşi, ca un nefericit în nefericire, trăind eşec şi nelinişte. Natura umană este libertatea şi orice încercare de a o îngrădi duce la răzvrătire şi aduce autodistrugere, indiferent dacă este spre binele tău sau în interesul altcuiva formarea. Oricât de puternică ar fi manipularea, spiritul va fi învingător.

Eliberează-te, dă drumul lanţurilor învechite care ţi-au ruginit pe încheieturi. Omule înfloreşte în unicitatea ta și preţuieşte-ți personalitatea. Nu te resemna, atunci când vei înţelege că nu există nimic de pierdut nu îţi va mai fi frică să trăieşti. Atunci vei regreta fiecare clipă de ezitare.

Nu urî niciodată cele mai mizerabile clipe pe care l-ai cunoscut în viață. Ele te-au determinat să urci acolo unde te afli în prezent. Iubește animalele și oamenii alături de care trăiești în viață câtă vreme sunt în viață, nu după ce nu vor mai fi. Începe acum! Când îți înfrânezi iubirea te rănești pe tine nu pe ei. Spune-mi povestea ta dacă simți și poți pe Facebook.

Înălţarea spiritului

Vine o vreme când tot ceea ce ţi-a mai rămas să faci este să iubeşti. Iubeşti fără să aştepţi să primeşti ceva în schimbul a ceea ce oferi prin gesturi sau atunci când trimiţi un gând bun cuiva. Atunci tu sprijini lumea fără să ştie cineva, iar iubirea ta rămâne vie. Ea se manifestă prin diferite moduri şi se aşterne asupra celor dragi mult timp după plecarea ta.

Eu nu simt spiritul Crăciunului, simt emoţia de a trăi clipe preţioase alături de ceea ce a mai rămas din familia mea. Mă simt ca acasă în mijlocul celor care se bucură de prezenţa mea, la fel cum mă bucur eu atunci când lăcrimez, privind copii cu ai lor părinţi cum se plimbă ţinându-se de mână.

Nu ştiu cât de plăcute la citire sunt argumentele şi ideile pe care le folosesc pe Blog, atunci când scriu articole, dar cunosc cât sunt de adevărate şi de importante. Ceea ce îţi transmit e ceva ce ştii dar nu poţi să recunoşti, e ceva ce vezi şi nu crezi, ceva ce simţi dar de care te ascunzi şi plângi.

S-ar putea ca ceea ce ai citit acum să pară că nu este în totalitate adevărat. Gândeşti că poate este o simplă aberaţie, scrisă de unul care nu a înţeles prea multe sau care nu s-a adaptat. Totuşi varianta ta stă în picioare doar în cazul în care te-ai identificat cu mintea ta. Eu sunt spiritul, sunt cel care este veşnic viu. Sunt cel care ştie încotro se îndreaptă lumea pentru că a văzut-o şi a ales-o. Astfel „facă-se voia Ta“ înseamnă că este aşa cum vreau eu, fiindcă noi doi suntem Unul.

Oamenii râd de ceea ce nu înţeleg, se supără când aud adevărul şi se tem de iubire.
Bine că am fost preocupat de interiorul meu, altfel aş fi rămas doar un om.
Alberto Bacoi

3 gânduri pentru “Înălţarea spiritului, de la somn la conştientizare

  1. Dan

    Imi place, da-i de gandit si mai ales, oferi inca o ocazie celor ce te citesc, la introspectie. Simt , intr-adevar, ca traim o simulare si nu viata pe care o meritam prin drept divin dar ce poti face? Insasi El, Creatorul a daruit libertatea de a alege iar noi o folosim din plin in a ne amagi cu iluzii si chestii superficiale! Insa, timpul nostru nu-i trecut, poate, poate….ne trezim! Cu drag, Lumina si Pace!

Lasă un răspuns