Un nou început, încetează să mai fii victimă

Un nou început, încetează să mai fii victimă

Un nou început, încetează să mai fii victimă

Un nou început, încetează să mai fii victimă şi deschide ochii. Alegerile influenţate de frică devin iraţionale, cu toate că tu le numeşti mature. Abordează o nouă atitudine, cu ajutorul căreia să priveşti sau să îţi trăieşti viaţa. Înalţă-ţi perspectiva şi răspunde la întrebarea, cum elimin răul din lume fără să rănesc omul, atunci când omul alege răul în mod inconştient, chiar dacă în realitate el nu este rău, doar se lasă controlat de slăbiciunea minţii în absenţa iubirii şi a înţelepciunii?

Uau, aceasta da întrebare sau mai bine zis, ce provocare! Eşti curios să afli răspunsul sau vrei să îţi întăreşti convingerile? Citeşte ultima mea carte, pe care ţi-am pus-o la dispoziţie la sfârşitul articolului. Începem!

Încheie capitolul suferinţă şi fii liber să plângi, însă de această dată plângi cu lacrimi de fericire. Încetează să mai fii victimă, îmbrăţişează un nou început. Mintea ta are nevoie de împrospătare, inima de preţuire iar cei dragi de multă iubire. Valorile care te conduc au nevoie de revizuire, traumele trebuiesc vindecate, obstacolele imploră să fie depăşite, oamenii ai nevoie să fie iertaţi, noile relaţii vor fi consolidate şi toate cunoştinţele adunate.

Nu te mai minţi şi chinui, nu te mai da mare când tu abia dacă stai pe picioare. Eşti un erou dar nu ştii că eşti. Ai devenit eroul despre care nu ştii mare lucru, acela despre care am scris în cartea pe care am transformat-o în impulsul care îţi va schimba viaţa.

În viaţă, evenimentele nu se întâmplă aşa cum ţi-ai imaginat. Fii gata să accepţi toate provocările şi bucură-te de orice experienţă, indiferent de modul prin care aceasta ajunge la tine, poate spontan şi prea rapid, de multe ori extrem de lent sau chiar plictisitor.

Atunci când am hotărât să îmi public cărţile nu mi-a aşezat nimeni covorul roşu la picioare, nici nu m-a invitat ca să apar prin emisiunile de la televizor, cu toate că la început aşa mi-am imaginat. Criticii încercau în mod violent să mă convingă că textele mele sunt lipsite de valoare. Când argumentele lor nu erau valide spuneau că mă inspiră diavolul ca să scriu cărţi. Şi m-au durut reacţiile lor.

Aşadar, realitatea pe care o experimentam era total opusă faţă de felul cum mi-am închipuit eu că se vor desfăşura lucrurile. Totuşi, ea nu m-a împiedicat să fac tot ceea ce am reuşit să fac.

Atunci când m-am îndrăgostit ca un copil nebun de femeia care m-a acceptat în viaţa ei, nu m-a alinat nimeni, nu dormeam împreună cu nimeni, nu mă consola şi nu mă încuraja nimeni, nici nu făceam dragoste de seara până dimineaţa, aşa cum am visat. În schimb stăteam şi clarificam situaţii la telefon sau online, câte şase ore în fiecare zi sau căutam modalităţi de furişare ca să nu ne prindă părinţii. Şi totuşi, aceasta nu m-a oprit să trăiesc emoţia iubirii şi să simt fiorul ei cu fiecare fir de păr al trupului, chiar şi de unul singur.

Poveşti adevărate, trăite şi simţite

Îţi scriu acestea pentru că am fost acolo jos, am trăit ce ai trăit tu iar dezamăgirile m-au secat de lacrimi. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la tatăl meu au fost „Alberto, vei realiza lucruri măreţe mai târziu, însă eu nu voi mai fi aici ca să te pot susţine“ şi avea dreptate.

În perioada aceea eram prea ocupat cu prietenii mei şi cu anturajul din zona unde locuiam. Renunţasem demult la şcoală, îmi petreceam timpul jucându-mă online până dimineaţa. În zilele când nu mă jucam beam şi uitam, dar astfel muream.

Şi m-am trezit în ziua în care am fost chemat ca să îmi îngrop tatăl, omul pe care l-am ignorat în ultimii ani, unde aproape că m-au lăsat genunchii. Eram privit şi analizat cu amănuntul de către mulţimea care se adunase, ce aştepta să îi recunosc chipul rănit în accident, frântură de secundă ce a durat mai mult decât o viaţă de om. Şi m-a tulburat, dar am învins. Şi tu o poţi face.

Un nou început, alege pentru tine

Nu îţi scriu acestea cu scopul de a căpăta credit înaintea ta. Intenţia mea era să te fac mai puternic. Vreau să descoperi forţa din interiorul tău care te înalţă peste orice problemă. E un nou început, transformă-ţi modul în care priveşti viaţa şi vei realiza că din victimă ai devenit învingător. În etapa următoare eu voi fi acela care îţi va oferi credit, apreciere şi respect, şi te voi căuta ca să mă fotografiez cu tine.

Viaţa e frumoasă. Tinereţea este al naibii de scurtă. Evenimentele pur şi simplu se întâmplă. Schimbările sunt necesare, un nou început bate la uşă. Viaţa te sculptează, suferinţa te şlefuieşte şi adevărata bucurie devine observabilă. Atunci când ai sufletul pur dragostea se face simţită. Întreg Universul a lucrat în avantajul tău, ca tu să fii acum aici în poziţia aceasta.

Comandă cartea Mikel în format tipărit la preţul de 40 de lei, iar în mai puţin de două zile o vei ţine în mână. O vei citi şi te vei minuna. Transformă fiecare zi într-o treaptă către desăvârşirea ta, ca atingi fericirea. Încetează să mai fii victimă şi îmbrăţişează aventura. Simte liber!

Cărţile mele sunt un miracol. Un miracol înseamnă ceva ce vezi.
şi nu îţi vine să crezi, nu poţi înţelege dar nici accepta.

Alberto Bacoi.

Lasă un răspuns