Un nou început, încetează să mai fii victimă

Un nou început, încetează să mai fii victimă

Un nou început, încetează să mai fii victimă

Un nou început, încetează să mai fii victimă şi deschide ochii, alegerile influenţate de frică devin iraţionale, cu toate că tu le numeşti mature. Abordează o nouă atitudine, cu ajutorul căreia să priveşti evenimentele diferit și, tot așa să îţi trăieşti viaţa. Înalţă-ţi perspectiva şi răspunde la întrebarea: cum elimin răul din lume fără să rănesc omul, atunci când omul alege răul în mod inconştient, chiar dacă în realitate el nu este rău, doar se lasă controlat de slăbiciunea minţii în absenţa înţelepciunii inimii?

Aceasta da întrebare ori mai bine zis, ce provocare! Eşti curios să afli răspunsul sau vrei să îţi întăreşti convingerile? Citeşte ultima mea carte, pe care ţi-am pus-o la dispoziţie la sfârșitul articolului. Facebook, Instagram, știi, nu mai e necesar să spun, sunt onorat. Începem!

Încheie capitolul suferinţă şi fii liber să plângi, însă de această dată plângi cu lacrimi de fericire. Încetează să mai fii victimă, îmbrăţişează un nou început. Mintea ta are nevoie de împrospătare, inima de preţuire iar cei dragi de multă iubire. Valorile care te conduc au nevoie de revizuire, traumele trebuiesc vindecate iar dramele părăsite, obstacolele imploră să fie depăşite, oamenii au nevoie să fie iertaţi. Noile relaţii vor fi consolidate şi toate cunoştinţele adunate.

Nu te mai minţi ori chinui cu imaginea, cu mândria, nu îți mai etala egoul când abia stai pe picioare. Tu eşti un erou însă nu ştii că eşti. Ești un erou ascuns, despre care nu ştii mare lucru, cel despre care am scris în cartea pe care am transformat-o în impulsul care îţi va schimba viaţa.

În viaţă, evenimentele nu se întâmplă aşa cum ţi-ai imaginat. Tu fii gata să accepţi toate provocările şi bucură-te de orice experienţă, indiferent de modul prin care aceasta ajunge la tine, poate spontan şi prea rapid, de multe ori lent sau extrem de plictisitor. Poate crud și dezamăgitor.

Atunci când am hotărât să îmi public cărţile nu mi-a aşezat nimeni covorul roşu la picioare, nici nu m-a invitat pe la emisiunile de la televizor, cu toate că la început aşa mi-am imaginat. Și criticii încercau să mă convingă de faptul că textele mele sunt lipsite de valoare. Atunci când argumentele lor nu se ridicau la nivelul afirmațiilor mele acuzau și spuneau că mă inspiră diavolul ca să scriu cărţi. M-au durut reacţiile lor.

Și astfel realitatea pe care o experimentam era total opusă faţă de felul cum mi-am imaginat eu că se vor desfăşura lucrurile. Aceasta nu m-a împiedicat totuși să fac tot ceea ce am reuşit să fac.

În adolescență, când m-am îndrăgostit ca un copil nebun de fata care m-a acceptat în viaţa ei, nu m-a alinat nimeni, nu dormeam împreună cu nimeni, nu mă consola nimeni și nu mă încuraja, nici nu făceam dragoste până dimineaţa aşa cum am văzut în filme. În schimb stăteam şi clarificam situaţii la telefon câte şase ore pe zi.

În zilele în care ne iubeam, căutam modalităţi de furişare ca să nu ne prindă părinţii. Cumva iubirea era considerată imorală într-o lume în care cei mai educați dintre oameni se certau în stradă ca la ușa cortului. Se mândreau și erau admirați. Aceasta nu m-a oprit să trăiesc emoţia iubirii şi să simt fiorul ei cu fiecare fir de păr al trupului.

Îţi scriu deoarece, am fost acolo jos, am trăit ce ai trăit tu și dezamăgirile m-au secat de lacrimi. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la tatăl meu au fost:

–  Alberto, vei realiza lucruri măreţe mai târziu, însă eu nu voi mai fi aici ca să te pot susţine, şi avea dreptate.

În acea perioadă eram prea ocupat cu prietenii mei şi cu anturajul din zona în care locuiam. Renunţasem demult la şcoală, îmi petreceam timpul jucându-mă afară sau pe internet până dimineaţa. În zilele când nu mă jucam beam şi uitam, dar astfel muream și nu știam.

Un nou început, alege diferit și fii fericit

M-am trezit în ziua în care am fost chemat ca să îmi îngrop tatăl, omul pe care îl ignorasem în ultimii trei ani, unde, aproape că m-au lăsat genunchii. Eram analizat cu amănuntul de către mulţimea care se adunase, care aştepta să îi recunosc chipul rănit în accident, frântură de secundă ce a durat mai mult decât o viaţă de om. Și m-a tulburat, însă am învins. Şi tu o poţi face.

Dacă eu, cel mai emotiv și mai încet la minte om, mai negativist, mai critic și mai sceptic, am reușit să îmi clădesc o viață frumoasă, o carieră ori un viitor promițător, nu cu atât mai mult ai putea să o faci tu? Tu ești mai minunat, ești curajos, pragmatic și strategic, și disciplinat, și ambițios, mai motivat.

Viaţa e frumoasă. Tinereţea este al naibii de scurtă, iar evenimentele pur şi simplu se întâmplă. Schimbările care te întâmpină sunt necesare, un nou început bate la uşă. Viaţa te sculptează, suferinţa te şlefuieşte, iar acceptarea care aduce pacea te vindecă, adevărata bucurie devine observabilă. Atunci când ai sufletul pur dragostea se face simţită, întreg Universul a lucrat în avantajul tău, ca tu să fii acum aici și așa, în poziţia aceasta.

Eu nu îţi scriu acestea cu scopul de a căpăta credibilitate înaintea ta, intenţia mea este să te fac mai puternic. Vreau să descoperi forţa din interiorul tău. Ea te înalţă peste orice problemă și te ajută să mergi mai departe! Este un nou început. Schimbă-ți atitudinea cu care priveşti viaţa şi realizează că din victimă tu ai devenit învingător. În perioada următoare te voi căuta ca să mă fotografiez cu tine.

Comandă cartea MIKEL în format tipărit la preţul de 40 de lei, iar în mai puţin de două zile o vei ţine în mână, o vei citi şi te vei minuna. Transformă fiecare zi într-o treaptă către desăvârşirea ta, ca atingi împlinirea. Încetează să mai fii victimă şi îmbrăţişează aventura, lasă viața să curgă, alege pacea.

Cărţile mele sunt un miracol, un miracol înseamnă ceva ce vezi dar nu îţi vine să crezi, nu poţi înţelege nici accepta. Când recomanzi materialele mele nu mă ajuți pe mine, nu te ajuți pe tine, îi ajuți pe cei ce au nevoie de ajutor și nu știu unde să îl caute. Simte liber!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.