Lumea pe dos a devenit un criteriu din ce în ce mai ușor de recunoscut. Este un subiect care a dat în clocot, care ne aşează la locul lor în mod accelerat percepţiile.

Dovezi constructive că funcţionează lumea pe dos

Lumea pe dos a devenit un criteriu din ce în ce mai ușor de recunoscut. Este un subiect care a dat în clocot, care ne aşează la locul lor în mod accelerat percepţiile. Ce-i drept e că nu funcţionează lumea pe dos, drept e că societatea funcţionează pe dos. Lumea reală îşi urmează fără vreun gram de abatere scopul, iar, tot ceea ce trăim avem nevoie să trăim, este alegerea noastră. Conştientizarea acestor dereglări şi revizuirea fac parte cu certitudine din planul de desăvârşire umană care a fost scris.

Astăzi îţi aduc la cunoştinţă zece idei constructive care dovedesc faptul că funcţionează lumea pe dos și că definiţia psihicului uman încă nu a căpătat contur. Citeşte articolul, iar dacă l-ai găsit util distribuie-l mai departe prietenilor tăi. Sunt recunoscător cititorilor care mă apreciază şi care îmi lasă comentarii pe Facebook.

Tinerii care se plâng că nu mai există iubire nu caută să iubească ori să fie iubiți, ei vor să aibă dreptate. Aceia care spun că lumea este rea se poartă cel mai urât cu lumea. Colegul care îți povestește cum a fost vorbit de prieteni pe la spate, o folosește drept justificare ca să își vorbească prietenii pe la spate.

Dragostea dintre un bărbat și o femeie nu a fost menită să dureze la nesfârșit, ci, să înflorească sau să unească cele două suflete necunoscute. Atunci când dragostea înflorește se naște și rămâne iubirea. O floare nu a fost menită să rămână înflorită la nesfârșit, după căderea petalelor floare se transformă în fruct și rămâne. Dragostea nu este ceva ce poți cumpăra sau deține, este acel proces care naște iubirea în tine. Tu ești ceea ce rămâne.

1). Oamenii cu dificultăţi de mişcare, diagnosticaţii cu un sindrom psihomotor ca, ataxia, cauzat de lezarea unor căi nervoase ori a măduvei spinării, aleargă frecvent prin parcuri, fiind nevoiţi să depună de zece ori mai multe eforturi din pricina bolii lor. Aceia sănătoşi nu se ridică din faţa televizoarelor sau a tabletelor cu aplicaţii inutile și joculeţe online stupide.

2). Tinerii mai puţin avantajaţi, care au fost marginalizaţi de către societate, adulții actuali, cărora, nu li s-a acordat şansa să continue sau să îşi încheie studiile, scriu cărţi, deschid minţi, înalţă inimi, vindecând suflete, găsesc soluţii reale la probleme şi creează oportunităţi de dezvoltare pentru generaţia lor.

Majoritatea celor cu studii superioare trudesc în interesul corporaţiilor mari, urmăresc emisiuni mondene de doi lei, la care sunt invitate în mod repetat persoane cu caractere de doi lei şi frecventează localuri unde se strâng oameni din aceeaşi categorie. Acest aspect mă îngrijorează şi îmi dovedeşte că funcţionează lumea pe dos și mă întristează. Din ce în ce mai mulți tineri cu capacităţi de genii sunt irosiţi în lume ca pe bandă rulantă.

3). Maeștrii care au dezminţit orice formă de religie, dar au îmbrăţişat adevărul şi spiritualitatea, vorbesc oamenilor despre dragoste, iertare şi de viitor şi îşi dovedesc iubirea pentru oameni prin exemplul lăsat. În schimb preoţii sau pastorii, adepţi ai oricărei forme de religie, ucid dragostea, îşi ucid Dumnezeul promovând ura, persecuţia şi instigă frica, luptând în scopul intereselor instituţiilor lor.

4). Bărbatul care deține o familie o părăseşte ușor, cel care trăieşte singur lăcrimează tânjind să își întemeieze una! Femeile care-și acuză bărbații că se poartă urât cu ele nu sunt interesate de bărbați care se poartă frumos cu ele și le respectă, spun că aceasta îi lipsește pe bărbați de masculinitate, că nu sunt atrăgători. Prin urmare femeile adoră bărbații violenți și nepăsători și le sunt fidele.

O femeie e frumoasă, dar nu doar corpul ei este frumos. E frumoasă împreună cu gândurile ei, cu gesturile și visele, calităţile, zâmbetul, vocea sau comportamentul, tot. Dacă priveşti doar aspectul fizic, asemeni cazului achiziţionării unei maşini, rişti să te întorci acasă într-un lamborghini cu motor de trabant. Exemplul e valabil viceversa.

Lumea pe dos şi argumentarea

5). Bogaţii vor să fie iubiţi sincer, săracii renunţă la iubire pentru a gusta bogăţia.

6). Copiii vor să devină oameni mari, oamenii maturi îşi doresc să redevină copii.

7). Artiştii care au devenit persoane publice se împacă greu cu presiunea televiziunilor mondene și vor să redevină anonimi, anonimii ar face orice ca să devină faimoşi, începând de la a se arunca de pe o macara cu paraşuta la a se filma în timp ce îşi toarnă găleţi de apă cu gheaţă pe cap. Toate acestea în scop caritabil.

8). În penitenciare se citeşte Biblia. În schimb în cinematografe, la televizor sau prin intermediul jocurilor video, se încurajează crima. Oare cea mai bună soluţie nu este cea de a preveni crima în loc să încerci să o corectezi ori să o pedepseşti, în vreme ce chiar tu investeşti în ea? Fii serios, marea majoritate e mânată de instinctul animal din ea! Aici puțini doresc să trăiască în pace și în armonie. Cei mai mulți tânjesc după vărsare de sânge, după identificarea vinovaților și torturarea lor.

9). Bisericile bătrânilor voştri, acelea care vorbesc despre dragoste, moralitate sau valori, sunt cele care au ucis cel mai mult. Ele au pornit războaie împotriva popoarelor ca să îşi păstreze autoritatea asupra lor, lumea funcționează pe dos. Așa a funcționat întotdeauna, vorbesc de lumea minții decăzute, inima nu are nevoie de reguli.

10). Apariţia unui copil în viaţa ta nu îţi limitează viaţa, ţi-o redă. Da, îţi redă şansa de a trăi din nou, bucurându-te alături de copilul tău de toate clipele pe care nu ai ştiut să le apreciezi prima oară. Iar astăzi tu le trăieşti pentru a doua oară, alături de ceea ce iubeşti mai mult. Simte liber!

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments