Realitatea fizică răspunde gândurilor tale

Realitatea fizică răspunde gândurilor tale

Realitatea fizică răspunde gândurilor tale

Realitatea fizică răspunde gândurilor tale, această acţiune nu mai necesită să fie testată sau pusă la îndoială. Cu toţii am experimentat-o de nenumărate ori, încât a devenit chiar o obişnuinţă, motiv pentru care am încetat să mai observăm procesul. Mă bucur că sunt acum aici şi că fac ceea ce am ales să fac. Începem!

Uneori, când mintea îţi transmite că tot ceea ce trăieşti ori ce ai experimentat până astăzi în viaţa ta e negru şi că nu te vei mai putea ridica niciodată din situaţia în care te afli, eşti nevoit să o păcăleşti ca să îţi permită să mergi înainte. Spune-i minţii tale că eşti bucuros că trăieşti, că te-ai trezit şi în dimineaţa aceasta ori că te simţi minunat. Şi te vei simţi.

Fiindcă realitatea fizică ia forma gândurilor tale. Iar dacă gândurile că eşti singur, că nu deţii îndeajuns de mult, că ai datorii și stări de tristeţe peste care nu ai trecut niciodată, te copleşesc şi te lasă fără aer, spune-i aşa, și dacă viaţa mea nu este aşa cum ţi-ai imaginat tu ce?

În realitate însă oamenii sunt victimele minţilor lor. În fiecare zi întâlnesc oameni îmbătrâniţi prematur de către ele. Observ tineri frustraţi, revoltaţi şi chinuiţi, care trăiesc prin alcool din amintiri, repetând cu voce tare gândul că pe vremea lor era mai bine, chiar dacă abia au împlinit vârsta de treizeci de ani. Lumea se schimbă, generaţiile la fel. În regulă, hai să o luăm altfel.

Ţi s-a întâmplat ceva rău? Ai intrat într-o stare de disconfort? Viaţa te-a doborât? Te afli într-o postură joasă ori eşti nevoit să experimentezi realitatea fizică cenuşie, greul, suferinţa, şi nu e prima dată, nici nu e uşor? Şi eu am fost acolo. Încă sunt, uneori.

Soluţia este să gândim înţelept mai degrabă decât pozitiv. Poate fi creativă această stare, la fel ca toate celelalte clipe tăioase care te şlefuiesc. Poate chiar în acel moment se întâmplă magia. Poate că mulţi au nevoie de încurajarea care nu a putut ajunge la ei decât prin tine. Şi aşa este.

Câte nopţi am plâns și câte zile am rătăcit obosit şi lipsit de hrană, ca să aflu tu de ce ai nevoie, ce ar fi mai potrivit ca să îţi ofer, întrebându-mă ce simte un om? Care sunt lipsurile mai înalte care îi provoacă nefericire? Căci pe toţi pe care i-am întrebat au spus că au nevoie de bani. Totuşi, omul nu are nevoie de bani, are nevoie de fericire. Analizează-ţi situaţia şi vei observa cât de limitaţi suntem uneori de cele mai multe ori.

În viaţă, te poţi îmbogăţi, poţi deveni un om cunoscut sau o vedetă ori poţi rămâne in inimile oamenilor până la sfârşit. Alegerea este doar a ta. Tu stai cu telecomanda în mână. Apasă, schimbă postul, colorează-ţi realitatea fizică! Fiindcă totul stă în credinţa ta, acolo este puterea. Din gândurile tale şi ceea ce rosteşti despre tine îţi colorezi realitatea.

Un boboc de floare striga o dată „înfloriţi-mă, înfloriţi-mă, de ce nu mă înfloreşte nimeni? Cu ce am greşit sau cărui copac nu i-ar plăcea să aibă flori frumoase şi înflorite crescute pe crengi? Dacă nu mă înfloriţi mă usuc şi cad, gândiţi-vă la asta“. Atunci copacul i-a răspuns zâmbind „înfloreşte“.

Realitatea fizică ori suma gândurilor tale

Dacă gândeşti despre tine faptul că eşti slab şi neputincios şi că nimeni altcineva nu are puterea să schimbe lumea în bine, aşa şi este. Apoi, convins de gândurile tale nici nu vei mai încerca, ba îi vei convinge şi pe ceilalţi să nu o facă. Iar realitatea fizică îţi va răspunde pe măsură, ea tocmai asistă la viaţa în desfăşurare a unei generaţii de surdomuţi. Crezând în tine, devenind cât mai conştient de puterea cu care ai fost înzestrat, lucrurile vor sta cu totul altfel.

Realitatea fizică e o lume scrisă de mintea umană, pe parcursul timpului, în funcţie de ce a putut experimenta la nivelul la care se află. Orice miracol la care ai asistat ori despre care ai auzit în trecut că ar fi avut loc, reprezintă o reglare în realitatea fizică, o revenire la realitatea cu adevărat reală, aceea care aşteaptă să fie scrisă de cei mai înălţaţi în conştienţă dintre oameni.

Dacă întreaga umanitate a acceptat ideea că fiinţa se naşte, trăieşte şi moare, realitatea care a fost scrisă e trăită ca experienţă de întreaga umanitate. Fiindcă mintea a fost de acord că nimeni nu poate încălca această lege și nu ar fi corect să o facă. Totuși, unul a încălcat-o. La fel s-a întâmplat şi cu primul om, care nu a ştiut că trebuie să moară. Aşa că a avut nevoie de aproape o mie de ani ca să ajungă la această convingere.

Dacă tu mai întâi ai crede, apoi ai simţi faptul că nu există moarte, o vei elimina şi vei învia. Atunci realitatea fizică va fi scrisă la un alt nivel, iar după tine întreaga civilizaţie o va experimenta. Selectează-ți gândurile şi curăţă energia pe care o emani în jurul tău pe durata vieţii. Realitatea fizică este actualizată în fiecare minut de fiecare trăitor. Lumea nouă este scrisă chiar acum, pentru că realitatea fizică se supune celor care îi dictează.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

„Mi-e un dor nebun de linişte, de cei care au plecat şi de cei ce urmează să vină“.
Alberto Bacoi

Lasă un răspuns