Realitatea fizică răspunde gândurilor tale, aceasta nu mai necesită să fie testată sau pusă la îndoială.

Realitatea fizică răspunde gândurilor tale

Realitatea fizică răspunde gândurilor tale, aceasta nu mai necesită să fie testată sau pusă la îndoială. Cu toţii am experimentat-o de nenumărate ori încât a devenit ceva obişnuit, motiv pentru care am încetat să mai observăm procesul. Eu mă bucur că sunt acum aici şi că fac ceea ce am ales să fac. Dacă și tu simți la fel te aștept pe Instagram sau pe Facebook.

Uneori, când mintea îţi transmite că tot ce ai experimentat până astăzi în viaţa ta este cenușiu şi că nu te vei mai putea ridica din situaţia în care te afli, eşti nevoit să o păcăleşti ca să îţi permită să înaintezi. Spune-i minţii tale că eşti bucuros pentru că trăieşti, că te simţi minunat și te vei simţi, căci realitatea fizică ia forma gândurilor tale.

Iar dacă gândurile că eşti singur, că nu ai atât cât ți-ai dori, că datoriile și tristeţea peste care nu ai trecut niciodată te copleşesc şi te lasă fără aer, spune-i aşa: și dacă viaţa mea nu este aşa cum ţi-ai imaginat tu ce?

Până să simt miracolul de a fi în viaţă nu m-am trezit niciodată dis de dimineaţă ca să privesc răsăritul, să respir aerul, să simt privilegiul, în schimb mă criticam, îmi detestam situaţia, parcă aşteptam să apară cineva care să îmi dea acordul pentru a mă bucura.

Evident, la fel ca mine, oamenii sunt victimele minţilor lor. În fiecare zi întâlnesc oameni îmbătrâniţi prematur, tineri revoltați care trăiesc prin alcool și se hrănesc cu amintiri, repetând cu voce tare gândul că pe vremea lor era mai bine, chiar dacă abia au împlinit vârsta de treizeci de ani. Lumea se schimbă, generaţiile, la fel. În regulă, să o luăm altfel.

Ţi s-a întâmplat ceva rău, ai căzut într-o prăpastie mentală fără fund, viaţa te-a doborât, eşti nevoit să experimentezi realitatea fizică cenuşie şi nu este prima dată? Şi eu am fost acolo, încă sunt uneori. Când crezi că poţi să duci până la capăt ceva ce îţi imaginezi şi propui, te afli deja la jumătatea drumului. Obstacole vei întâlni, dar ele îţi apar în cale doar ca să ţi se arate puterea.

Soluţia este să gândim înţelept mai degrabă decât pozitiv. Poate fi creativă această stare, la fel ca toate celelalte clipe tăioase care te şlefuiesc. Poate chiar în acel moment se produce miracolul tău și mulţi se vor dovedi că au nevoie de încurajarea care nu a putut să ajungă la ei decât prin tine.

Câte nopţi am plâns obosit şi lipsit de hrană ca să aflu tu de ce ai nevoie. Ce ar fi mai potrivit să îţi ofer, care sunt adevăratele lipsuri care îți provoacă haosul mental? Cei pe care i-am întrebat au răspuns că au nevoie de bani, însă doar o gândire curată mă face să identific adevărul. Omul nu are nevoie de bani, el are nevoie de fericire. De aceea aleargă după bani, ca să o obțină prin intermediul lor. Și chiar dacă nu o va obține, nu are de unde să știe. Analizează-ţi situaţia şi vei realiza cât de limitaţi suntem de cele mai multe ori.

În viaţă te poţi îmbogăţi, poţi deveni un om cunoscut ori poţi să rămâi in inimile oamenilor până la sfârşit. Alegerea este a ta, tu stai cu telecomanda în mână. Apasă, schimbă canalul, colorează-ţi realitatea fizică și cunoaște că totul stă în credinţa ta, acolo este puterea. Din gândurile tale şi ceea ce rosteşti despre tine capeți puterea să îţi înfrumusețezi viața.

Un boboc de floare striga odată:

–  Înfloriţi-mă, înfloriţi-mă, de ce nu mă înfloreşte nimeni? Cu ce v-am greşit sau cărui copac nu i-ar plăcea să aibă flori frumoase şi înflorite crescute pe crengi? Dacă nu mă înfloriţi mă usuc şi cad, gândiţi-vă la asta!

Dar copacul i-a răspuns zâmbind:

–  Înfloreşte!

Realitatea fizică, suma gândurilor tale

Ca să poți crea o prietenie adevărată cu cineva trebuie ca acela să nu vrea nimic de la tine. Dacă te compari mereu cu ceilalţi şi vrei să ai ce au ei, înseamnă că nu vrei să fii unic, că nu te placi şi nu ai făcut pace cu tine însuţi încă.

Dacă gândeşti despre tine faptul că eşti slab şi neputincios şi că nimeni nu are puterea să schimbe lumea în bine, aşa şi este. Convins de gândurile tale înșelătoare nici nu vei mai încerca, ba chiar îi vei convinge şi pe ceilalţi să stea în banca lor așteptând vreun mesia. Atunci realitatea fizică îți va răspunde pe măsură, ea tocmai asistă la viaţa în desfăşurare a unei generaţii paralizate. Crezând în tine și aplicând credința lucrurile vor sta cu totul altfel.

Realitatea fizică este un strat perceptiv construit de mintea omenească pe parcursul timpului în funcţie de cât a dovedit ea că poate să cuprindă la nivelul la care se află. Orice miracol la care ai asistat sau despre care ai auzit în trecut că ar fi avut loc reprezintă o diminuare a acestuia și recunoașterea unui strat dumnezeiesc mai înalt, care aşteaptă să fie aplicat în realitatea fizică de cei mai înălţaţi în conştienţă dintre oameni.

Dacă întreaga umanitate a acceptat ideea că fiinţa se naşte, trăieşte şi moare, realitatea care a fost scrisă este trăită ca experienţă de întreaga umanitate. Mintea colectivă a căzut de acord că nimeni nu poate încălca această regulă și nu ar fi corect să o facă. Totuși Unul a încălcat-o, la fel s-a întâmplat şi cu primul om care nu a ştiut că trebuie să moară și a avut nevoie de câteva sute de ani ca să ajungă la această convingere.

Dacă tu mai întâi ai crede și apoi ai simţi faptul că nu există moarte, o vei elimina şi vei învia. Atunci realitatea fizică va fi rescrisă iar după tine o va experimenta o întreaga civilizaţie. Selectează-ți gândurile, curăţă energia pe care o emani pe parcursul vieţii.

Realitatea fizică este actualizată în fiecare minut de către fiecare trăitor. Lumea nouă este scrisă chiar acum, pentru că realitatea fizică se supune celor care îi dictează. Personal, mi-e un dor nebun de linişte, de cei care au plecat sau cei ce urmează să vină.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments