metode eficiente

Metode eficiente pentru a te duce în jos

Metode eficiente pentru a te duce în jos e articolul ce îţi serveşte drept exemplu negativ, dacă înţelegi intenţia cu care ţi l-am pus la dispoziţie. Citeşte-l de ori de câte ori simţi că te izolezi, că te abaţi de la scop, inevitabil şi devii ceea ce nu eşti. Metoda e simplă, citeşte sfaturile din articol şi procedează invers. Să-i dăm drumul!

De obicei, cu oamenii pe care îi cunoşti mai întâi în realitate ţi se va părea ciudat să conversezi pe Facebook! Cu oamenii cu care conversezi mai întâi pe Facebook îţi va fi greu să interacţionezi în realitate. Şi sunt nevoit să insist pe comunicare şi să caut soluţii eficiente pentru a întări încrederea oamenilor în forţele lor.

Sinceritatea te scoate din momentele stânjenitoare în care te scufunzi minţind încercând să îţi speli imaginea! Aşadar, sinceritatea şi simţul umorului sunt două metode eficiente de comunicare folosite frecvent de oamenii înţelepţi, naturali şi sexi.

Metode eficiente de depersonalizare

1). Găseşte-i responsabili pe oamenii din jurul tău pentru nefericirea ta! Apoi, acuză-i! Învinovăţeşte-ţi prietenii, pe motiv că nu eşti popular, nici nu stârneşti interes. Apoi inventează scenarii, condamnă şi minte, fă orice ca să ieşi cu basma curată! Ori procedează exact pe dos şi măsoară-ţi rezultatele, te provoc!

2). Mergi într-acolo unde se îndreaptă turma! Dacă cei mai mulţi tineri se înscriu la facultatea de drept, înscrie-te şi tu, ca să fiţi un miliard de absolvenţi. Nu te gândi nicio secundă dacă cea pe care ai luat-o a fost cea mai potrivită alegere. Tu nu te-ai născut aici ca să iei decizii ci să execuţi ordine, aşa cum ai fost învăţat la şcoală. Ştiu oamenii ce ştiu, doar nu se vor păcăli cu toţii. Însă surpriză, în 99,9% din cazuri umanitatea s-a păcălit în turmă. Istoria o dovedeşte zilnic cu uşurinţă.

Copiii noştri au nevoie de mai multă educaţie aplicată. Le-o vom băga pe gât! Vom transforma ţara într-una de avocaţi, judecători, jurişti şi asistenţi manager! Atunci când nu vom mai avea activitate sau nu vom mai avea muncitori care să ne susţină ne vom sabota între noi. Ele sunt metode eficiente de autodistrugere a populaţiei, pe care le foloseşte majoritatea. Şi tu le-ai aplicat copiilor tăi atunci când ai simţit că sunt diferiţi de tine.

Metode eficiente/măsuri profilactice

3). Fă-ţi dreptate cu fiecare ocazie care se iveşte. Toţi aceia care greşesc faţă de tine, trebuie să realizeze că te-au rănit, iar cu cât pedeapsa pe care le-o administrezi va fi mai dură, vor înţelege câtă durere ţi-au provocat. Cu cine cred că se pun? Tu nu eşti un oarecare, iar, atâta vreme cât eşti bun eşti luat de prost.

4). Să nu cumva să faci un copil! Nu este timpul acum. Momentul oportun va veni abia atunci când vei deveni prima doamnă a României. Totuşi nici atunci nu va fi, sunt convins că vei fi foarte ocupată. Ai atâtea locuri de vizitat şi senzaţii de trăit! Un copil te întemniţează, nu vei mai avea viaţă! Ia măsuri preventive! Copilul ucide!

Soluţii eficiente spre faimă şi succes

5). Fă orice îţi stă în putere pentru a avansa în carieră prin a te căţăra în vârful echipei de la serviciu, ca să îţi fie bine! Demonstrează-i angajatorului tău cine eşti! Te defineşti prin ceea ce obţii şi deţii. Şi nu te opri!

6). Schimbă-ţi job-ul, telefonul, maşina, prietenul, prietena, arată-le vecinilor tăi de bloc că ai evoluat! Plăteşte rate! Aleargă cât mai tare ca să nu rămâi în urmă! Fii la modă! Ia în seamă toate zvonurile şi, nu rata nimic de la televizor! Trebuie să fii la curent cu tot ceea ce se promovează. Tu ai nevoie să ştii ce se întâmplă în lume, dar în lumea pe care ţi-o prezintă ei. Apoi răzvrăteşte-te, iroseşte-ţi viaţa în loc să creezi!

7). Viaţa este o luptă, un război la care participi de când te naşti şi până mori! Câteva metode eficiente pentru reuşita individuală sunt competiţia şi călcatul peste cadavre ca să ajungi sus; executate cu sânge rece şi/sau fără greşeală, ele te vor sui în vârful Piramidei lui Maslov! Ţinta? Supravieţuirea şi manifestarea minţii egotice prin întreaga fiinţă.

Sfaturi practice pentru demoralizare

8). Ascultă sfaturile părinţilor tăi chiar şi atunci când aceştia te trimit la furat! Nu te mânia, vorbesc despre cei care ar face-o. Şi nu ieşi din cuvântul lor, chiar şi cei mai denaturaţi părinţi îşi iubesc copiii.

9). Demonstrează-i iubitului sau iubitei tale cine este liderul în relaţie, convinge-ţi partenerul că este dependent de iubirea ta, ca să ţi se supună! Ţi se cuvine, ai răbdat şi investit atâţia ani. Altfel nu e corect. Tu nu greşeşti niciodată, repeţi mereu în gând.

Metode „certificate“ pentru sănătate

10). Nu mânca prea sărat, deoarece sarea reţine apa în corp!

11). Nu mânca prea sărat, deoarece, consumul de sare accelerează deshidratarea! Ce înţelegem prin procesul de deshidratare? O serie de metode eficiente pentru eliminarea accelerată a apei din corp.

12). Pe timp de vară fă un duş fierbinte ca să îţi ridici temperatura corpului cu câteva grade, aşa te vei obişnui cu căldura, afară ţi se va părea mai răcoros şi vei face faţă zilelor caniculare.

13). Nu mânca picant pe timp de vară! Condimentele iuţi îţi vor ridica temperatura corpului cu câteva grade iar efectul va fi amplificarea senzaţiei de căldură cu până la 40% şi vei transpira de două ori mai mult.

Învaţă să trăieşti frumos şi fără aşteptări, dar trăieşte în aşa fel încât să nu îţi pierzi speranţa! Prin intermediul listei cu metode eficiente pentru a te duce în jos, îţi arăt cine nu eşti sau cum să nu fii! Alegerea, rămâne a ta. Consecinţele şi beneficiile obţinute, la fel. Un singur zâmbet are puterea de a îţi schimba întreaga zi.

„A călători alături de un prieten prin întuneric este mai plăcut decât a merge de unul singur prin lumină“.
Helen Keller

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments