Atacurile energetice, există oare aşa ceva? Iar dacă există, ce înseamnă de fapt?

Atacurile energetice şi identificarea lor

Atacurile energetice, există oare aşa ceva? Iar dacă există, ce înseamnă de fapt? Acestea sunt întrebările care au dat naştere unui nou articol. Atacurile energetice există, dar numai în anumite cazuri ele devin observabile. De cele mai multe ori nu suntem conştienţi de prezenţa lor. Dacă ai simțit ceva asemănător te aştept pe Facebook.

Majoritatea oamenilor care se află în proces de dezvoltare spirituală au sesizat un oarecare disconfort, fie de natură fizică sau psihică emoțională, în ciuda faptului că ale lor cunoştinţe au crescut, iar pe zi ce trece devin mai puternici și mai încrezători. O cititoare mi-a adus la cunoștință că cu cât avansează în conștiență realitatea pare mai tristă, iar oamenii par din ce în ce mai pierduţi.

Din nefericire ea este o realitate, iar cu cât te distanțezi de lumea imaginară, care ţi-a fost trasă peste ochi, realizezi că tot ceea ce li s-a pus oamenilor la dispoziţie să trăiască ori să fie, sunt simple roluri controlate și că cei mai mulți sunt sclavi dar nu ştiu că sunt. Majoritatea nu suportă să audă adevărul şi se revoltă un timp.

Când privim lumea din afara ei, observăm că viața este o tragedie și în acelaşi timp o putem transforma într-un nou vis, cu noi ţeluri şi cu foarte multe sarcini de împlinit în serviciul dragostei de oameni.

Intru în subiect oferindu-ţi două veşti. Prin intermediul primeia, îţi aduc la cunoştinţă faptul că atacurile energetice sunt cât se poate de reale, sunt conştiente, iar în funcţie de puterea și de măsurile luate împotriva lor, reuşesc să te doboare sau să te înalţe, după caz.

Cea de-a doua e faptul că nu ai de-a face cu diavoli sau cu alte bazaconii; nu există aşa ceva. Tot ceea ce eşti nevoit să faci este să înfrunţi energiile oamenilor. De aceea porți o luptă continuă cu factorii negativi ai relativităţii. Astfel, atacurile energetice din timpul nopții sunt reveniri la starea provocată de conflictele pe care nu le-ai depășit.

Ţine seama că tot ceea ce îţi prezintă societatea în care trăieşti este pe dos. Societatea, prin ea înţelegând sistemul de formare, de învăţământ, politic și religios, de comerţ ori celelalte feluri, nu este o sursă de confienţă şi niciodată nu a fost. Societatea modernă te vrea confuz, uşor manevrabil, ca în felul acesta să reducă posibilitatea de a deveni un pericol pentru ea. De aceea atacurile energetice se produc atunci când cauți să părăsești realitatea aparentă.

Dacă te năşteai într-o lume în care conduita morală îţi spunea că cel care ucide cel mai mult, este vrednic de laudă, ucideai fără regret, asta se întâmplă chiar în zilele noastre. Colecţionarii de trofee săvârşesc aceste fapte, indiferent că vânează urşi, căprioare, porci mistreţi, muşte, ţânţari, prepeliţe, copaci sau oameni. Gradul criminalităţii nu diferă în funcţie de regn, de rasă sau volum.

Scriam că toţi am sesizat un anumit disconfort trăind în lume, presiuni provocate de energiile acestei aşezări. Mooji zicea că atacurile energetice nu vin asupra ta pentru că te afli pe o cale spirituală greşită, vin pentru a te împiedica, deoarece te afli pe o cale către eliberare.

Este ca atunci când un deţinut încearcă să evadeze din penitenciar iar personalul de supraveghere intră în alertă, și îşi concentrează întreaga energie asupra aceluia, timp în care restul deţinuţilor pașnici sunt lăsaţi nesupravegheaţi, mulţumită faptului că joacă poker supuși în celulele lor. Ei nu reprezintă un pericol, ci, chiar se împrietenesc cu unii gardieni și beneficiază de mici avantaje, cum ar fi dreptul la telefon și un pachet de ţigări pe săptămână.

Atacurile energetice şi modul funcţionării lor

Starea de confort după care alergi este resemnare, este o încercare de a îmbunătăţi iluzia. Tu vrei să evadezi însă ai încetat să mai încerci. Tragedia constă în faptul că nu crezi că te poţi elibera. Nu crezi în capacităţile tale, pentru că nu le cunoşti, nu te cunoşti. Majoritatea oamenilor pe care îi întâlneşti în viaţă îţi spun că eşti doar un om şi că eşti neputincios. Eu îţi spun că natura umană este Dumnezeu, tot ce ţi-a mai rămas de făcut este să te descoperi.

Îţi împărtăşesc un aspect de o importanţă majoră al funcţionării acestor energii negative conştiente. Inteligența lor se bazează pe încercare, nu neapărat pe reuşită. Și nu calculează şansele, sunt programate pur şi simplu să încerce! Uneori reuşesc, alteori nu, dar valorile lor rămân aceleaşi.

Ai văzut vreodată un câine din rasa Pechinez că latră la un cal? Logica lor este asemănătoare, iar scopul este cel de a îţi amăgi existenţa și a îți întârzia eliberarea. Pe unii îi doboară iar pe alţii îi transformă în învingători.

În majoritatea cazurilor ele ajung la tine prin intermediul oamenilor apropiaţi, vin prin cei pe care îi îndrăgeşti, faţă de care îţi deschizi inima. Însă nu pentru faptul că ei ar dori să îţi facă rău, din cauză că au observat că încerci să fii diferit, vrând să evadezi din închisoarea minţii. Ei îţi prezintă riscurile iar relativitatea îţi adresează provocările.

Atacurile energetice negative și conştiente există. Când doi soţi ori fraţi se ceartă, când îşi vorbesc urât şi se lovesc, se naşte o tensiune între ei. Apoi, vreme de câteva ore, zile, săptămâni sau luni, ei se feresc să îşi vorbească și evită a se privi în ochi până când unul părăsește prezenţa celuilalt. Tensiunea apărută este o energie negativă conştientă, creată de oameni, care nu dispare; umblă de la unul la altul și creşte semnificativ, încercând să cuprindă totul, chiar dragostea, ca să o transforme.

Singura armă a unui om cu care poate să ucidă ceea ce îl controlează, a fost şi va rămâne iertarea. Asta a făcut Isus, cu asta s-a confruntat Buddha, asta au reuşit toți cei care au mers pe calea iertării. Iar astăzi a sosit rândul tău.

Citește mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments