educaţie sexuală

Educaţie sexuală pentru toate vârstele

Educaţie sexuală în casă cu părinţii, educaţie sexuală în biserici sau în adunări. Educaţie sexuală introdusă în sistemul de învăţământ, cursuri de educaţie sexuală pentru copiii adolescenţi. Aceasta ar trebui să se strige la şedinţele cu părinţii, în Piaţa Revoluţiei ori de ce nu în casele oamenilor cinstiţi.

Disfuncţia sexuală a devenit cea mai mare provocare a tinerei generaţii, care este bombardată din primii ani cu energii sexuale pe toate planurile şi din toate direcţiile. Dacă şi tu ai observat asta te aştept pe Facebook.

Aşa cum te-am obişnuit, o dată pe săptămână, de două ori şi nu tot timpul, scriu un aticol pe care îl postez pe internet ca să te inspir în călătoria ta. De această dată sunt în tren, admir mirificul peisaj şi scriu lecţia numită educaţie sexuală pentru toate vârstele. Aşează-te confortabil ca să asimilezi informaţia cu maxim interes şi cu poftă de cunoaştere. Începem!

Dacă crezi că Dumnezeu condamnă homosexualii, iar din pricina acestei convingeri urăşti o anumită categorie de oameni, eşti confuz, sunt nevoit să ţi-o spun. La fel se întâmplă cu diferenţa culorii pielii şi aşa mai departe. Cu rasismul de diferite feluri ne-am confruntat de fiecare dată, nu uita!

De ce S-ar declara Dumnezeu împotriva unei alegeri, aleasă de o fiinţă liberă, creată de El ca să fie liberă? Nu deţine niciun sens această teorie. Iar dacă Dumnezeu ar fi duşmanul homosexualităţii, de ce te înghesui tu să condamni o anumită categorie de oameni? Lasă-L pe El să se îngrijească de cei care aleg strâmb. Universul nu are nevoie de ajutorul şi de intervenţia ta, tu ai nevoie de ajutor pentru a îţi deschide mintea.

Dacă crezi că motivul pentru care ai fost înzestrat cu organ sexual e cel de a te jena că îl deţii, iar pentru asta îl ascunzi dar intenţionezi să-l foloseşti în mod pervers, dacă s-ar putea cu toate femeile, pe ascuns, eşti un prost şi eşti primitiv.

Cărţile de anatomie prezintă imagini cu trupul omenesc în care organul sexual a fost exclus, pe motiv că nu ar fi trebuit să se afle acolo. Evident, cei care gândesc sau care aplică astfel de sisteme de formare nesănătoase, sunt convinşi că Dumnezeu (natura) a greşit undeva. Dar, poate chiar ei sunt greşeala.

Într-o societate civilizată e imoral să foloseşti cuvântul penis sau vagin. Folosindu-le vei fi considerat derbedeu sau un prost crescut. Eu îţi spun că prost crescut vei fi dacă eviţi să le foloseşti, atunci când este cazul. De ce nu îţi este jenă să vorbeşti despre degetele de la mână? Este exact acelaşi lucru.

Sexualitatea a reuşit să fie muşamalizată de autorităţi, considerându-se că acţiunea reprezintă chiar legea lui Dumnezeu. Crimele, războaiele, carnagiile din jocurile video ori alte astfel de disfuncţii ale naturii umane, sunt permise. Ba chiar sunt la modă şi se scot bani frumoşi din asta.

Unii soţi au grijă să se ascundă de privirile copiilor lor în timp ce se mângâie, însă, consideră că nu au absolut nimic de ascuns atunci când taţii o lovesc pe fiinţa care le-a dat viaţă.

Astăzi nu e deloc dificil să ne dăm seama că un comportament uman se formează în funcţie de convingerile în ceea ce Îl priveşte pe Dumnezeu (viaţa), aşa cum scria Neale în cărţile sale. Albert Einstein de asemenea şi-a pus o întrebare de o importanţă majoră.

Dacă vei crede că Dumnezeu este un Creator prietenos, Universul ţi se va părea un loc prietenos şi viaţa ţi se va părea un dar. În schimb, dacă vei crede că Dumnezeu este un persecutant, Universul ţi se va părea un loc ostil, viaţa un calvar şi te vei transforma într-un persecutant care va sfârşi prin a fi persecutat de alţii la rândul său. Mai eşti acolo?

Spuneam că în funcţie de convingerile în ceea ce priveşte caracterul lui Dumnezeu vei percepe viaţa, apoi vei încerca să imiţi ceea ce crezi despre viaţă. Dacă vei crede că Dumnezeu judecă omenirea pe motiv că aşa ai citit tu într-o carte că se comportă Dumnezeu, toată planetă se va transforma într-un tribunal, iar, locuitorii vor deveni judecători, de la cei mai proşti până la cei mai deştepţi.

Există ghizi care ocolesc acel adevăr pe care oamenii nu sunt pregătiţi să îl audă sau pe care, nu doresc să îl audă. În felul acesta ei se bucură de un succes timpuriu. Adevărul este că Dumnezeu nu vrea nimic de la tine, nici măcar să suferi sau să fii fericit. Fiindcă, un Dumnezeu care ar avea aşteptări de la tine ar fi predispus să rămână dezamăgit de rezultatele tale. Aici s-ar naşte judecata pe motiv că nu l-ai mulţumit pe Dumnezeu. Dar judecata nu există, răsplata în schimb da.

Educaţie sexuală şi sexul considerat un păcat

Aşadar, ceea ce vrei tu pentru tine este şi ceea ce Îşi doreşte Dumnezeu. Universul răspunde afirmativ tuturor cererilor tale. Iar dacă te judeci şi te vinovăţeşti, Universul te va judeca şi te va vinovăţi, folosindu-se de toate resursele ca să îţi facă pe plac.

Cu siguranţă te-ai convins că în zilele în care eşti trist şi posomorât nimic bun nu ţi se întâmplă. Însă în zilele când eşti bucuros îţi zâmbesc toţi, găseşti bani pe stradă ori naşti relaţii noi cu oamenii la fel de noi.

Doctrinele au reuşit să convingă masele că sexul este un păcat înaintea lui Dumnezeu, cei care le-au înfiinţat cunoscând faptul că el reprezintă o sarcină naturală la care nu se poate renunţa. Fiindcă aceasta ar însemna stoparea procesului procreării şi totodată anihilarea evoluţiei umane ca specie. În felul acesta au găsit metoda de a condiţiona această acţiune.

Dar de ce te-ar condamna Dumnezeu dacă faci sex în afara condiţiilor impuse de religiile inventate de oameni? Sexul derivă din iubire dar totodată iubirea te duce în iad, ar putea fi aceasta o teorie eronată? Tot ce au crezut şi au urmat oamenii vreme de mii de ani ar putea să fie o concepţie greşită?

Ea a fost lecţia numită educaţie sexuală. Citeşte mai multe articole asemănătoare pe Blog.

Dacă sexul ar fi cu adevărat un păcat, cu sau fără condiţionări şi pedepse,
faptul că am dezvoltat şi creat o civilizaţie ar fi o greşeală fatală.
Alberto Bacoi

2 Comentarii
Comentarii vechi
Comentarii noi Comentarii top
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
27 mai 2015 13:31

Frumos! Bine punctat! Nici mie nu mi-a placut niciodata felul in care se vorbeste in biserici.

Elena ivan
29 iunie 2015 11:45

Oameni buni! Haideţi să nu mai citim Biblia cu mintea închisă, ca şi când am şti deja ceea ce gândeşte şi ce vrea Dumnezeu, El a creat familia şi a instituit căsătoria. Biblia nu spune că Dumnezeu ar fi instituit căsătoria „tradiţională” ci, pur şi simplu, căsătoria.

2
0
Scrie ceva despre acest subiectx
()
x