Eşti mai importantă decât crezi, femeie. Amintește-ţi acest adevăr despre tine în momentele cumplite prin care vei fi nevoită să treci.

Eşti mai importantă decât crezi

Eşti mai importantă decât crezi, femeie. Amintește-ţi acest adevăr despre tine în momentele cumplite prin care vei fi nevoită să treci. Ca să îți formezi o convingere dreaptă și să te analizezi te îndemn să citeşti acest articol. Nu câștigi nimic dacă îl citești, dar cu siguranţă vei renunţa la multe obiceiuri de care în realitate nu ai nevoie.

Ești mai importantă decât crezi că ești și devii mai puternică pe parcurs ce începi să te cunoști și să îți recapeți memoria spirituală. Înaintând în călătoria ta vei învăța să stai cu fruntea sus și cu pieptul înainte, în ciuda ostenelii care ți-a îngreunat mersul.

În viață ai nevoie să te cunoști, să crezi în tine și să te ții de cuvânt. Nu te compara cu nimeni, fii tu însăți și transformă orice zi obișnuită într-un dar de care nu eziți să te bucuri. Un om nefericit spune că nu există fericire, un om fericit crede că nu există nefericire.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să refuzi să te accepţi aşa cum eşti și să îi judeci pe ceilalţi pe motiv că ei nu sunt sau că tu nu eşti aşa cum îţi dorești. Ai lucruri mai importante de făcut decât să învinuieşti alţi oameni pentru nefericirea ta.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să te compari cu cele pe care le admiri sau le invidiezi. Ai lucruri mai importante de făcut decât să afirmi că umanitatea se îndreaptă într-o direcţie greşită, fără a contribui la redresarea ei.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să deteşti și să trudeşti fără să fii eficientă în ceea ce faci. Așa am procedat eu în ultimele trei zile, dar fără tristețea pe care o îndur nu aș mai putea scrie mesajele care calmează orice furtună interioară.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să refuzi să îți iubeşti semenii ca pe tine însăți. Și oricât de mare a fost dezamăgirea ta în viaţă, judecata nu îţi poate aduce mângâierea. Ura nu este o soluţie, ci un refugiu al celor slabi. Oamenii puternici caută mai întâi odihna, apoi continuă să păşească pe cărarea lor zâmbind, călcând pe cuie.

Atunci când te înţepi într-un cui sau două te răneşti, dar dacă vei aşeza două mii de cuie cu faţa în sus, unul lângă altul, vei putea păşi pe cuie fără ca ele să îţi străpungă pielea tălpilor. Într-o lume instabilă, hipnotizată de fals, în care fiecare caută să îi domine pe cei din jur, să fii recunoscătoare şi să îţi faci treaba cu iubire este o dovadă de putere.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să îţi plângi de milă, învinuind Universul că viaţa ta nu a fost dreaptă, că îţi este greu și că meritai mai mult. Tu nu ai venit în lume ca să obţii ceva ori pentru a deveni altcineva decât eşti. Te afli aici pentru a realiza că niciun lucru, nicio persoană sau împrejurare nu te poate umple. Nu ai venit cu sacoşa goală ca să îți faci cumpărături, tu ai fost trimisă ca să dăruiești.

Eşti mai importantă decât crezi, femeie, tu, ființă minunată, care se înfrumusețează prin propriile alegeri. Cunoaște faptul că în fiecare zi alegerile tale pot fi îmbunătățite. Eşti mai curajoasă decât ai fost ieri și mai plină de încredere în tine decât ai fost vreodată.

Adevărul este că nimic nu contează cu adevărat, doar tu contezi. Nici faptul că îţi scriu aceste rânduri nu ar conta dacă inima ta nu le-ar accepta şi recunoaşte mai târziu. Eu îți redau memoria spirituală: sufletul care ești este singurul care contează.

Eşti mai frumoasă decât crezi

Banii, cariera, luxul sau sărăcia, nici măcar durerea, suferinţa, lacrimile copiilor care mor fără să se poată bucura de viaţă, crimele sau oraşele şterse la propriu de pe faţa Pământului, nu îţi pot ucide iubirea. Oamenii care au nevoie de dragoste și o prețuiesc o și oferă.

Plantele, animalele, cerul și pământul au sentimente, doar tu te lași uneori controlată de gânduri. Universul nu se îndoieşte de tine aşa cum te îndoieşti tu de tine și de tot ceea ce poţi vedea şi atinge. Te-ai născut ca să strălucești, distrugându-te te construiești.

Eşti un model pentru celelalte vieţuitoare. Prin urmare, cum ești tu așa vor fi şi ele. Dacă vei iubi te vor iubi și se vor iubi între ele, dacă te vei teme teama le va domina. Frica destramă materia, dragostea o strânge la un loc.

Eşti comoara lumii, prețuiește-te deci așa cum ești! Căci de cele mai multe ori tu vrei să fii altfel și nu oamenii doresc să te schimbe. Majoritatea te ignoră, cei mai puţini te admiră, așadar ascultă ce are lumea de spus dar fă ceea ce crezi tu că e bine să fie făcut.

Eşti o fiinţă creatoare ale cărei gânduri izvorăsc din interior și tot ce te înconjoară se transformă sub privirea ta. Fără tine nimic nu poate fi, fără tine nimic nu este. Treci peste gândurile prăpăstioase și afirmațiile oamenilor care urăsc atât de ușor. Prețuiește dimineţile în care te trezeşti lângă persoana iubită, care te întreabă cum ai dormit, dacă vrei o cafea bună sau pur şi simplu te salută. Că să apreciezi aceste momente ai avut nevoie să trăieşti singură o perioadă lungă.

Dacă ceea ce am scris prin intermediul articolului vorbeşte despre tine aşa cum eşti chiar acum, imaginează-ţi câte ai putea face dacă ai reuşi să crezi că este așa. Chiar dacă ești conștientă de acest lucru căci l-ai mai citit, uneori ai nevoie să îți fie reamintit: ești mai importantă decât crezi.

Credit foto freepik.com

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona Iacob
8 martie 2020 11:42

Minunat de adevărat, îți doresc o zi binecuvântată!