Eşti mai importantă decât crezi, să nu uiţi afirmația mea nici în cele mai cumplite momente prin care vei fi nevoită să treci.

Eşti mai importantă decât crezi

Eşti mai importantă decât crezi, să nu uiţi afirmația mea nici în cele mai cumplite momente prin care vei fi nevoită să treci. Ca să dobândești această convingere te îndemn să citeşti articolul. Nu câștigi nimic dacă îl citești, dar cu siguranţă vei renunţa la multe obiceiuri de care în realitate nu prea ai nevoie.

Ești mai importantă decât crezi și devii mai puternică decât ai fost vreodată atunci când te descoperi și îți recapeți încrederea în tine. Pe parcurs ce înaintezi în călătoria ta înveți să stai cu fruntea sus și cu pieptul înainte, în ciuda ostenelii care ți-a îngreunat mersul. Ca să te simți împlinită nu compara ceea ce ești, ceea ce deții și cât poți tu să faci, cu ceea ce este, deține și realizează altcineva, fii tu însăți. Un om nefericit spune că nu există fericire, un om fericit crede că nu există nefericire.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să refuzi să te accepţi aşa cum eşti, apoi să îi judeci pe ceilalţi pe motiv că ei nu sunt sau că tu nu eşti aşa cum ţi-ai dorit să devii. Ai lucruri mai importante de făcut decât să învinuieşti alţi oameni pentru nefericirea ta. Ai lucruri mai importante de făcut decât să te compari cu cele pe care le admiri ori le invidiezi. Ai lucruri mai importante de făcut decât să afirmi că umanitatea se îndreaptă într-o direcţie greşită, fără a contribui la redresarea ei.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să deteşti și să trudeşti fără să fii eficientă în ceea ce faci. Așa am procedat eu în ultimele trei zile, totuşi fără tristețea pe care o îndur zilnic nu aș mai fi putut crea mesajele care îţi luminează ziua. Câteodată simt că mă supun unui experiment, ca odată cu mine să fiţi alinaţi cu toţii.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să refuzi să iubeşti. Oricât de mare a fost dezamăgirea ta în viaţă, judecata nu îţi aduce mângâierea. Ura nu este o soluţie, este un refugiu al celor slabi. Oamenii puternici caută mai întâi odihna, apoi continuă să păşească pe cărarea lor zâmbind, călcând pe cuie.

Atunci când te înţepi într-un cui sau două te răneşti. Dar dacă vei aşeza două mii de cuie cu faţa în sus, unul lângă altul, vei putea păşi pe cuie fără ca ele să îţi străpungă pielea tălpilor. Într-o lume instabilă, hipnotizată de fals, în care fiecare caută să îi domine pe cei din jur, să fii recunoscătoare şi să îţi faci treaba cu iubire este o dovadă de putere.

Ai lucruri mai importante de făcut decât să îţi plângi de milă, zbierând că viaţa a fost nedreaptă, că încă îţi este greu și că meritai mai mult. Tu nu ai venit în lume ca să obţii ceva ori pentru a deveni altcineva decât eşti. Te afli aici pentru a realiza că niciun lucru, nicio persoană sau împrejurare nu te poate umple. Nu ai venit cu sacoşa goală ca să îți faci cumpărături și nu vei lua nimic cu tine. Eşti un sac cu daruri pe care le împarţi oamenilor în mod necondiţionat, adică fără a le măsura meritele.

Eşti minunată, eşti mai importantă decât crezi, ești aşa cum ai fost proiectată ca să fii și aşa cum alegi, iar în fiecare zi alegerea ta poate fi și mai înaltă. Eşti mai curajoasă decât ai fost ieri și mai plină de încredere în tine decât ai fost vreodată. Fiecare om ascunde o înfățișare strălucitoare în inima sa, scoate-o la lumină și fructific-o. Viața este ca un râu care curge prin tine.

Nimic nu contează cu adevărat, doar tu contezi. Nici faptul că îţi scriu aceste rânduri nu ar conta dacă inima ta nu le-ar accepta şi recunoaşte mai târziu. Cuvintele mele reprezintă o amintire pentru sufletul tău, iar sufletul care ești este singurul care contează.

Eşti mai luminoasă decât crezi

Ai venit ca să înţelegi faptul că banii, bogăţiile, maşinile şi carierele, luxul sau sărăcia, durerea, suferinţa, lacrimile copiilor care mor fără să se poată bucura de viaţă, crimele și oraşele şterse la propriu de pe faţa Pământului, nu îţi pot ucide iubirea pe care o porţi pentru oameni. Cei care au nevoie de iubire și o prețuiesc o și oferă.

Ai venit ca să înţelegi că plantele, animalele, cerul și pământul, au sentimente, doar tu te lași controlată de gânduri. Universul nu se îndoieşte de tine aşa cum te îndoieşti tu de tine și de tot ce poţi vedea şi atinge. Te-ai născut ca să strălucești, distrugându-te te construiești.

Eşti un exemplu pentru celelalte vieţuitoare. Prin urmare, cum ești tu așa vor fi şi ele. Dacă vei iubi te vor iubi și apoi se vor iubi între ele, dacă te vei teme frica va domina lumea. Frica destramă materia, dragostea o strânge la un loc.

Eşti comoara lumii, așa că prețuiește-te așa cum ești. De cele mai multe ori tu eşti cea care îşi doreşte să fie altfel, nu oamenii sunt cei care vor să te schimbe. Majoritatea te ignoră, cei mai puţini te admiră, ascultă ce are lumea de spus dar fă ceea ce crezi tu că e drept să fie făcut.

Eşti o fiinţă creatoare, creezi în interiorul tău și toți cei care te înconjoară se transformă sub privirea ta. Fără tine nimic nu poate fi, fără tine nimic nu este, treci peste gândurile prăpăstioase și vorbele aruncate ușor la adresa ta. Doar tu știi cât de plăcute sunt dimineţile în care te trezeşti lângă o persoană dragă care te întreabă cum ai dormit, dacă vrei o cafea bună sau pur şi simplu te salută. Că să apreciezi aceste momente ai avut nevoie să trăieşti singură o perioadă lungă.

Dacă ceea ce am scris prin intermediul articolului vorbeşte despre tine aşa cum eşti chiar acum, imaginează-ţi câte ai putea face dacă ai reuşi să crezi în cuvintele mele. Te aştept pe Facebook cu comentarii și distribuiri și nu uita, chiar dacă ești conștientă de acest lucru căci l-ai mai citit, uneori ai nevoie să îți fie reamintit, ești mai importantă decât crezi.

Citeşte mai multe articole asemănătoare pe Blog. Foto by freepik.com
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona Iacob
8 martie 2020 11:42

Minunat de adevărat, ❤️🌹o zi binecuvântată!

Comandă cărți
Acest site web folosește cookie-uri ca tu să obții cea mai bună experiență de navigare.