De ce nimeni nu a reuşit până acum?

De ce nimeni nu a reuşit până acum?

De ce nimeni nu a reuşit până acum?

De ce nimeni nu a reuşit până acum? Despre oricine aş alege să vă vorbesc, fie el Platon, Socrate, Seneca, Immanuel Kant sau chiar Albert Einstein, lucrurile sunt foarte clare, nimeni nu a reuşit să privească lumea din afara ei până astăzi.

Toţi oamenii care se nasc pe Pământ împrumută programe de formare deja existente, care au fost create de cei care au trăit înainte. Cei iscusiţi îşi aleg singuri ştafeta, pe care o urmează şi o dezvoltă.

Imaginaţi-vă un bol de sticlă uriaş, în care se desfăşoară diferite activităţi şi în interiorul căruia fiecare rozător care se naşte, primeşte o funcţie din cele care există. Nimeni nu a reuşit să privească bolul din afara lui până acum. Sigur că au existat oameni care au cunoscut într-o anumită măsură Planul şi scopul pentru care a fost creată această lume. Iar fiecare a explicat în cel mai simplu şi mai clar mod posibil ceea ce oamenii ar fi bine să cunoască.

1). Cea mai frumos ambalată mitologie este ştiinţa, în forma în care ne-a fost prezentată. Conceptul de ştiinţă reprezintă o altă formă de control, creată cu scopul ca cei ce vor dori să afle mai mult, deci să iasă din tiparul prestabilit, să nu reuşească. „Ştiinţa“, pe care o voi puncta cu ghilimele, e de fapt o piedică care nu te lasă să alergi. Şi nimeni nu va putea să alerge atâta vreme cât va fi controlat de aerul de superioritate şi de separare. Cu toate astea, mulţi dintre noi zburăm deja!

Ştiinţa nu a dovedit nimic niciodată, tot ce a explicat şi implementat sunt doar interpretări, bazate pe scrierile Maeştrilor care au trăit în trecut. Poţi să crezi o astfel de afirmaţie ori eşti îndeajuns de puternic ca să o crezi?

Acum, tocmai ai tresărit, gândind: „Prin şi cu ajutorul ştiinţei am ajuns până aici. Am cucerit spaţiul cosmic, cunoaştem distanţele planetelor şi numărăm anii, lunile, săptămânile, zilele, orele şi minutele! Am despărţit timpul cu o precizie uriaşă, liniile meridianelor. Ştim că mareele se produc datorită influenţei lunare. Ambiţia şi perseverenţa ne-au oferit confortul de care ne bucurăm azi…

Ce spui despre operaţiile pe creier ori transplantele de organe sau procesul de recoltare al celulelor stem? Ce spui despre miliardele de galaxii fotografiate cu ajutorul telescopului Hubble sau descoperirea urmelor de viaţă extraterestră? Ce spui despre reţelele de comunicare globale şi tehnologia digitală?“

Dacă ţi-au trecut prin minte aceste piedici sunt nevoit să recunosc, eşti extrem de informat. Însă, vezi tu, cu toţii suntem informaţi şi totuşi nu toate informaţiile sunt reale. Peste jumătate dintre informaţiile care ţi se furnizează sunt interpretări conturate frumos, fabule sau părţi de adevăr confiscate. S-au acumulat sume de sute de milioane de dolari de pe urma video documentarelor superbe, realizate de oameni extrem de pricepuţi în arta grafică ori în cea digitală.

Oare motivul pentru care am început să căutăm viaţă pe alte planete şi în alte galaxii abia acum, se datorează Unui om care ne-a spus încă de acum peste două mii de ani, zicând: „În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă nu ar fi fost aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc ca să vă pregătesc un loc“, sau „Noi avem casă în cer“, afirmaţii în care cerul reprezintă cosmosul, casele galaxiile, cu sistemele solare şi planetele lor de locuit?

2). Întotdeauna ai ştiut că eşti un om informat, că eşti la curent cu ceea ce se promovează şi se consumă, iar ulterior ţi-ai dezvoltat o viziune de tip superior faţă de lucrurile fundamentale, care, rămănând vorba între noi, sunt atât de clare încât nu mai merită studiate. Chiar te avânţi să descoperi unele noi, ignorându-le aşadar pe cele esenţiale de la care pleacă toate lucrurile şi tu nu ştii.

Imaginează-ţi cum ar fi viaţa dacă nu ai mai putea să ştii cât este ceasul. Nu vreau nici să mă gândesc la asta deoarece s-a făcut deja ora 07:36. La 8:30 sunt nevoit să plec. La 12:00 am o întâlnire importantă. La 15:35 trebuie să ajung la aeroport ca să o întâmpin pe sora mea, care se va urca în avion la ora 14:35, în Amsterdam, cu toate că două ore vor trece pe durata zborului.

Seara vreau să ajung la petrecerea unui bun prieten. E născut în ziua de 29 februarie, motiv pentru care îşi serbează ziua odată la patru ani.

De câtă înţelepciune au dat dovadă cei ce au măsurat cu astfel de precizie aceste adevăruri. Ei sunt oameni demni de admirat. Imediat vei înţelege că cei care au măsurat acestea nu au fost chiar oameni. Ele au fost revelate în urmă cu aproximativ 4500 de ani, prin intermediul unui om pe nume Enoh, a cărui carte o poţi citi pe internet în mod gratuit. Poţi găsi chiar şi informaţii cu privire la interzicerea ei de către guverne şi religie şi însuşirea valorilor pe care le-au găsit în conţinut.

3). Dacă aş dispune de timpul şi răbdarea necesară v-aş povesti despre tehnicile de vindecare folosite de Maeştrii din trecut. Însă cu o singură întrebare îmi permit să vă tulbur ziua. De ce durata de viaţă a celor cărora li se administrează cât mai multă medicamentaţie prescrisă e din ce în ce mai scăzută, iar cei feriţi de aceste otrăvuri trăiesc mai mult, în ciuda faptului că se hrănesc cu aceleaşi produse modificate genetic şi că trăiesc un stil de viaţă în care stresul, depresia sau diferiţii viruşi sunt în floare?

De ce nimeni nu a înţeles libertatea?

4). Kant spunea că libertatea constă în respectarea conştientă a legilor. În realitate, însă:

„Mulţi s-au înşelat în ceea ce priveşte libertatea omului. Căci libertatea nu constă în respectarea conştientă a legilor, care derivă din raţiune, aşa cum se înşela filosoful vostru german în perioada iluminismului.

Definiţia libertăţii constă în a nu respecta absolut nicio regulă, atâta timp cât reacţia de a nu o respecta nu provoacă suferinţă fizică ori psihică altei fiinţe, a ta sau a mediului înconjurător. Libertatea derivă dintr-o dragoste necondiţionată, iar iubireînseamnă imunitatea de a mai fi rănit.

Raţiunea fără dragoste duce la autodistrugere, fapt de care v-aţi convins în trecut, însă raţiunea provenită din dragoste înseamnă putere de a ierta şi de a înainta în evoluţie. În felul acesta veţi înţelege că orice aşa numită greşeală care e judecată şi găsită neavând nicio logică în gândire, în raţiune sau în sens, rămâne întotdeauna deschisă la întrebarea, din punctul cui de vedere nu deţine nicio logică în gândire, în raţiune sau în sens?

Căci nu există o sferă generală şi definitorie a raţiunii, a logicii şi a sensului, ci toate se mulează asupra fiecărui gânditor în funcţie de perspectiva din care acesta îşi creează percepţia asupra evenimentelor trăite“. Fragment extras din cartea Vorbind cu Dumnezeu vol. II.

De ce nimeni nu a resimţit Uniunea?

5). Einstein a realizat faptul că nu poţi rezolva o problemă folosind aceeaşi energie care a creat-o. O înţelegere mai înaltă e cea în care ştim că în vederea rezolvării unei probleme ai nevoie de o diviziune energetică diferită, ca soluţie, dar în acelaşi timp trebuie să rămâi conştient de faptul că energia mamă este Una şi aceeaşi, Cea la care se întoarce totul.

6). Capacitatea de a memora informaţii este opusul înţelepciunii. Discernământul cu care cerni informaţiile defineşte înţelepciunea. Ştiinţa s-a dovedit a fi fanul numărul unu al cărţilor de spiritualitate şi hoţul care îşi însuşeşte drepturi pe nedrept. La fel a procedat şi religia confiscând cărţile lăsate de cei care ne-au iubit prea mult.

În final cu toţii au putut puţin, ca noi să putem astăzi mult. Meritele se revarsă asupra fiecărui om care a trăit aici. Realizările sunt uriaşe şi abia au început să iasă la iveală adevăratele valori.

7). Tot ceea ce lucrează în serviciul omenirii se dezvoltă şi acaparează tot.

8). Discutând cu o doamnă în vârstă de 63 de ani pe tema generaţiei actuale care aruncă cu noroi în părinţii ei, am fost acuzat de instigare la revoltă. Ce nu a înţeles e că mesajul meu transmite o evaluare a ceea ce a fost mai puţin bun în trecut, nicidecum nu încurajez tinerii să îi dispreţuiască pe cei care au trăit înainte.

Ajutorul pe care ni l-au oferit există. El este exemplul negativ pe care ni l-au lăsat, cu ajutorul căruia am evitat să cădem în aceeaşi capcană. Iar atât eu cât şi mulţi alţii asemeni mie, le suntem recunoscători pentru asta.

Aceeaşi doamnă m-a întrebat apoi dacă cred în miracole. Eu nu sunt nevoit să cred că sunt ceea ce ştiu că sunt, ci am nevoie de putere ca să spun întregii lumii că fiecare om este un miracol! De ce nimeni nu a reuşit până acum, un proiect Vorbind cu Dumnezeu îţi dă aripi!

„Lumea este astăzi aşa cum este pentru că noi o facem să fie aşa“.
Neale Donald Walsch

4 gânduri pentru “De ce nimeni nu a reuşit până acum?

  1. tau teodor

    Bai baiatule-MA SPERII!-INTR-UN MOD DEOSEBIT DE MISTO-BINEINTELES!ESTI UN RAFINAT,METICULOS SI DOCUMENTAT OM CUANTIC;AM AVUT SI EU O STRAFULGERARE DE MOMENT IN CARE AM INTUIT CEA CE MATA TE APLECI CU MULTA RABDARE SA DISECI-COPY PASTE ACESTA IN INTELEPCIUNEA ANTICA SI DE DEMULT;CHIAR ERAM CONVINS,DE ACEST LUCRU,DAR MAI MULT LA NIVEL INTUITIV,NU DOCUMENTAT,APLICAT CA DV;MULTE FELICITARI !RASPUNSUL MEU LA INTREBARE ESTE:
    FRICA,COMODITATEA,EGOISMUL,DE A-TI CONSTRUI UN CLOPOT DE STICLA IN CARE LUME ISI TRAGE O FALCA DE MISTRET DUPA CARE PRIVESTE CU BURTA IN SUS CERUL UNIVERSULUI SAU MESCHIN, IMPIEDICANDU-SE DE BUTURUGA MICA A PROPIEI SALE IGNORANTE;
    AM SI EU PT MARIA TA UN MIC PREMIU-UN TIP MISTO CARE EXPLICA LA UN MOMENT DAT -FAIN -RASPUNSUL LA ACEEASI INTREBARE :
    https://www.youtube.com/watch?v=rcKhx84Wvb8

Lasă un răspuns