cum să privim femeia

Cum să privim femeia?

Ne plac din ce în ce mai mult femeile. Ne place că ne plac femeile. Niciun bărbat nu ar dori vreodată ca ele să îi placă mai puţin. Femeile sunt cu adevărat minunate, demne de adorat, totuşi ceva nu funcţionează corect în toată treaba aceasta. Aşa că am pregătit o listă prin care îţi voi răspunde la întrebarea, cum să privim femeia?

Femeile sunt privite de către bărbaţi asemeni unor cadouri veşnic nedesfăcute. Ba chiar şi după ce le obţin, ei nu se opresc din a căuta să desfacă cadouri, măcar cu gândul, vreme în care femeile au grijă să se ambaleze într-un mod cât mai seducător. Sigur că un cadou este menit pentru a fi dăruit, dar femeia este doar un cadou?

Îţi aminteşti de Cea mai frumoasă maşinuţă pe care ai primit-o în anii copilăriei tale? Tot aşa, femeia e cel mai perfect Cadou pe care l-ai primit vreodată şi e singurul care dacă nu te joci cu el încetează să se mai joace cu tine. Este regula generală care se aplică în cazul tuturor bărbaţilor şi femeilor.

Femeia, este asemeni unui dar pe care îl primeşti în fiecare zi. Valoarea acestuia ţi se descoperă în special în zilele tale mai puţin bune. Totuşi, să nu iubim femeile doar atunci când avem nevoie de serviciile lor! Îţi prezint câteva idei care sunt convins că îţi vor fi de ajutor. Începem!

1). Nu te plasa într-o situaţie în care eşti nevoit să ascunzi ceva de o femeie, tu nu ştii să ascunzi, să minţi şi nici nu eşti nevoit să o faci. Tu reprezinţi suma experienţelor tale, un rezultat de care ea tocmai s-a îndrăgostit ori alături de care a ales să experimenteze viaţa în continuare. Prin urmare, dacă tu însuţi vei nega o parte din tine, cum poţi aştepta ca altcineva să te accepte? Nu funcţionează sub nicio formă această teorie.

2). Eşti o minune pentru femeia ta la fel cum ea este un miracol pentru tine. Orice om, bărbat/femeie, deţine o doză considerabilă de mister şi de pasiune, în ochii partenerului, iar, fiecare caută o modalitate prin care să îşi poată exprima în libertate sentimentele; ca acest lucru să devină posibil ei au nevoie să întâlnească persoana potrivită. Criteriul prin care poţi să recunoşti o persoană potrivită este Cea care caută să primească ceea ce ai tu de oferit, ea este persoana potrivită.

3). Încetează să mai spui că femeia perfectă e cea proastă, mută sau bună la pat! Dacă femeile ar gândi la fel despre bărbatul perfect, acela ar trebui să fie plin de bani şi să nu prea stea pe acasă.

4). Nu ai nevoie de o Legalizare pentru a iubi o femeie. Din contră, orice promisiune definitivă făcută persoanei pe care o iubeşti, ucide cinstea pe care i-o porţi. Nu poţi să accepţi o astfel de idee? Pregăteşte-te să poţi!

Tu nu eşti sigur pe faptul că mâine vei Simţi acelaşi lucru pe care îl simţi azi, în legătură cu spălatul maşinii şi cu tipul de haine pe care doreşti să îl îmbraci, dar, spui că îţi vei iubi femeia până când moartea te va despărţi de ea? Doar gândul condamnării la fericire îţi provoacă teamă şi instabilitate emoţională. Apoi, aşa cum ne-am convins deja, teama ucide Dragostea în toate modurile şi circumstanţele. Maturizează-te!

Iubirea pe care i-o porţi nu va muri nici după ce moartea te va despărţi de ea, dar temerile care îţi dau târcoale încă din ziua în care ai făcut acea promisiune o sugrumă şi o întemniţează prematur.

5). Frumuseţea şi senzualitatea unei femei nu poate fi înlocuită cu nimic niciodată; poţi să petreci alături de 31 de prieteni timp de 31 de zile pe lună sau poţi să îţi dai întâlnire cu 365 de persoane de acelaşi sex pe an. Dar crede-mă, ele nu îţi vor potoli dorinţa de a iubi o femeie.

6). După încheierea unei relaţii care a durat aproape şase ani însă, care nu a funcţionat niciodată, convingerile mele au fost următoarele: Orice i-ai face sau cu oricâte explicaţii ai încerca să linişteşti o femeie, nu vei reuşi! În majoritatea cazurilor femeia nu doreşte să fie liniştită, şi din acest motiv ea va înţelege numai ce va dori să înţeleagă. Evită să îţi iroseşti energia cu nesfârşitele Clarificări ale nesfârşitelor evenimente. Poate un sărut şi o îmbrăţişare vor avea efect pozitiv.

7). Nu lua decizii atunci când eşti nervos, mânia nu este reală! Dar, cunoşti aceasta, ai trăit-o ca experienţă în trecut. Imediat ce ai lovit un coleg care ţi-a greşit, în anii copilăriei tale, mânia ta s-a transformat într-un regret! Aşadar, mânia nu este un sentiment, este un gând înşelător îmbrăcat cu veşmintele unui sentiment.

8). Nu încerca să îţi convingi partenera de faptul că e dependentă de tine! Tot ce va încerca să facă, începând cu recepţionarea mesajului, va fi să îţi demonstreze că este independentă (ceea ce este adevărat), chiar dacă pentru a îţi demonstra acest lucru va fi nevoită să renunţe la ceea ce iubeşte cel mai mult, la tine.

9). Pornografia nu are nicio legătură cu femeia, nimeni să nu o învinuiască! Bărbaţii au nevoie să realize faptul că în interiorul lor ade un Vulcan pe care ei tot caută să îl stingă. Nu din punct de vedere fizic ar trebui domolit. Rădăcina se găseşte la nivel mental, de acolo trebuie ameliorat aspectul. Citeşte şi articolul Educaţie sexuală pentru toate vârstele.

Totuşi, e foarte sănătoasă nevoia oamenilor de a face dragoste sau sex, însă nu şi atunci când preferinţele lor includ persoane de acelaşi sex ori alte obiecte. Cu toate că oricine este liber să facă ce vrea.

10). La oricâte schimbări ar fi supusă o relaţie, oricâte persoane şi despărţiri ar interveni, fie definitive ori dacă porniţi pe drumuri separate, dragostea pe care i-ai declarat-o primei femei din viaţa ta nu va fi stinsă niciodată!

„Femeia a fost creată cu scopul de a fi iubită, nu neapărat înţeleasă“.
Oscar Wilde

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Scrie ceva despre acest subiectx
()
x