Vindecare şi lectură

 

Vindecare prin lectură sau adevăr şi vindecare este procesul de care poţi beneficia în mod gratuit, abonându-te mai întâi aici sau pe Facebook. Vezi câteva păreri, scrise de oamenii cu care am lucrat, accesând pagina Cele mai bune comentarii. Dar în loc de descriere îţi prezint răspunsul pe care i l-am oferit fondatoarei unei asociaţii de marketing, dezvoltată la nivel naţional. Discuţia a evoluat în felul următor:

„Despre ce este vorba pe acest blog de vindecare prin lectură?“

Este vorba de dezvoltarea relaţiilor dintre oameni prin consiliere directă sau online şi prin intermediul articolelor care ajung la peste douăzeci de mii de cititori în fiecare lună.

Tematica vizează depăşirea dificultăţilor cu care oamenii se confruntă, cum ar fi dezamăgiri în relaţiile familiale ori de cuplu, acceptarea de sine, autocunoaşterea, conştientizarea faptului că nu există imposibil, evadarea de sub tiparele mentale distrugătoare, care ne ţin pe loc, care accelerează degradarea fizică ori psihică, depăşirea limitelor, recăpătarea încrederii în capacităţile proprii sau descoperirea noilor abilităţi, dar şi asistarea pe durata creşterii constante a spiritului.

Prin intermediul mesajelor ce pleacă de aici oamenii înţeleg că fiecare om este important şi frumos, şi unic, că nu au devenit victime din pricina faptului că au fost răniţi în trecut, ba, prin experimentare li s-a dăruit şansa de a deveni eroi şi au devenit, că cel mai important aspect este Iubirea şi Comunicarea, şi că avem nevoie să fim sinceri cu noi înşine, apoi cu ceilalţi. Suntem legaţi unul de altul şi nu vom putea trăi niciodată fericiţi singuri.

Iubirea, iertarea şi dăruirea, ar fi bine să se nască din proprie iniţiativă, dintr-un dor nebun de pace şi de o lume mai bună, nu pentru a consolida afaceri ori a îți crea imagini prin intermediul binefacerii televizate.

Oamenii au nevoie ca cineva să le spună că încă nu este totul pierdut, că lumea nu s-a prăbuşit şi că alegerile vin însoţite de consecinţe şi beneficii. Frica este o rugină a minţii iar teama e inchiziţia în care îşi trăiesc vieţile majoritatea. Cu procesul vindecare prin lectură te eliberezi de aceşti viruşi ai societăţii actuale.

Traumele, urmările ataşamentelor, lipsa discernământului, slaba pregătire de care ne lovim în şcoli, traiul într-o societate bazată pe competiţie ori ignoranţă, hrănesc degradarea acestei lumi; vindecarea, începe din interiorul fiecărui ins. Tot ce avem nevoie să facem este să ne unim, respectându-ne ca Fiinţe individuale care co-există în tot. Vorbind cu Dumnezeu ne face conştienţi de toate aceste lucruri.

„Ai citit cărţi din acest domeniu sau ai terminat psihologia?“

Mult mai puţin importante sunt cărţile pe care le-am citit ori ce am studiat, ceea ce contează este ce am creat! Am scris patru cărţi de dezvoltare spirituală, probabil cele mai citite cărţi de acest gen ale unui autor român.

„Am nevoie de o programare la tine şi de o discuţie care să dureze minim patru ore. Mulţumesc Alberto Bacoi.“

Vindecare prin lectură şi beneficiile

Câteva dintre beneficiile obţinute sunt eliberarea de sub tiparele impuse şi boli, cum ar fi:

Dezechilibrarea emoţională, dragostea obsesivă, negarea sentimentelor. Dependenţa de persoane, obiecte sau locuri, acceptarea credinţelor disonante cu valori refugiante false, doctrina, doliul, dorinţa de control, posesie şi lăcomia, violenţa, disfuncţiile comportamentale, reprimarea sexuală, ruşinea, autovinovăţirea, compătimirea de sine, opresiunea, ura şi mânia, răzbunarea, plictiseala, tristeţea abundentă, depresia şi dezgustul ori, antipatia, disperarea, nemulţumirea, repulsia, singurătatea, tulburarea de identitate disociativă bipolară, comportamentele maniaco-depresive, disfuncţiile sexuale, exteriorizarea abuzivă, anxietatea, conflictele intrapsihice, frica, grijile sau lipsurile, care NU EXISTĂ, nevoia de mai multă viaţă, fobiile, toate tipurile de temeri, inacceptarea de sine şi neputinţa de a ierta, impotenţa puterii creatoare.

Miracolul dragostei constă în a nu deţine absolut nimic şi a dărui totul.
Alberto Bacoi

2 gânduri pentru “Vindecare şi lectură

Lasă un răspuns