Cinsprezece minciuni pe care le tolerezi zilnic

Cinsprezece minciuni pe care le tolerezi zilnic

Cinsprezece minciuni pe care le tolerezi zilnic

Cinsprezece minciuni pe care le tolerezi zilnic este articolul care îţi face plinul, e cel care îţi umple rezervorul cunoaşterii şi te încurajează. Dacă eşti fricos sau spălat pe creier poţi părăsi Pagina de pe acum. Aici facem dezvoltare umană la cel mai înalt nivel. Începem!

1). Dacă vrei să trăieşti cu „siguranţa“ că al tău copil va fi ferit de viruşi vaccinează-l, dacă vrei să trăiască mai mult fereşte-l de vaccinuri. Logica vaccinării funcţionează în felul următor, forţăm sistemul imunitar în mod artificial să producă mai mulţi anticorpi decât ar fi produs în mod natural. Sigur că el este un lucru preferat de toţi, însă mai târziu, datorită suprasolicitării sistemul imunitar se slăbeşte şi îmbătrâneşte. Evident, impotenţa acestuia apare prematur.

Imaginează-ţi că întinzi un tricou ud pe sârmă şi laşi apa să se scurgă din el picătură cu picătură. Acest proces poate dura şi două ore. Acum, imaginează-ţi că storci tricoul, iar 80% din apă curge din el instantaneu, apoi se usucă. Timpul în care se scurge apa din rufa proaspăt spălată reprezintă durata vieţii tale şi modul în care respecţi metabolismul corpului tău. Decizia îţi aparţine, şi orice lege prin care cineva încearcă să îţi influenţeze decizia face parte din lista cu minciuni pe care le tolerezi zilnic.

Medicina modernă te-a învăţat să îţi vaccinezi copilul ca să îl fereşti de viruşii creaţi de ea. Aparent sistemul funcţionează, însă analizându-i efectele observăm cum durata medie de viaţă a scăzut dramatic, cum cancerul îşi face loc printre adulţii care au fost vaccinaţi în copilărie. Chiar şi hormonii au de suferit. Spermatozoizii devin mai lenţi şi astfel ai nevoie de tratamente de fertilizare costisitoare. Odată cu slăbirea sistemului imunitar apare dependenţa de medicamente, substanţe peste substanţe, iar pentru anihilarea reacţiilor adverse apărute în urma administrării unor substanţe ţi se recomandă alte substanţe.

Doctorii şi-au învăţat perfect lecţia, dar tocmai ea este problema. Oare ceea ce au fost învăţaţi este cu adevărat real? Realitatea a demonstrat faptul că cei care au trăit în condiţii naturale şi-au dezvoltat un sistem imunitar puternic în mod natural. Durata lor de viaţa este mai mare şi nu necesită prea multă medicamentaţie, deoarece corpurile lor îşi extrag substanţele de care au nevoie din apă, plante şi din alimente.

Cei care au fost feriţi de mediul înconjurător, cărora li s-a administrat medicamentaţie preventivă, sunt expuşi la obezitate şi diverşi viruşi, sunt depresivi, sunt predispuşi la sinucidere. Să nu uităm că există o diferenţă între a vaccina un bolnav muribund şi a trata trupuri sănătoase.

2). Pentru marii deţinători şi pentru guverne, o mie ori un milion de vieţi pierdute nu înseamnă nimic, războaiele au demonstrat-o. În viziunea lor oamenii sunt asemeni unor vite şi chiar aşa sunt trataţi. Dar vitele care au fost modelate de societate ar fi gata să sacrifice lumea pentru a îi apăra minciuna. Pe ei nu îi interesează binele umanităţii, ci caută să îşi demonstreze dreptatea strâmbă cu orice preţ.

Faptul că conducerea de orice tip doreşte abundenţă şi prosperitate pentru poporul ei este un alt mit din lista cu minciuni pe care le tolerezi zilnic.

3). În comunism ţi s-a spus că poporul lucrează pentru dezvoltarea societăţii. În realitate poporul trudea pentru bunăstarea şi pentru ego-ul dictatorului.

4). Democraţia ţi-a promis că poţi să faci ce vrei să faci atunci când vrei să faci. Adevărul este că poţi să faci ce vrei să faci numai dacă poţi. Cei care profită de vulnerabilitatea maselor pot, au demonstrat-o.

5). Manualele şcolare te-au învăţat că omul îşi are originile în maimuţă, ceea ce nu este adevărat.

6). Sistemul de învăţământ te-a învăţat că prin competiţie se naşte progresul. În realitate, progresul se naşte prin colaborare. El este succesul!

7). A învăţa nu este plăcut, iată una dintre cele mai mari minciuni pe care le tolerezi zilnic. Hrănirea curiozităţii îţi provoacă cel mai plăcut sentiment, îţi stimulează creierul ca să te invadeze entuziasmul. Personal aş învăţa toată viaţa. De fapt asta facem, de aceea iubesc viaţa cu tot ce îmi oferă ea.

Programa şcolară te-a învăţat să nu vrei să înveţi, să urăşti acest lucru cu toată fiinţa ta, totuşi ea ţi-a impus să memorezi ce ţi-a pus la dispoziţie societatea. Evident că dacă informaţiile de acolo s-au dovedit a fi eronate şi percepţia ta va fi eronată, personalitatea ta va avea de suferit, în viaţa ta va domina haosul şi asta vei transmite tuturor, haos. Te vei roti în mlaştina cu minciuni pe care le tolerezi zilnic.

A învăţa nu este memorare, este înţelegere şi apoi eliberare. Un ulcior odată umplut trebuie să fie vărsat ca să poată să fie umplut a doua oară. Aşadar, goleşte-te puţin de tine pentru a te putea umple cu informaţii reale şi ajutătoare, prin experimentare. Creează-ţi convingeri proprii.

8). Societatea te-a învăţat că dacă mulţumeşti pe toată lumea, pe părinţi, pe profesori sau pe angajatori, vei fi premiat şi invidiat de ceilalţi, că aceasta îţi va aduce succesul şi satisfacţia. Însă ea nu este fericirea. Tu nu ai fost învăţat să te mulţumeşti pe tine, nici să îi ajuţi în adevăratul sens pe alţii. Atunci când oferi, o faci ca să îţi demonstrezi în faţa celor slabi puterea.

9). Nimic nu se compară cu emoţia simţită dimineaţa alături de persoana pe care o iubeşti. O atingere caldă, o legătură strânsă, cât mai puţine cuvinte, linişte, admiraţie reciprocă, entuziasm şi o ceaşcă de cafea. Asişti la naşterea visurilor tale tremurând. Însă dacă iubeşti o singură persoană dar îi urăşti pe ceilalţi oameni iubirea ta nu este iubire, este o boală, aşa că trateaz-o ca atare.

Iubirea, în funcţie de situaţie, se manifestă în mod diferit. Însă nu poţi să iubeşti şi să urăşti în acelaşi timp. Ai urmărit vreodată un film în care un bărbat şi o femeie ucideau tot ce prindeau însă ei doi se iubeau? Ea este o catastrofă care ameninţă personalitatea tinerei generaţii şi un mit din lista cu minciuni pe care le tolerezi zilnic.

10). Societatea ţi-a spus că dacă primeşti un buchet de flori înseamnă că eşti iubită, ceea ce nu este adevărat. De obicei primeşti flori atunci când ai fost păcălită.

11). Religia te-a învăţat că Dumnezeu a înfiinţat religia, ceea ce nu este adevărat. În realitate El a dat oamenilor libertatea, ca ei să facă ce vor dori cu ea.

12). Tot religia te-a învăţat că sfinţii sunt cei care au slujit bisericii tradiţionale. Adevărul este că susţinătorii ei au ucis oameni pentru a îşi apăra instituţia, deoarece prin ea puteau controla umanitatea. În realitate cei care s-au opus religiei pentru a apăra libertatea sunt adevăraţii sfinţi, iar, cei care şi-au apărat religia sunt criminali. Totuşi, bunica ta îngenunchează şi astăzi în faţa pereţilor bisericilor pictate cu chipurile celor care au călcat în picioare scrierile lăsate de cei care ne-au iubit prea mult.

13). Religia te-a învăţat că Dumnezeu te condiţionează ca să te iubească, ceea ce nu este adevărat. Da, ţi s-a spus că eşti păcătos pentru simplu fapt că te-ai născut. Tot ea, împreună cu ştiinţa, ţi-au spus că suntem singuri în univers. Eu îţi spun că suntem singurii care credem acest lucru, cu toate că în urmă cu două mii de ani un om ne-a spus „în casa Tatălui meu sunt multe locaşuri, dacă nu ar fi fost aşa v-aş fi spus“. Uaaau!

14). Etichetele de pe produsele pe care le consumi sunt minciuni. Dacă nu te supui nu reuşeşti, iar valoarea ta trebuie acreditată de sistemul social şi că tu nu eşti important, ele sunt alte minciuni pe care le tolerezi zilnic. În realitate eşti important, tot ceea ce se întâmplă în jurul tău are legătură cu tine. Altfel nu te-ai fi aflat acum aici.

15). Atunci când cei care sunt invidioşi pe tine se opresc din a îţi mai opune rezistenţă, să cunoşti că valoarea ta a scăzut şi că individualitatea ţi se pierde. Omule, fii tare, tu ai nevoie să te creezi în mod natural şi unic, aşa cum ţi-a fost destinat. Simte liber şi acţionează la fel, tu faci diferenţa.

„Prietenul care va minţi pentru tine, va minţi şi împotriva ta“.
Unknow

Lasă un răspuns