Dovezi constructive că funcţionează lumea pe dos

Dovezi constructive că funcţionează lumea pe dos

Dovezi constructive că funcţionează lumea pe dos

Lumea pe dos a devenit un criteriu din ce în ce mai căutat. E un subiect care a dat în clocot şi care ne aşează la locul lor în mod accelerat percepţiile. Ce-i drept e nu că funcţionează lumea pe dos, societatea funcţionează pe dos. Lumea reală îşi urmează fără vreun gram de abatere scopul şi tot ceea ce trăim avem nevoie să trăim ori este alegerea noastră. Conştientizarea acestor dereglări şi revizuirea fac parte, cu certitudine, tot din planul de desăvârşire umană care a fost scris.

Astăzi îţi aduc la cunoştinţă zece idei constructive care dovedesc faptul că funcţionează lumea pe dos sau că definiţia psihicului uman încă nu a căpătat contur. Citeşte articolul iar dacă l-ai găsit util distribuie-l mai departe prietenilor tăi. Sunt recunoscător cititorilor care mă apreciază şi care îmi lasă comentarii pe Facebook.

1). Oamenii cu dificultăţi de mişcare, diagnosticaţi cu un sindrom psihomotor ca ataxia, cauzat de lezarea unor căi nervoase ori a măduvei spinării, aleargă frecvent prin parcuri, fiind nevoiţi să depună de zece ori mai multe eforturi din pricina bolii lor. Aceia sănătoşi nu se ridică din faţa televizoarelor şi a tabletelor cu aplicaţii inutile şi cu joculeţe online stupide.

2). Tinerii mai puţin avantajaţi, aceia care au fost marginalizaţi de către societate, tineri cărora nu li s-a acordat şansa să continue sau să îşi încheie studiile, scriu cărţi, deschid minţi, înalţă inimi, vindecând suflete, găsesc soluţii reale la probleme şi creează oportunităţi de dezvoltare pentru generaţia lor.

Majoritatea celor cu studii superioare trudesc în interesul corporaţiilor mari, urmăresc emisiuni mondene de doi lei, la care sunt invitate în mod repetat persoane cu caractere de doi lei şi frecventează localuri unde se strâng oameni din aceeaşi categorie. Acest aspect mă îngrijorează şi îmi dovedeşte că funcţionează lumea pe dos ori mă întristează să văd cum cât mai mult tineri cu capacităţi de genii sunt irosiţi în lume ca pe bandă rulantă.

3). Cei care au dezminţit orice formă de religie însă au îmbrăţişat adevărul şi spiritualitatea, vorbesc oamenilor despre dragoste, iertare şi de viitor şi îşi dovedesc iubirea pentru oameni prin exemplul lăsat. În schimb preoţii şi pastorii ori adepţii oricărei forme de religie, ucid dragostea, îşi ucid Dumnezeul, promovând ura şi persecuţia şi instigă frica, luptând în scopul intereselor instituţiilor lor.

Lumea pe dos şi argumentarea

4). Bărbatul care are o familie şi-o părăseşte. Cel care trăieşte singur lăcrimează visând să îşi întemeieze una.

5). Bogaţii vor să fie iubiţi sincer. Săracii renunţă la iubire pentru a gusta bogăţia!

6). Copiii vor să devină oameni mari. Oamenii maturi îşi doresc să redevină copii.

7). Artiştii care au devenit persoane publice se împacă greu cu presiunea (circul) televiziunilor mondene, ei vor să fie anonimi. Însă anonimii ar face orice pentru a deveni faimoşi, începând de la a se arunca de pe o macara cu paraşuta la a se filma în timp ce îşi toarnă găleţi de apă cu gheaţă pe cap. Toate acestea, în scop caritabil!

8). În penitenciare se citeşte Biblia. În schimb în cinematografe, la televizor sau prin intermediul jocurilor video se încurajează crima. Oare cea mai bună soluţie nu este cea de a preveni crima în loc să încerci s-o corectezi şi să o pedepseşti, în vreme ce chiar tu investeşti în ea?

9). Bisericile bătrânilor voştri, acelea care vorbesc despre dragoste, moralitate şi valori, sunt cele care au ucis cel mai mult. Ele au pornit războaie împotriva popoarelor ca să îşi păstreze autoritatea asupra lor.

10). Apariţia unui copil în viaţa ta nu îţi limitează viaţa, ţi-o redă. Îţi redă şansa de a trăi din nou, bucurându-te alături de copilul tău de toate clipele pe care nu ai ştiut să le apreciezi prima oară. Iar, acum le trăieşti pentru a doua oară, alături de ceea ce iubeşti mai mult. Simte liber!

„Într-o lume absurdă, inteligenţa este o absurditate“.
Johann Wolfgang von Goethe

Lasă un răspuns