Cine este ca Dumnezeu?

Cine este ca Dumnezeu?

Cine este ca Dumnezeu?

Cine este ca Dumnezeu? Ea e întrebarea la care puţini oameni au reuşit să găsească un răspuns până astăzi, majoritatea dintre ele dovedindu-se a fi incomplete, de tip negativ, din nou, până astăzi. Cartea Mi-ka-El? Cine este ca Dumnezeu? a fost finalizată şi este disponibilă în format tipărit cititorilor care o aşteaptă.

MIKEL nu este o carte religioasă, este o carte umanistă,
renascentistă, diacronică şi spiritual desăvârşită.

Alberto Bacoi, autorul seriei Vorbind cu Dumnezeu, te invită la o nouă călătorie spirituală, intensă şi care se adresează fiecărui cititor în mod personal. O nouă provocare, un mod nou şi benefic de a înţelege, de a accepta şi a crea evenimentele întâlnite, a schimba vechiul tu cu noua fiinţă care îşi face loc în viaţa ta şi a câtor mai mulţi oameni în prezent.

Una puternică, încrezătoare, stăpână pe ale sale gânduri şi decizii, care simte totul ca şi cum ar fi peste tot şi care îşi recunoaşte propria viaţă ca fiind produsul alegerilor ei de dincolo de viaţă şi de trup, de minte, de şabloanele acestei lumi şi de tot ceea ce a cunoscut până acum că este sau că ar putea deveni. MIKEL te face să conştientizezi toate aceste lucruri.

Cartea MIKEL nu vorbeşte despre Dumnezeu sau despre cum este El. Ea vorbeşte despre oameni, despre cum sunt şi cine cred ei că sunt. Nu contează dacă eşti creştin sau dacă urmezi alte ramuri şi tipuri de religii, dacă eşti ateu, agnostic ori dacă ai fost eliberat deja de toate aceste tipare. Cartea îţi aminteşte că eşti om, nicidecum etichete stabilite de oameni. Căci doar prin cunoaştere şi amintire putem înainta ca părţi individuale şi ca civilizaţie în acelaşi timp, uniţi în intenţie, cu aceeaşi viteză, către acelaşi rezultat.

MIKEL | Cine este ca Dumnezeu?

Cartea pe care am finalizat-o nu e despre mine, ci este despre tine, cel care citeşti acum aceste rânduri. Viaţa este un miracol. Eu sunt un miracol, tu eşti un miracol. Dumnezeu este dragoste, iar dragostea ni se prezintă în miliarde de forme. Forma pe care ai venit alături de mine ca să o cunoşti o să te cutremure din cap până în tălpi. Forma ei, aşa cum mi s-a revelat scriind aceste rânduri, m-a înălţat, la propriu, deasupra tuturor lucrurilor care există şi care au fost create.

Viaţa este o magie plină de culori necolorate, iar tu eşti pictorul, desenatorul, tema şi personajul. Tu eşti florile şi curcubeul, fluturii şi stelele, şi păpădiile, şi frunzele, şi rândunelele cu cântecele lor, liniştea ori vântul. Apele se înclină înaintea ta iar munţii te protejează de furtuni…

Nici toate lacrimile acestei aşezări şi sacrificiile nevinovaţilor sau ale sfinţilor şi copiilor, ale animalelor care au trăit şi care au murit vreodată pe acest Pământ, nu sunt atât de cumplite încât să îţi sufoce bucuria faptului că te-ai născut, că trăieşti acum aici şi că faci ceea ce ai ales să faci. Cine este ca Dumnezeu? e mesajul care îţi oferă curajul pentru a păşi spre o lume liberă, o nouă eră, un nou început.

Aştept să îţi înmânez cartea care limpezeşte gânduri, cea care înalţă inimi, cartea care eliberează suflete şi care naşte spiritul în oameni. Este cartea care colorează cerul cu lacrimi de om şi cu autoritate peste tot ce mişcă.

Cui se adresează mesajul cărţii?

Cine este ca Dumnezeu? se adresează tuturor categoriilor de oameni dar în special acelora cărora vieţile, aşa cum le-au trăit până astăzi, au încetat să le mai ofere satisfacţie ori care au pornit în căutarea unor răspunsuri mai înalte. Sunt convins că ai auzit expresii ca uplifting your spirit, importance of knowledge, global peace.

Cine este ca Dumnezeu? nu este o profeţie. Cartea nu descrie evenimentele care urmează să se întâmple, ea te ajută să le înţelegi pe cele care s-au întâmplat deja.

Despre autor

De-a lungul intervenţiilor prin cărţi, articole şi consiliere personală, cu tema dezvoltării personale sau spirituale, am fost numit în multe feluri, uneori maestru, mesager, psiholog sau scriitor, antrenor spiritual, profet modern, vizionar, iluminat, copil de cristal, de curcubeu sau lucrător în scop de pace. Şi totuşi eu nu sunt nimic din toate acestea şi nu mă supun niciunei etichete. În schimb pot fi prietenul tău.

Ce beneficii pot dobândi citind?

Cine este ca Dumnezeu? linişteşte apele. Cartea aduce bunătate şi inocenţă în mintea ori în inima omului fără să îi impună. Ba îl convinge să fie minunat din proprie iniţiativă, explicându-i că există o variantă mai bună, că are mult mai mult de câştigat astfel. Omul se schimbă pentru el nicidecum pentru cei din jurul său. Astfel vine fericirea, altfel nu are cum să vină. Ceea ce ţi-am pus la dispoziţie este viitorul.

Conştienţa vorbeşte prin toţi oamenii transmiţând acelaşi adevăr prin cuvinte diferite, în stiluri diferite şi pentru oameni diferiţi. Căutând, întâlnesc oameni despre care nu ştiam nimic cu câţiva ani în urmă şi care au devenit minunaţi, încrezători şi atât de puternici, purtând în inimile lor intenţia păcii şi a prosperităţii.

Mai ştiu că în spatele unor cărţi scrise există mult studiu, meditaţie şi trăiri, viziuni şi simţăminte, emoţii, frici şi temeri, descurajări ori lacrimi. Nu poţi să scrii o carte bună fără să o trăieşti, nu poţi să vii în faţa oamenilor cu un mesaj care nu trece mai întâi prin tine prin toate modurile. Cu drag, Alberto.

Comandă cartea MIKEL în format tipărit şi urmăreşte-mă pe Facebook, simte liber!

Intenţia cu care trecem prin viaţă ne defineşte valoarea sufletului.
Alberto Bacoi

Un gând pentru “Cine este ca Dumnezeu?

Lasă un răspuns