Te naşti, oamenii te iubesc, trăieşti şi mori

Te naşti, oamenii te iubesc, trăieşti şi mori

Te naşti, oamenii te iubesc, trăieşti şi mori

Te naşti, oamenii te iubesc. Toţi sunt bucuroşi că ai venit pe lume. Părinţii tăi au grijă de tine, iar oamenii apropiaţi lor îţi aduc daruri şi îţi susţin părinţii în scopul creşterii tale. Eşti preţios! Eşti o comoară venită de la Dumnezeu, de la natură, de la barză sau de la maimuţe, fiecare după cum preferă.

Te naşti, oamenii te iubesc, ei te şi formează

Părinţii şi oamenii apropiaţi lor te îngrijesc! Tot ei sunt aceia care te îndrumă, care te învaţă, te ceartă, te rănesc, te pedepsesc ori te dezamăgesc! Oamenii nu te învaţă ceea ce au considerat ei că este mai bun pentru oameni, trăind în lume cu ceva timp înaintea ta, te învaţă ceea ce a ales sistemul că este mai bun pentru oameni. În tot acest timp tu încerci să îţi protejezi libertatea care ţi s-a dat. Este tot ce ai. Cu ea te-ai născut! Apoi oamenii care îţi vor binele, exact asta intenţionează să îţi ia, binele pe care îl deţii, ca apoi să ţi-l vândă înapoi cu ţârâita! „Va fi bine doar dacă înveţi ce ţi-am pus noi la dispoziţie. Va fi bine doar dacă te supui. Va fi bine doar dacă vei avea bani. Va fi bine doar dacă nu vei încerca să gândeşti de unul singur“. Te naşti, oamenii te iubesc şi îţi vor binele, ţine bine de binele tău!

Nimic nu este al tău, totul are un preţ, nu ai cu ce să îţi cumperi fericirea. Dintr-o dată oamenilor le dispare bucuria cauzată de apariţia prezenţei tale. Eşti înscris la creşă, apoi la grădiniţă, la şcoală, la liceu şi la facultate, mai multe facultăţi, pregătiri avansate, urmezi diverse cursuri de formare, te duci în armată şi aşa mai departe. În singura ta zi liberă te duci la biserică de două ori pe zi, la fel şi în zilele de sărbătoare. Şi încă de mic eşti premiat cât mai des cu cât te supui mai tare. Ţi s-a spus că dacă obţii rezultate bune oamenii te vor aprecia! Ai experimentat aceasta, te-ai simţit mângâiat, mulţumit, privilegiat şi mândru! Şi ţi s-a spus:

  • Învăţătoarea: Bravo, Mihăiţă! Ai luat 10!
  • Mihăiţă: Permiteţi-mi să întreb, zece ce?
  • Învăţătoarea: Ai luat nota 10, adică ai obţinut acest calificativ! Felicitări, eşti mai bun decât ceilalţi copii!
  • Mihăiţă: Ce este acest calificativ şi la ce îmi foloseşte? Îmi pot cumpăra o îngheţată cu el?

Din nefericire nu, nu poţi să faci nimic cu el, 10 este doar un număr! Nu îţi foloseşte la nimic, ci doar îţi poate hrăni Ego-ul dacă nu eşti atent. Poţi înlocui nota 10 cu 10 like-uri primite la o postare pe Facebook. E exact acelaşi lucru. Senzaţia este similară! Şi totuşi, peste trei zile oamenii vor uita de realizarea ta! Prin urmare, cu cât vei obţine nota 10 mai des, oamenii te vor admira din ce în ce mai puţin! A devenit deja o obişnuinţă faptul că obţii de fiecare dată acest număr; o obişnuinţă înseamnă un eveniment care se întâmplă atât de des încât nu mai reprezintă un prilej de sărbătoare. Oamenii te iubesc!

Te naşti, oamenii te iubesc, munceşti şi mori

Lucrezi în zeci de puncte de lucru în diferite domenii şi pe mai multe planuri, job-uri pe care le schimbi atât de des. Nu îţi mai pui întrebări despre nimic. Pentru cei care-şi pun întrebări în privinţa veracităţii sistemului s-au construit sanatorii şi spitale de dezaxaţi, nebuni cu capul sau anormali, adică naturali, care înseamnă diferiţi, ori acei oameni ale căror minţi nu s-au putut adapta la renunţarea la libertate. Astfel s-au distrus. Au murit mental şi spiritual, chiar dacă trupurile lor sunt încă vii şi pot merge pe picioare!

Munceşti numai trei sferturi din viaţă! Pe primul ţi l-ai dedicat deja formării în scopul irosirii celorlalte sferturi. Vrei să cumperi? Trebuie să te vinzi mai întâi. Vrei să te relaxezi pe o insulă exotică? Aprinde televizorul şi deschide-ţi o bere! Mai ai puţin şi cedezi, îţi vine să evadezi, vrei să omori sau să te omori? Cineva s-a gândit şi la asta şi a pus la dispoziţia ta diverse sortimente de ţigări ori de alcool pe care eşti nevoit desigur să le cumperi tot cu libertatea sau cu sănătatea. Te naşti, oamenii te iubesc?

Oamenii nu cumpără produse cu bani, le cumpără cu renunţarea la libertate. Astfel, ca să procuri banii cu care să îţi procuri hrana sau să îţi permiţi diverse plăceri, renunţi la nouă ore din zi, plus cele două ore cât durează deplasarea până la punctul de lucru, adică unsprezece ore pe zi, cinci sau şase zile pe săptămână, tot anul, toată viaţa…

Pentru cazurile mai speciale există morfina şi substanţele care înlocuiesc heroina! Ei bine, sistemul nu te lasă să te prăpădeşti! Fără oameni sistemul nu există, de aceea te ajută! Deviza este să fie bine. „Doamne ajută să ne meargă bine“. Sistemul caută soluţii în acest scop pentru tine. De fapt acesta este scopul tău, să faci să îţi fie bine. Aşa cum ştim deja ca să îţi fie bine trebuie să te supui. Dacă te-ai supus deja şi totuşi nu îţi este bine, înseamnă că nu ai fost îndeajuns de sincer sau de convingător. „Dumnezeu“ vede tot!

Te naşti, oamenii te iubesc iar Dumnezeu nu

Apropo, că tot a venit vorba, există un Dumnezeu care a creat tot Ceea Ce există, singurul lucru pe care ar trebui să îl ştii despre caracterul Său este că te urăşte şi că îi e ciudă că faci sex cu femeia ta. Creştinii au născocit mai multe pedepse ori modalităţi de tortură decât recompense. De fapt de recompense nu îţi mai vorbeşte nimeni, numai acei oameni care aşteaptă să obţină ceva de la tine, doar ei îţi mai spun că ai să reuşeşti în viaţă. Iar astfel, îmbătrâneşti, te stingi şi te naşti din nou ca să repeţi acelaşi lucru. Încă nu ai văzut raiul şi ai încetat să mai crezi că există iad, cu toate că îţi trăieşti iadul propriu de când te ştii!

În zilele cele mai cenuşii întâlneşti acest blog, citeşti plictisit şi sceptic din toate punctele de vedere, urând autorul însă în mintea ta se naşte prima întrebare. Ea sună cam aşa: „Dacă sistemul despre care am fost învăţat că e perfect şi înfailibil şi că nu există o variantă mai bună, este cu adevărat perfect şi infailibil şi nu există o variantă mai bună, de ce se transformă toţi oamenii în monştrii, respectând valorile ce stau la baza construcţiei lui? Cei apropiaţi m-au trădat urmărindu-şi scopurile sau acţionând aşa cum au fost formaţi să acţioneze, în competiţie, dorindu-şi realizări personale, căpătând putere, lipsindu-i pe cei mai slabi şi neatenţi de putere. De ce oamenii de orice fel se duc către autodistrugere individuală şi mai apoi spre cea colectivă, ca specie, când tot ceea ce am construit am construit spre binele nostru? Ce nu e bine, unde nu am procedat corect de fapt?“

Răspunsul este unul singur şi ţi-l voi împărtăşi mai pe româneşte, ba nu, nu pe româneşte ca să nu te jeneze atunci când îl citeşti. Toate dificultăţile şi provocările cu care se confruntă sistemul actual, acestea grăbind dispariţia sa şi distrugerea umanităţii, pot fi traduse cu uşurinţă astfel: You can’t mess with free will!

„În lume există trei categorii de oameni. Cei care cred că valorile umane actuale sunt bune, însă dificultatea constă în. faptul că oamenii sunt răi. Cei care ştiu că valorile umane sunt stricate, aceasta fiind cauza ce i-a determinat pe oameni. să uite faptul că sunt buni. Şi cei care nu ştiu absolut nimic însă vor doar să iubească“.
Alberto Bacoi.

Lasă un răspuns