21 Decembrie | Dăruind vei dobândi şi tu

21 Decembrie | Dăruind vei dobândi şi tu

21 Decembrie | Dăruind vei dobândi şi tu

21 Decembrie, ziua pe care o aştept cu nerăbdare, la care lucrez de câteva săptămâni bune. Dacă te întrebi cum, îţi spun că vei afla dacă vei citi articolul până la capăt. Dar până una alta, ca de fiecare dată, să începem cu începutul. Apoi dacă te întrebi ce facem pe acest sait, îţi spun că dezvoltare personală şi spirituală. La ce nivel? De asta te vei convinge mai degrabă dacă îmi vei citi cărţile.

În urmă cu patru ani, am început să citesc cărţi scrise de autori renumiţi, pentru a îmi hrăni mintea. Am citit câteva fragmente din lucrările lui Einstein, Kant, Freud ori mulţi alţii despre care auzisem că ar fi cei mai buni, ca să învăţ de la cei mai buni şi să devin cel mai bun. Exagerez puţin! Cum terminam de citit una sau două pagini, realizam că aceşti genii nu s-au ridicat cu mult peste nivelul de gândire al vânzătoarei de la pâine. Recunosc, m-am oprit puţin la Neale, restul sunt poveşti. Şi chiar dacă sunt frumoase, sunt nefolositoare! Aşa că am pus cărţile jos, iar cu toată admiraţia pe care le-o port acestor oameni remarcabili, am început să scriu eu! Eu sunt viitorul!

Lumea de acum nu mai este lumea de atunci. Iar, prezentul de atunci nu mai poate persista şi nu îl putem prelungi la nesfârşit, el nu mai este de actualitate, nici nu serveşte viitorului nimănui; astăzi eu sunt viitorul, tu eşti viitorul! Citeşte cărţile mele şi te vei convinge de acest lucru! Dar hai să nu încep articolul intitulat 21 Decembrie, aşa…

Lumea noului TU sau ascensiunea

Atunci când descoperi noul tu, când îl accepţi şi când acţionezi spre noile direcţii şi obiective, pe care inovaţia ţi le prezintă cu paşi mici şi cu scopuri precise, atunci vechiul din viaţa ta nu mai are loc. Obiceiurile şi modul în care îţi consumai timpul prin diverse localuri sau printre diferitele persoane care pe atunci îţi dădeau impresia că te fac să pari important ori superior, în faţa familiei tale şi a prietenilor tăi, sunt asemeni unui deşeu pentru omul nou, curat, proaspăt şi radiant, care ai devenit! Astăzi timpul petrecut cu tine, acela despre care în trecut te plângeai, spunând că eşti singur, a devenit un timp câştigat. Citeşte şi articolul Înlocuieşte obiceiurile de care nu prea ai nevoie

La fel cum trupul fizic elimină tot ce găseşte a fi nefolositor din hrana pe care i-o oferi, zilnic, pe care o selectează cu atenţie, tot aşa procedează noul tu cu vechea ta viaţă! Cu toate astea, ceea ce vei simţi de acum înainte nu este ură sau dispreţ faţă de ce ai fost şi ce ai făcut în trecut, ci, recunoştinţă pentru ce ţi-a oferit viaţa ca să creşti, adică acel ceva de care ai avut nevoie – care te-a condus până aici unde ai ajuns astăzi, în 21 Decembrie la evenimentul Dăruind vei dobândi şi tu. Îţi mulţumesc pentru prezenţă!

Un student de facultate nu îşi urăşte anii de liceu, clasele gimnaziale ori pe acelea primare, pe motiv că în prezent studiază dreptul ori psihologia! El este recunoscător fiecărei zile de studiu care l-a format ori care l-a condus până aici. În felul acesta, cu timpul, dezvoltarea sa s-a desfăşurat în mod convenient.

21 Decembrie, ziua evenimentului

Din punct de vedere personal sunt contactat de mulţi cititori necunoscuţi şi sunt felicitat în aceeaşi măsură pentru intenţia sau rezultatele mele. Visele mele s-au materializat. Eu sunt cauza pentru care au devenit reale. În urmă cu câţiva ani lucrurile stăteau cu totul altfel, căutam atenţie în toate părţile însă nu primeam de nicăieri, de la nimeni, orice aş fi făcut. Astăzi succesul mă însoţeşte pretutindeni şi este aici cu mine chiar acum! Aceasta nu înseamnă că m-am oprit din a munci pentru oameni, pe toate planurile.

Aştept în biroul unei spălătorii de haine din Bucureşti de mai bine de două ore pentru a negocia ultimele detalii cu privire la bugetul pe care urmează să-l încasez, în vederea desfăşurării evenimentului organizat de mine în data de 21 Decembrie. Se pare că am reuşit să obţin sponsorizare în proiectul Dăruind vei dobândi şi tu şi nu numai pentru ziua de 21 Decembrie, ci începând cu data de 10 Decembrie până pe 22 în fiecare zi. În schimbul sumei cu care voi pregăti pachete unor copii nevoiaşi din zona Bucureşti/Crângaşi sunt nevoit să fac promovare online spălătoriei de haine pe durata acestei perioade.

Partea dificilă (negocierea cu proprietarul), s-a încheiat cu succes, în ciuda eforturilor mele zadarnice de a înţelege limba franceză. Însă am avut un traducător bun alături, pe minunata mea mamă. Pe lângă toate acestea, în timp ce purtam discuţia scriam şi acest articol minunat pentru tine, pentru că îl meriţi! Sărbători fericite alături de oamenii dragi! Şi era să uit, tu te-ai înscris la evenimentul din 21 Decembrie? Dacă nu, apasă aici Dăruind vei dobândi şi tu!

„Când o victorie este povestită în amănunt, nu mai ştii ce o deosebeşte de o înfrângere“..
Jean-Paul Sartre..

Lasă un răspuns