Întrebări şi răspunsuri (part three)

Întrebări şi răspunsuri (part three)

Salut! Îţi mai aminteşti listele mele cu Întrebări şi Răspunsuri pe care le scriam acum ceva timp? Şi de această dată am plăcerea să fac acelaşi lucru, prin intermediul unui nou articol. Mulţi nu veţi fi de acord cu răspunsurile pe care le veţi citi, sunt convins, ţinând cont de faptul că am scris într-un mod poate direct, fără să las loc de interpretări şi de alte comentarii. Dacă intenţionam să strâng cât mai mulţi fani pe reţelele de socializare, scriam ce oamenilor le place să audă. Eu scriu ceea ce oamenii au nevoie să audă!

Înainte să încep, permite-mi să te întâmpin cu o surpriză – Viaţa ta se va schimba în bine! Oricât de greu (imposibil) ţi-ar fi fost până acum, oricâţi bani ai fi pierdut şi cât timp ai irosit (mulându-te după sfaturile unora sau ale altora) gata, s-a terminat – Viaţa ta se va schimba cu un singur click!

Vei avea mai mult succes, mai mulţi bani sau mai mulţi admiratori decât ai avut până acum. Vei câştiga la loto, vei apărea la televizor, vei deveni un fel de Blizerian al României! Fac eu asta pentru tine (sunt atât de darnic)! Tot ce trebuie să faci este să achiziţionezi pachetul promoţional, în valoare de 99.00 de lei, al cărţilor care îţi vor schimba viaţa. Hai, ce mai aştepţi? Apasă şi câştigă! Nu îţi mai pierde timpul, nu te mai fura şi amăgi pe tine! Fii învingător! Este atât de simplu!

Te-am convins? Să ştii că am fost destul de aproape. A fost o glumă, poţi citi cărţile mele gratuit aici Citeşte online Chiar dacă le vei citi, ele nu îţi vor schimba viaţa ci te vor încuraja să te schimbi tu pe tine, apoi să îţi îmbunătăţeşti viaţa. Aşa funcţionează! Iată câteva din întrebările pe care mi le-au adresat cititorii în ultima săptămână:

  • Oana: Cum poţi să scrii atât de des, de mult şi de bine?

Oana, nu scriu prea des, însă postez acelaşi articol pe pagină de mai multe ori. Articolele distribuite pe Facebook şi pe Google+ nu ajung la toţi abonaţii! Din acest motiv repostez acelaşi articol odată la două săptămâni.

  • Ionut: Crezi că articolele tale sunt cele mai bune din lume, că aşa ai scris undeva?

Nu ştiu dacă am scris aşa ceva vreodată şi nici dacă articolele mele sunt cele mai bune articole din lume. Totuşi, te sfătuiesc să cauţi articole şi pe alte saituri, iar, dacă găseşti mai bune citeşte-le pe alea! Eu scriu mesaje adevărate, nu neapărat bune. Bine poate să scrie oricine, însă adevărat nu pot scrie chiar toţi.

  • Maria: De ce nu am un serviciu mai bine plătit, nu mă înţeleg bine cu băiatul meu, iar cu soţul mă aflu pe cale să divorţez? Ţi-am citit articolele şi totuşi nu s-a întâmplat nimic.

Cărţile sau articolele mele (indiferent ce ai citit), au avut ca scop să te facă să îţi pui întrebarea „de ce“ şi să înţelegi că întreaga ta viaţă se învârte în jurul acestei întrebări.

Atunci când te-ai născut şi erai frumoasă, bucuroasă, în sânul unei familii bune ori înconjurată de mulţi prieteni, nu te-ai întrebat de ce! Când te-ai căsătorit cu bărbatul pe care îl iubeai, nu te-ai întrebat de ce ţi s-a împlinit visul! Iar când ai născut un băiat frumos, deştept şi perfect sănătos, nu ai întrebat de ce este astfel!

De ce ai primit toate acestea? Ce ai făcut ca să meriţi asemenea daruri? În schimb, ai tăcut, considerând că toate ţi se cuvin, pur şi simplu, fără să depui niciun efort, iar în timpul liber căutai defecte prin jur ca să nu fii prea credulă! Acum tocmai ai găsit răspunsul.

  • Estera: Eşti de acord cu sexul înainte de căsătorie?

Am să răspund scurt (foarte direct) pentru că nu mă preocupă subiectul. Nu e foarte important! Eu nu sunt de acord cu căsătoria! Sexul este bun, atunci când se practică din iubire, pasiune, şi când ambele părţi sunt de acord cu asta!

Atenţie! Dumnezeu nu a instaurat căsătoria, ci a creat iubirea apoi a lăsat omul să se iubească! Dacă omul nu a fost îndeajuns de puternic încât să se încreadă în iubire, să o cinstească şi astfel, a avut nevoie de metode de dobândire a unei garanţii sau mai multe, este doar problema lui. Oamenii care au trăit în trecut nu se căsătoreau, în schimb se iubeau până la moarte spre deosebire de soţii din ziua de astăzi care se urăsc până la moarte, îşi distrug familiile şi copiii, dar sunt căsătoriţi.

Căsătoria efectuată în faţa oamenilor ucide iubirea reală şi te transformă apoi (în cazul unui bărbat) într-unul ce îşi imaginează că face sex cu o mie de femei, de o mie de ori pe zi, mai puţin cu a sa nevastă. Ştiu, nu poţi recunoaşte aceasta şi nici nu ţi-am cerut-o, dar e necesar să o ştii în interiorul tău. Acolo se produce schimbarea.

În realitate, nimic nu este cu adevărat rău sau ceva de care eşti nevoit să te fereşti, câtă vreme priveşti tot Ceea Ce există ca drept unelte de care să te foloseşti în scopul dezvoltării tale ca fiinţă spirituală. El este scopul tău primar!
Dacă prin intermediul căsătoriei înaintea oamenilor te poţi concentra la lucrurile cu adevărat importante, iar, până la căsătorie ceva te neliniştea ori simţeai că evoluţia ta scârţâie, e foarte bine că te-ai căsătorit! Însă nu transforma căsătoria într-un ritual, vreo regulă şi vreo cale către mântuire. Căsătoria este ca şi cum ţi-ai cumpăra o maşină, ca, astfel să călătoreşti mai uşor prin viaţă.

  • Elena: Există oameni care ţi-au citit articole şi au ajuns la concluzia că încurajezi homosexualitatea. Eu nu mai ştiu ce să cred.

Dacă asta au înţeles din ce au citit, sunt liberi să plece aşa cum au venit! Simplu, te dezabonezi şi ai făcut dreptate! Eu nu sunt de acord cu homosexualitatea însă susţin liberul arbitru! Dacă îmi plăcea homosexualitatea o practicam deja! Problema celor care judecă homosexualitatea, stă în felul următor: Oamenii vor mai de grabă să aibe „dreptate“ decât să trăiască în pace şi în armonie, prin iertare şi aceasta îi aruncă acolo unde trăiesc acum (în iadul creat de om)!

Prin urmare, aceşti oamenii preferă să facă război ca să îl răzbune pe Hristos sau pe Allah, detonându-se în mijlocul pieţelor aglomerate, când ei nu cunosc Voia lui Hristos sau pe cea a lui Allah. Habar nu au oricât ar citi! Isus a spus cât se poate de simplu: „Iubiţi pe vrăjmaşii voştri! Ce doriţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel“. Luca 6: 27, 31 Totuşi, oamenii nu au făcut aşa cum se laudă că le-a zis Hristos, Allah ori Brahma, de aici au pornit toate războaiele lumii! O planetă a cărei istorie e însângerată, continuă să creadă că prin crimă poate să aducă pacea? Nu credeţi că ar fi cazul să învăţăm şi ceva din asta?

Oamenii care se declară împotriva homosexualităţii, aceia care se bat cu pumnul în piept că Îl apără pe Dumnezeu, nu prezintă urmaşilor lor frumuseţea şi binecuvântarea împreunării sau a dragostei dintre un bărbat şi o femeie, pe care a lăsat-o Dumnezeu. De fapt, au ucis toate acestea. Alţii au susţinut că iubirea însăşi este un păcat, prezentând o listă cu ce anume ţi se va întâmpla dacă nu te supui unor minţi smintite omeneşti.

Astăzi, permite-mi să îţi spun că Dumnezeu nu urăşte homosexualii, pe oamenii care urăsc homosexualii îi „urăşte“ Dumnezeu! Tu ai grijă de tine şi nu te porni să salvezi lumea de: homosexuali, evrei, ţigani, indieni, musulmani sau negrii, când în realitate tu eşti cel care necesită să fie salvat. Fiindcă judecând oamenii nu îi defineşti pe ei, ca cine sunt ei, te defineşti pe tine ca cine eşti tu. Acesta a fost episodul Întrebări şi Răspunsuri de astăzi. Pe curând!

„Un lucru nu trebuie să aibă sens sau logică pentru orice minte limitată ca să fie adevărat. El pur şi simplu este adevărat“.
Alberto Bacoi.

4 gânduri pentru “Întrebări şi răspunsuri (part three)

  1. Elena Velea

    Multumesc ptr adevar si ma bucur ca ai gasit curajul de a-ti spune propriul adevar. Multi ani am crezut ca detin adevarul ca apoi sa stiu ca nu stiu. Abia atunci cand am recunoscut ca nu stiu,Dumnezeu a gasit calea sa imi arate adevarul .Sunt recunoscatoare ptr fiecare clipa pe care o traiesc in adevar.

Lasă un răspuns