Atacurile energetice şi identificarea lor

Atacurile energetice şi identificarea lor

Atacurile energetice şi identificarea lor

Atacurile energetice, există aşa ceva? Dacă există oare ce înseamnă de fapt? E întrebare pe care am primit-o recent şi care a dat naştere unui nou articol. Atacurile energetice există, dar numai în anumite cazuri ele devin observabile. De cele mai multe ori nu suntem conştienţi de prezenţa lor.

Majoritatea oamenilor care se află în proces de dezvoltare spirituală au sesizat un oarecare disconfort în ciuda faptului că ale lor cunoştinţe au crescut, iar pe zi ce trece devin mai puternici, mai cunoscători sau încrezători!

Altă cititoare m-a informat de faptul că cu cât avansează în discernământ realitatea pare mai tristă iar oamenii par din ce în ce mai pierduţi, chiar dacă puţini conştientizează acest lucru. Şi aşa este.

Din nefericire ea este o realitate, iar, cu cât părăseşti lumea imaginară care ţi-a fost trasă peste ochi, realizezi că tot ce li s-a pus oamenilor la dispoziţie ca să trăiască sau să fie, sunt simple roluri controlate şi că oamenii sunt sclavi însă nu ştiu că sunt. Majoritatea nu suportă să audă adevărul şi se revoltă un timp. Astfel că dacă privim lumea din afara ei observăm că ceea ce trăim este o tragedie, însă în acelaşi timp o putem transforma într-un nou vis, cu noi ţeluri şi cu foarte multe sarcini de împlinit în serviciul dragostei de oameni.

Am să intru în subiect oferindu-ţi două veşti. Prin intermediul celei dintâi doresc să îţi aduc la cunoştinţă faptul că atacurile energetice negative care vin din exterior, sunt cât se poate de reale, sunt conştiente, iar în funcţie de puterea şi de măsurile luate împotriva lor reuşesc să te doboare sau să te înalţe, după caz.

Cea de-a doua e faptul că nu ai de-a face cu diavoli ori cu alte bazaconii. Nu există aşa ceva! Tot ceea ce eşti nevoit să faci este să înfrunţi energiile oamenilor sau şi mai clar spus este că eşti nevoit să porţi o luptă continuă cu factorii negativi ai relativităţii.

Atacurile energetice şi iluziile societăţii

Ţine seama de faptul că tot ceea ce îţi prezintă societatea în care trăieşti este pe dos. Prin urmare societatea, prin ea înţelegând sistemul de formare (învăţământ, politic, religios, comerţ şi de celelalte feluri) nu este o sursă de confienţă şi niciodată nu a fost. Societatea modernă te vrea prost şi uşor manevrabil, ca în felul acesta să reducă posibilitatea de a deveni un pericol pentru ea. De aceea, atacurile energetice se produc atunci când începi să realizezi că lumea care te înconjoară nu e chiar reală, e artificială şi extrem de prost construită. Citeşte şi articolul Disfuncţia societăţii.

Gândeşte-te o clipă, dacă te năşteai într-o lume în care conduita morală legiferată îţi spunea încă din copilărie că a te căsători cu o femeie reprezintă un păcat sau că este inuman, tu pur şi simplu credeai asta. Apoi, dacă ţi se spunea că cel care ucide cel mai mult este considerat cel mai puternic sau unul vrednic de laudă, ucideai fără vreun regret. Asta se întâmplă chiar în zilele noastre.

Colecţionarii de trofee, privilegiaţi ai sistemului actual, săvârşesc aceste fapte indiferent de faptul că vânează urşi, căprioare, porci mistreţi, muşte, ţânţari, prepeliţe, copaci ori oameni. Gradul criminalităţii nu diferă în funcţie de regn, de rasă sau volum. Apoi apar unii descurajaţi care strigă „unde este evoluţiaaa?“ Ei bine, în cazul acelora evoluţia nu este. Neale spunea:

„Multor oameni nu le place să admită că au făcut o Greşeală, mai ales dacă e vorba de o greşeală pe care se bazează întreaga societate. E mai uşor ca greşeala să fie ignorată decât recunoscută şi să se treacă la îmbunătăţirea societăţii, până atunci când, din cauza greşelii, societatea va fi într-o stare de dezagregare atât de mare încât oricum va avea nevoie să fie reconstruită!“

Atacurile energetice şi motivul apariţiei

Scriam că toţi am sesizat un anumit disconfort trăind în lume, mai exact stări de tristeţe persistente şi presiuni provocate de energiile acestei aşezări. Mooji scria că „atacurile energetice nu vin asupra ta pentru că te afli pe o cale spirituală greşită, ci vin pentru a te împiedica deoarece te afli pe o cale către eliberare“.

E ca atunci când un deţinut încearcă să evadeze din penitenciar iar personalul de supraveghere intră în alertă, îşi concentrează întreaga energie asupra acestuia, vreme în care restul deţinuţilor sunt lăsaţi nesupraveheaţi, mulţumită faptului că joacă liniştiţi poker în celulele lor. Ei nu reprezintă un pericol. Ba chiar se împrietenesc cu unii gardieni, beneficiând de mici avantaje, cum ar fi dreptul la telefon, un pachet de ţigări pe săptămână şi un set de iluzii care le face şederea mai uşoară. În realitate ei rămân deţinuţi şi sunt sclavi resemnaţi pe viaţă.

Starea de confort după care alergi în viaţă este resemnare şi e o încercare de a îmbunătăţi iluzia. Tu nu vrei să evadezi, ai încetat să mai încerci. Tragedia constă în faptul că nu crezi că te poţi elibera, tu nu poţi să crezi în capacităţile tale pentru că nu le cunoşti. Nu te cunoşti.

Majoritatea oamenilor pe care îi întâlneşti în viaţă îţi vor spune că eşti doar un om şi că eşti neputincios. Eu îţi spun că natura umană este Dumnezeu. Tot ce ţi-a rămas de făcut este să te descoperi.

Atacurile energetice şi funcţionalitatea

Azi doresc să îţi împărtăşesc un aspect de o importanţă majoră a funcţionalităţii energiilor negative conştiente. Ei bine, inteligenţa lor se bazează pe încercare, nu neapărat pe reuşită. Ele nu îşi calculează şansele, sunt programate pur şi simplu să încerce. De cele mai multe ori reuşesc, alte ori nu, dar valorile lor rămân aceleaşi.

Ai văzut vreodată un câine pechinez care latră la un cal? Logica lor este asemănătoare, iar scopul este cel de a îţi amăgi existenţa în trup. Cu toate astea, pe unii îi distrug iar pe alţii îi transformă în învingători.

În majoritatea cazurilor ajung la tine prin intermediul celor apropiaţi, chiar vin de la oamenii pe care îi îndrăgeşti şi faţă de care îţi deschizi inima. Dar nu pentru faptul că ei ar dori să îţi facă rău, ci din cauză că au observat că încerci să fii diferit vrând să evadezi din închisoarea minţii. Ei îţi prezintă riscurile iar relativitatea îţi adresează provocările. De cele mai multe ori oamenii pe care îi iubeşti te rănesc în mod inconştient.

Atacurile energetice negative conştiente există. Când doi soţi sau fraţi se ceartă, când îşi vorbesc urât şi se lovesc, se naşte o tensiune între ei. Apoi, vreme de câteva ore, zile, săptămâni sau luni, se feresc să îşi vorbească şi evită a se privi în ochi până când unul pleacă din prezenţa celuilalt. Tensiunea apărută reprezintă o energie negativă conştientă, creată de oameni, care nu dispare niciodată, ea umblă de la unul la altul, creşte semnificativ încercând să cuprindă totul, chiar Dragostea, ca să o transforme.

Singura armă a unui om cu care poate să ucidă ceea ce îl controlează a fost şi va rămâne IERTAREA. Asta a făcut Isus, cu asta s-a confruntat Buddha. Asta au reuşit aceia care au mers pe calea iertării. E rândul tău!

Dacă ţi-a plăcut articolul sau dacă l-ai găsit util, distribuie-l şi prietenilor tăi. Aştept şi o recenzie pe Facebook.

„Atacurile energetice nu vin asupra ta deoarece te afli pe o cale spirituală greşită,
ci vin pentru că te afli pe calea cea dreaptă, pentru a îţi sabota oportunitatea de a te elibera“.

Anthony Paul Moo-Young (Mooji)

2 gânduri pentru “Atacurile energetice şi identificarea lor

  1. gina

    Asa-i ! Traiesc pe propria-mi piele un fel de tristete generata de prapastia care se creaza atunci cand ,in cazul meu, straduindu-ma sa ma dezvolt si sa evoluez spiritual vad altfel realitatea care ma inconjoara ,incepand cu familia ,lumea in ansamblul ei …si -am tot cugetat de unde vine amaraciunea asta pe care teoretic ar trebui sa o transmut pur si simplu in fericire inalta -curat paradox … la mine rezida din neputinta de a-i ajuta in mod concret si obiectiv ,pentru ca si ei la randul lor au dreptul la a experimenta in propria lor existenta conform principiului liberului -arbitru …asta-i : simt de unde mi si li se trag problemele ,gandurile uneori zadarnice ,imi reuseste sa echilibrez cateodata si sa armonizez ,tot sperand sa ne dezvoltam si sa evoluam cu totii pana la unul !numai la nivelul energetic de iubire infinita simt echilibrare desavarsita ,acolo unde se produce in mod instantaneu iertarea ,acceptarea ,trairea efectiva a miracolului vietii ! multumiri,cu drag,

Lasă un răspuns