Abundenţă şi iubire, împlinire şi succes

Abundenţă şi iubire, împlinire şi succes

Abundenţă şi iubire, împlinire şi succes

Abundenţă şi iubire, cu toţii cunoaştem că înseamnă mai mult decât o listă de cuvinte siropoase şi aşezate pe hârtie. Cu toate acestea iubirea rămâne un simplu cuvânt până atunci când începi şi să o trăieşti, nu doar să o citeşti. Acum vreau să te concentrezi doar aici, închide celelalte pagini! Dacă trişezi, pe tine te vei păcăli.

Nu ai nevoie să faci ceva în plus ca să iubeşti. Ar fi bine numai să eviţi să îi răneşti pe ceilalţi şi i-ai iubit deja! Adică nu este necesar să te concentrezi pe asta. Odată ce descoperi adevăratul tu din interiorul tău, nu te mai poţi preface că îţi urăşti co-participanţii la viaţă. O floare nu urăşte altă floare, ci se bucură că împreună cu ele formează un câmp de flori. Aminteşte-ţi cuvintele mele de fiecare dată când devii gelos sau invidios.

Nu ai nevoie să oferi bani ori hrană unui nevoiaş, pentru a demonstra că ajuţi şi că respecţi umanitatea. Ci ar fi bine să încetezi să îi mai limitezi dreptul la hrană şi l-ai iubit deja. Cu toate că ei trăiesc pe străzi şi tu în casă, cu toate că tu le duci mâncare iar ei îţi mulţumesc, se află aici ca să te ajute şi tu nu ştii.

Nu ai nevoie să încurajezi o persoană la care ţii lăudând-o, este necesar să nu mai rosteşti lucruri neadevărate despre ea, în mod direct ori fără ca ea să ştie şi deja ai iubit-o. Tot ceea ce pleacă de la tine se întoarce ca să te rănească sau să te salute, după caz. Aşadar tu ai fost de acord cu aceasta cândva şi Nimic nu se întâmplă în defavoarea ta, ci totul este despre tine şi vine la tine în abundenţă şi iubire, pentru împlinire şi succes.

Tu nu ai nevoie să îndrăgeşti toate animalele pe care le întâlneşti în drum, mai ales pe cele ale căror stăpâni e altcineva decât tine. Tot ce ar fi bine să faci este să încetezi să le mai ignori şi deja le-ai iubit.

Nu îmi oferi aprecieri sau comentarii frumoase la postări, ca să îmi arăţi că mă iubeşti, citeşte pentru tine, fără să te vadă cineva, iar în felul acesta m-ai iubit deja. Fii sigur că am nevoie de iubirea ta!

Sfaturi şi soluţii spre abundenţă şi iubire

Descarcă-ţi gunoiul menajer lângă un copac mai degrabă decât să îl tai, iar astfel, să te lipseşti de oxigen şi ai iubit natura! Ceea ce elimini tu este hrană pentru el apoi deşeul eliminat de el este chiar aerul pe care îl respiri!

Nu îţi îndemna copilul să traverseze strada în mod „corect“ într-o societate al cărei sistem s-a dovedit deja a fi bolnav, mai degrabă decât incorect! Învaţă-l să fie atent şi atunci când e corect să poată traversa iar astfel l-ai iubit deja. Fii sigur că are nevoie de protecţia ta!

Într-o bună zi, un grup de elevi împreună cu a lor învăţătoare s-a angajat într-o traversare „corectă“, prin spaţiul destinat pietonilor. Imediat, un autobuz care circula la fel de corect a rămas fără sistemul de frânare. Câţi copii crezi că au mai rămas în viaţă? Îţi spun eu, niciunul.

Shakespeare spunea că oamenii iubesc ploaia, dar folosesc umbrela ca să nu se ude. Iubesc soarele şi totuşi caută umbra atunci când el îi încălzeşte. Oamenii iubesc vântul, însă, închid ferestrele ca să nu fie curent. De aceea le este teamă când cineva le spune: Te iubesc! Eu vă spun că a iubi pe cineva fără ca să fii iubit înapoi nu este o dramă. A nu iubi niciodată de teamă că nu vei fi iubit reprezintă cea mai cumplită dramă.

Nu toţi cei care îţi promit abundenţă şi iubire ori împlinire şi succes, în schimbul unui bilet în valoare de 180 de lei la un workshop, au şi ceva real de oferit. Sunt convins că vei pleca de acolo la fel cum te-ai dus, dar gazda îşi va încheia seara mai plină de abundenţă şi iubire decât a venit.

Fericirea nu se poate cumpăra cu bani. Şi totuşi odată ce devii fericit te poţi îmbogăţi. Fericirea nu se obţine şi nici nu se „devine“, ea se hrăneşte cu adevăr ca să crească în tine. Fiindcă într-o lume construită pe minciună adevărul este soluţia. O haină cu noroi nu se poate curăţa tot cu noroi. Fericirea este simplitate!

Piedici morale împotriva creării realităţii

În funcţie de convingerile tale îţi construieşti realitatea. Dacă crezi că Dumnezeu vrea să fii sărac ori să suferi, ca astfel să obţii milă sau întâietate înaintea Lui, eşti o victimă. În realitate, aceasta au dorit unii oameni ca tu să crezi, pentru a se bucura de autoritate fără merit. Tu ai dori ca al tău copil să sufere sau să fie sărac? Dacă da, de ce ai dori aceasta?

Acum vei gândi „Bine, dar cum rămâne cu cămila prin urechile acului şi cu bogatul în Împărăţia lui Dumnezeu? Căci rămănând vorba între noi nici Lorand Soares Szasz (cel mai bun trainer) nu a găsit o explicaţie îndeajuns de convingătoare pentru noi“.

Pilda cu bogatul care nu poate intra în Împărăţia lui Dumnezeu este mai simplă decât crezi. Tu, te naşti gol, îţi trăieşti experienţa şi apoi pleci la fel cum ai venit. Însă, dacă îţi vei lipi inima de bogăţiile lumeşti, mai degrabă decât să te foloseşti de ele ca să-ţi trăieşti experienţa, atunci nu a sosit timpul să pleci. Tu nu poţi să treci mai departe fiindcă nu ai promovat Examenul. Acelea nu ţi se vor lua împotriva voinţei tale. Dumnezeu nu alege în locul tău, ci caută să facă posibile alegerile celui pe care îl iubeşte.

Îţi mulţumesc că mă urmăreşti aici sau pe Facebook.

Fericirea este singurul lucru care nu se poate consuma.
Dacă era 
de mâncare, o mâncau alţii până la mine şi la tine.
Alberto Bacoi

Lasă un răspuns