Ce este viaţa?

Ce este viaţa?

Ce este viaţa?

Ce este viaţa, este întrebarea care m-a trezit, cu care am început ziua, căreia în sfârşit i-am găsit un răspuns! Ora 05:54. Bună dimineaţa! Aceasta da dimineaţă, este o dimineaţă specială, iar, ca de obicei plăcerea mea e să te inspir în fiecare zi. Viaţa este bucuria pe care ai cerut-o! Începem!

E genial, e frumos şi miraculos! E prea simplu şi atât de frumos, încât pare ireal şi totuşi, este adevărat. Viaţa este bucuria pe care ai cerut-o, pe care acum o trăieşti cu sufletul tău, în trupul tău, cu ajutorul minţii tale.

Iată-mă aşadar ajuns aici! Îţi mulţumesc că mi-ai fost alături. Numai eu ştiu prin câte am fost nevoit să trec ca să ajung la inima ta, cu orice preţ ori prin toate modurile. Ce este viaţa? Plăcerea de a oferi mai departe, viaţa!

Multă vreme mi-am imaginat că atunci când voi termina de scris cărţile (când o voi publica pe ultima), oamenii mă vor opri pe stradă pentru a se fotografia cu mine ori că voi râde tot timpul. Şi apoi fanii îmi vor asigura cele necesare pentru a duce cât mai departe acest proiect. Însă, ajuns aici plâng în loc să râd, da, plâng de fericire şi recunoştinţă şi mult dor. Dor de iubire, de pace şi frumos, de adevărata noastră casă.

Cineva spunea că există o diferenţă între a cunoaşte calea şi a păşi pe drumul ei. Şi avea dreptate! Visul meu s-a împlinit. Am publicat cele trei volume Vorbind cu Dumnezeu şi am devenit cunoscut, am înregistrat trei mii de vizualizări pe Blog într-o singură zi, în condiţiile în care nu deţin un nume care vinde şi cu atât mai puţin nu promovez un domeniu de uşor consum. Prin urmare, rezultatele obţinute sunt uimitoare, însă eforturile depuse au fost şi mai mari. De aceea îţi mulţumesc…

Mulţumesc că eşti acum, aici şi că citeşti acest mesaj. Ştii, nu toţi oamenii citesc, nu toţi oamenii cunosc cât cunoşti tu şi puţini îşi doresc acest lucru. Cei puţini despre care îţi vorbesc sunt cei mai fericiţi dintre oameni.

Ce este viaţa şi cum o poţi împinge spre direcţia dorită?

Am ajuns la ceea ce în urmă cu trei ani credeam că este un sfârşit iar acum realizez că a venit abia începutul. Am purtat o singură pereche de pantofi vreme de şapte luni de zile ca tu să poţi beneficia de ultima mea carte. Iar în vara anului trecut, am muncit în cele mai groaznice condiţii (pe un şantier) ca să îţi pot oferi volumul doi!

Toate aceste eforturi, plus sutele de ore petrecute în faţa laptopului, unde, am scris zeci de texte, am efectuat mii de distribuiri şi ţi-am oferit sute de răspunsuri, au avut scopul de a te convinge că pentru mine eşti special. Eu nu sunt aici ca să îţi demonstrez că pot sau să îmi pun în valoare vreunul din talente. Mă aflu aici ca să te fac să le observi pe ale tale. De aceasta să fii sigur!

Dacă de mâine ai reuşi să crezi despre tine că eşti minunat, m-aş opri. Dacă ai putea să crezi aceasta despre tine, tu, şi toţi oamenii, de mâine nu aş mai fi aici. Aşadar, special eşti atunci când realizezi că tot Ceea Ce te înconjoară este minunat şi când încetezi să mai dai crezare gândurilor Descurajatoare. Miracolul s-a întâmplat deja, el nu urmează să se întâmple. Minunea devii tu atunci când faci pe altul să se simtă minunat!

Acum ai înţeles cum funcţionează Jocul (viaţa)? Sacrificiul te eliberează! Iubirea pentru alţii se întoarce la tine ca să te iubească înapoi! Dragostea e asemeni unui bumerang pe care îl dăruieşti celorlalţi şi care se întoarce de unde a plecat. Simte liber!

Viaţa este bucuria pe care ai cerut-o! Ea ştie ce îţi lipseşte ori ce ai în plus, de unde trebuie să mai taie.
sau unde să adauge. Scopul ei este să creeze cea mai bună oportunitate pentru tine pentru a evolua.
Alberto Bacoi.

3 gânduri pentru “Ce este viaţa?

  1. Elena Matasaru

    Oricine isi poate forma o bogata cultura intelectuala,insa sunt putine persoanele care au invatat sa traiasca in mod corect… Cand cineva vrea sa separe evenimentele exterioare de starile interioare ale constiintei demonstreaza incapacitatea sa de a trai in mod demn.Cei care invata sa combine in mod constient evenimente exterioare si stari interioare merg pe drumul succesului. .Viata in sine insasi este o serie de evenimente care se succed in timp si spatiu. viata este un lant de martirii pe care omul il poarta incalcit in suflet.. Fiecare este liber sa gandeasca cum vrea; eu cred ca placerilor efemere ale unei clipe trecatoare le urmeaza intotdeauna dezamagirea si amaraciunea…Persoana mea te apreciaza pt. tot ceea ce faci pt .oameni si nu uita: esti un om minunat, inzestrat cu multe virtuti de sus. Succes in tot ceea ce faci .Multa bafta !!!

Lasă un răspuns